به گزارش چیلان ، براساس آمار انجمن جهانی فولاد، تقاضای محصولات نهایی فولاد در ایران تا پایان سال ۲۰۱۷ به ۲۰ میلیون و ۴۶ هزار تن می رسد درحالی که تقاضا در این بخش در سال ۲۰۱۶ بالغ بر ۱۹ میلیون و ۱۰۵ هزار تن بود. این انجمن برآورد کرده در سال ۲۰۱۸ تقاضای محصولات فولادی در کشورمان ۲۱ میلیون و ۲۵۵ هزار تن گردد. رشد تقاضای محصولات فولادی که در ایران برای سال های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ پیش بینی می گردد به ترتیب ۴.۶ درصد و ۶ درصد است.
این انجمن همچنین اعلام داشته تقاضا در چین روندی نزولی دنبال خواهد کرد و اگرچه امسال در همان عدد سال قبل یعنی ۹۸۱ میلیون و ۲۰ هزار تن خواهد ماند اما سال ۲۰۱۸، ۶۶۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تن خواهد شد.
درمجموع نیز در سال ۲۰۱۷ تقاضای محصولات فولادی یک میلیارد و ۵۳۵ میلیون و ۲۴۷ هزار تن خواهد شد و در سال ۲۰۱۸ حدود یک میلیارد و ۵۴۸ میلیون و ۴۶۰ هزار تن برآورد می گردد. جهان در سال ۲۰۱۶ بالغ بر یک میلیارد و ۵۱۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تنتقاضای محصولات فولادی داشته است.
گفتنی است، ارزیابی ها نشان می دهد در اتحادیه اروپا با ۲۸ عضو، تقاضای محصولات فولادی در سال ۲۰۱۷ رشد داشته باشد و به ۱۵۸ میلیون و ۲۲۱ هزار تن برسد درحالی که در سال ۲۰۱۶ تقاضا به ۱۵۷ میلیون و ۴۴۹ هزار تن رسیده بود.
همچنین براساس پیش بینی انجمن جهانی فولاد تقاضای محصولات نهایی فولادی در سال ۲۰۱۸، ۱۶۰ میلیون و ۴۱۲ هزار تن خواهد شد. در سال ۲۰۱۶ بیشترین تقاضای محصولات فولادی از سوی کشور آلمان با بیش از ۴۰ میلیون و ۳۰۳ هزار تن محصولات نهایی فولادی بود. پیش بینی می شود آلمان در سال ۲۰۱۷ چیزی حدود ۴۰ میلیون و ۶۵۱ هزار تن محصول نهایی فولاد نیاز داشته باشد و این عدد در سال ۲۰۱۸ به ۴۰ میلیون و ۷۹۴ هزار تن برسد.
پیش بینی انجمن جهانی فولاد درخصوص تقاضای ایتالیا، هلند، فرانسه و اسپانیا در سال ۲۰۱۷ نیز به ترتیب ۲۳ میلیون و ۵۸۲ هزار تن، ۱۳ میلیون و ۳۲۲ هزار تن، ۱۳ میلیون و ۲۴۳ هزار تن و ۱۲ میلیون و ۷۵۹ هزار تن است. درحالی که این کشورها در سال قبل به ترتیب ۲۴ میلیون و ۲۳۰ هزار تن، ۱۳ میلیون و ۱۲۵ هزار تن، ۱۳ میلیون تن و ۱۲ میلیون و ۵۷۰ هزار تن تقاضا در بخش محصولات نهایی فولاد داشتند.
گزارش انجمن جهانی فولاد نشان می دهد، ترکیه در سال جاری میلادی ۳۵ میلیون ۱۰۰ هزار تن تقاضا در بخش محصولات نهایی فولاد خواهد داشت. این کشور در سال ۲۰۱۶ هم ۳۴ میلیون و ۷۷ هزار تن تقاضا در این بخش داشته و در سال ۲۰۱۸ هم برآورد می گردد به ۳۶.۵ میلیون تن تنزل یابد.
پیش بینی می گردد روسیه تقاضا را در بخش محصولات فولادی در سال ۲۰۱۷ به ۳۸ میلیون و ۸۰۱ هزار تن و اکراین به ۴ میلیون و ۶۶۹ هزار تن برساند که روسیه رشد و اکراین افت تقاضا را نسبت به سال ۲۰۱۶ شاهد خواهد بود. روسیه و اکراین در سال ۲۰۱۸ هم به ترتیب ۳۹ میلیون و ۸۹۴ هزار تن و ۴ میلیون و ۹۴۹ هزار تن تقاضای محصولات نهایی فولاد خواهند داشت.
گفتنی است، انجمن جهانی فولاد برآورد کرده تقاضای محصولات فولادی در سال ۲۰۱۷ در آمریکا ۹۴ میلیون و ۳۴۷ هزار تن باشد که از سال ۲۰۱۶ بیشتر است. آمریکا در سال ۲۰۱۶ حدود ۹۱ میلیون و ۶۲۶ هزار تن تقاضای فولاد داشت و در سال ۲۰۱۸ به ۹۷ میلیون و ۶۹ هزار تن می رسد.
مکزیک و کانادا هم به ترتیب تقاضای محصولات فولادی در سال ۲۰۱۷ را به ۲۵ میلیون و ۷۴۵ هزار تن و ۱۵ میلیون و ۶۱ هزار تن می رسانند و سپس در سال ۲۰۱۸ آن را به ۲۶ میلیون و ۳۶۳ هزار تن و ۱۵ میلیون و ۲۳ هزار تن خواهند رساند.
- آخرین آمار جهانی تولید فولاد منتشر شد / افت ۴۱درصدی تولید فولاد ایران در سپتامبر ۲۰۲۴ نسبت به سپتامبر ۲۰۲۳
- یک فولادساز ایرانی دیگر عضو انجمن جهانی فولاد شد
- پیامدهای قطعی برق ادامه دارد / افت ۱۰درصدی تولید فولاد ایران در اوت ۲۰۲۴ نسبت به اوت ۲۰۲۳
- افت ۱۸.۷درصدی تولید فولاد ایران به دلیل قطعی برق / برزیل جایگاه ایران را تصاحب کرد
- افت ۸.۵ درصدی تولید فولاد ایران در آغاز فصل گرما / همسایه غربی ماه گرم را با رشد ۴.۳درصدی پشت سر گذاشت
- ایران نهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان شد / عقبگرد برزیل در برابر فولادسازان ایرانی
- آخرین آمار صادرات جهانی فولاد / محصولات نورد گرم در صدر فهرست صادرات
- رشد صادرات جهانی فولاد در سال ۲۰۲۳ / بزرگترین صادرکنندگان و واردکنندگان جهان چه کشورهایی هستند؟
- آمار تولید فولاد ایران و جهان در چهار ماهه سال ۲۰۲۴ / کاهش تولید فولاد ایران در آوریل ۲۰۲۴
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران