- نتیجه معاملات مقاطع طویل فولادی در بورس کالا: تنها ۹.۵ درصد مقاطع طویل عرضه شده فروش رفت! (به همراه جدول)
- آیا کمبود حلب، علت کمبود روغن جامد در بازار است؟/ شرکت فولاد توانآور آسیا: هیچ مشکلی در تأمین ورق حلب وجود ندارد/ رسوب انبوه ورق قلعاندود حلب به اطلاع تولیدکنندگان روغن رسیده است
- آخرین اخبار صنعت فولاد و صنایع معدنی در اپلیکیشن جامع فولاد/ گروه رسانهای چیلان را در اپلیکیشن انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران دنبال کنید+ ویدئو
- کاهش تولید در فولاد سنگان در پی قطعی مکرر برق و گاز
- فولاد خوزستان و فولاد مبارکه طلایه دار بومی سازی کاتالیست در صنعت فولاد کشور
- کارنامه تولید فولاد دنیا در سال ۲۰۲۰/ ایران پیشتاز رشد تولید فولاد در دنیا/ روسیه جای آمریکا و ترکیه جای آلمان را گرفت + نمودار
- نتیجه عرضه شمش فولادی در بورس کالا/ معامله بیش از ۱۰۵ هزار تن شمش بلوم با قیمت میانگین ۱۰۲۱۹ تومان به ازای هر کیلو (به همراه جدول)
- نامه رئیس اتاق بازرگانی تهران به کمیسیون صنایع مجلس: تصویب طرح فولادی مجلس حداقل برای ۶ ماه متوقف شود/ این طرح، عزم مجلس برای حمایت از بازار سرمایه را زیر سوال میبرد/ زنجیره فولاد به قانون جدید نیاز ندارد
- بازار جهانی فولاد در فاز اصلاح کوتاهمدت قیمتها/ قیمت شمش فولادی در منطقه CIS باز هم کاهش یافت/ خریداران محصولات فولادی منتظر کاهش بیشتر قیمتها
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۷۴ (تازهترین شماره) + دانلود

احمد خوروش، عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در گفت و گو با « چیلان »، مصاحبه ای که از ایشان در روز شنبه ۱۰ تیرماه در خصوص بحران شدید صنعت فولاد ایران در چند رسانه عمومی منعکس شد را تکذیب کردند.
این عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد، به چیلان گفت که وی سخنی دال بر اینکه «شرکت های دولتی صنعت فولاد را به خاک سیاه نشاندند و یا صنعت فولاد کشور در آستانه تعطیلی است» ایراد نکرده است.
مدیرعامل شرکت فولاد کویر اظهار داشت: اگرچه ما در انجمن تولیدکنندگان فولاد بر روی حاشیه سود و تعادل در زنجیره فولاد کار می کنیم اما این به معنای این نیست که به سیاه نمایی وضعیت صنعت فولاد کشور بپردازیم.
خوروش تصریح کرد: البته مشکلاتی در زنجیره تأمین مواد اولیه داریم و در تلاش هستیم مشکلات تأمین شمش شرکت های نوردی را حل کنیم چراکه اقتصادی و به صلاح تولید کشور نیست که شرکت های نوردی بخش خصوصی به دلیل مشکل تأمین شمش که در کشور هم به میزان کافی تولید می شود و امکان تأمین آن هم وجود دارد، با ظرفیت پایین کار کنند.
خوروش در ادامه از مذاکرات و رایزنی ها در انجمن تولیدکنندگان فولاد و بین شرکت های ذوب و نورد که با هماهنگی وزرات صنعت، معدن و تجارت صورت می گیرد خبر داد و ابراز امیدواری کرد که بتوانیم هر چه زودتر برای مشکل تأمین شمش واحدهای نوردی به راه حلی مناسبی برسیم.
- ظرفیت تولید کلافهای صنعتی مجتمع فولاد کویر به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن افزایش مییابد
- رشد ۴۱ درصدی مبلغ فروش محصولات فولاد کویر در اردیبهشت ماه
- رشد حدوداً ۵۹ درصدی فروش فولاد کویر در فروردین ۹۹/ کرونا نتوانست در رشد فولاد کویر خللی ایجاد کند
- افزایش ۳۰۰ هزار تنی ظرفیت تولید مجتمع فولاد کویر در سال ۱۳۹۹/ صادرات فولاد کویر در شرایط تحریم دوبرابر شد
- صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری میلگرد از آران و بیدگل
- دولت بر بازار فولاد نظارت کند نه دخالت

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران