- نتیجه عرضه شمش فولادی در بورس کالا/ معامله بیش از ۱۰۵ هزار تن شمش بلوم با قیمت میانگین ۱۰۲۱۹ تومان به ازای هر کیلو (به همراه جدول)
- نامه رئیس اتاق بازرگانی تهران به کمیسیون صنایع مجلس: تصویب طرح فولادی مجلس حداقل برای ۶ ماه متوقف شود/ این طرح، عزم مجلس برای حمایت از بازار سرمایه را زیر سوال میبرد/ زنجیره فولاد به قانون جدید نیاز ندارد
- بازار جهانی فولاد در فاز اصلاح کوتاهمدت قیمتها/ قیمت شمش فولادی در منطقه CIS باز هم کاهش یافت/ خریداران محصولات فولادی منتظر کاهش بیشتر قیمتها
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۷۴ (تازهترین شماره) + دانلود
- اقدامات فولاد مبارکه در زمینه بومیسازی باید الگوی بقیه شرکتها شود
- محصولات فولاد اکسین میتواند در پروژههای بینالمللی استفاده شود
- دستور معاون اول رئیس جمهور برای بازنگری و اصلاح شیوهنامه تنظیم بازار فولاد/ جهانگیری: هیچ علامت منفی به بورس داده نشود + تصویر نامه
- آغاز فصل نوینی در مناسبات وزارت صمت و زنجیره فولاد/ جنجالهای پیشین زنجیره فولاد حتی به کاخ سفید نیز میرسید
- فشار سنگین بهره بانکی بر شانه شرکتهای فولادی/ جزئیات طرحهای توسعهای فولاد نطنز
- خروج دلالان از بازار فولاد/ حدودا ۶۰ درصد شمش عرضه شده در بورس کالا، بیمشتری مانده است + نمودار

به گزارش چیلان ، محمد کشانی، مدیرعامل فولاد خوزستان ضمن بیان اینکه بزرگترین مشکل صادرات کشور سیستم بانکی است اظهار کرد: در پایان سال ۱۳۹۵، شرکت فولاد خوزستان بالغ بر یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن صادرات داشت. در ۶ ماه ابتدایی سال جاری میزان صادرات این شرکت رشد داشته و به حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسید و بنا بر برنامه ریزی ها، میزان صادرات این شرکت تا پایان سال بالغ بر ۲ میلیون و چه بسا به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.
وی در ادامه، بیان کرد: صادرات فولاد خوزستان عمدتا به کشورهایی نظیر اندونزی، ویتنام، امارات، سنگاپور، پاکستان، هند، چین بوده و بنابر تصمیمهای گرفته شده در نظر داریم کشورهای دیگری هم بهعنوان بازار هدف محصولات تولیدی این شرکت در سال ۱۳۹۷ اضافه شوند.
وی در ادامه به بحث تکمیل زنجیره تولید در فولاد خوزستان اشاره کرد و اظهار داشت: این شرکت در تکمیل زنجیره تولید خود، تکمیل تولید بالادستی و پاییندستی را دارد. در بالا دست این شرکت قصد تامین ماده معدنی خود از معدن و کنسانتره را دارد. در پاییندست نیز این شرکت قصد تولید محصولات نهایی را دارد و با توجه به گرفتن مصوبات لازم، امید است هرچه زودتر محقق شود.
در حال حاضر فولاد خوزستان، ماده اولیه مورد نیاز خود را از معادن موجود در کشور تامین میکند، اما این شرکت باید بهجایی برسد که دارای معدن باشد. تا بهحال با چند شرکت در این زمینه مذاکره شده، اما نتیجهای حاصل نشده است. اما پیگیری اینکار ادامه دارد. از آنجاییکه این شرکت، بخش زیادی اسلب تولید میکند، بحث احداث کارخانجات ورق، نورد و در موازات آن میلگرد نیز وجود دارد. اما هنوز زمان تحقق این امر مشخص نیست.
در ادامه محمد کشانی به بیان مشکلات موجود بر سر راه توسعه صادرات فولاد پرداخت. صادرات امری بلند مدت است. در مرحله اول باید دولت برنامه ریزی بلند مدت داشته باشد تا شرکتهای تولیدی بتوانند خود را در قالب آن بگنجانند. نکته بعدی در توسعه صادرات، تعامل با سایر کشورهاست. با محدودیتهای بیرونی طبیعتا صادرات کاهش پیدا میکند. موضوع مورد اهمیت بعدی در توسعه صادرات تبادلات بانکهای کشور با بانکهای دنیا است. در شرایط فعلی از بزرگترین مشکلات صادرات سیستم بانکی کشور است. باید با برقراری روابط بین بانکی امکان نقلوانتقال پولی و ارزی بهوجود آید.
- ثبت چهارمین رکورد تولید ماهانه تختال در فولاد هرمزگان در سال جاری
- رکوردشکنی چادرملو در تولید کنسانتره
- رشد ۲۲۹ درصدی خالص فولاژ + جدول
- تأمین گاز فولاد مبارکه، نصف شده است/ تأثیر افت فشار گاز بر تولید فولاد مبارکه
- تولید تختال با ضخامت ۳۰۰ میلی متر در فولاد مبارکه
- کارگران بزرگترین فولادساز ایران خطاب به موسوی لارگانی: هدف شما از سخنان مغرضانه، تسویه حساب سیاسی به مدیرعامل فولاد مبارکه است

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران