- کاهش ۱۷ درصدی صادرات فولاد کشور در ۹ ماهه نخست امسال/ محدودیتهای صادرات فولاد و درآمدهای ارزی از دست رفته/ جزئیات کامل صادرات فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی
- نتیجه معاملات ورق فولادی در بورس کالا / کاهش حدوداً ۱۰ درصدی قیمت ورق گرم + جدول
- رشد ۲۲۹ درصدی خالص فولاژ + جدول
- داریوش اسماعیلی از معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت استعفا کرد
- رشد ۱۲ درصدی تولید فولاد کشور در ۹ ماه نخست سال جاری/ جزئیات تولید فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی
- تأمین گاز فولاد مبارکه، نصف شده است/ تأثیر افت فشار گاز بر تولید فولاد مبارکه
- خبر خوب و بد هفته/ خبر تحریمی هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
- آیا فولاد در ایران واقعاً گران است؟/ مقایسه نرخ شمش فولادی در ایران با نرخهای جهانی (به همراه نمودار)
- روند قیمت فولاد صادراتی ایران/ ثبات قیمتها در سقف/ آخرین قیمتهای فولاد در منطقه CIS (به همراه نمودار)
- آگهی استخدام در شرکت صنایع فولاد نور
به گزارش چیلان ، رئیس هیات مدیره شرکت فولادآلیاژی ایران در این مراسم اظهار کرد: کارخانه فراوری ضایعات با ظرفیت ۳۰۰ هزار تن در سال که قابلیت افزایش تا ۴۰۰ هزار تن را نیز دارد، تنها کارخانه فرآوری آهن قراضه در مرکز و جنوب کشور است که شروع به فعالیت کرد.
یدالله طاهر نژاد افزود : مواد اولیه مورد نیاز کارخانه یادشده ، قراضه های فولادی است که اتومبیل های سواری از رده خارج شده بهترین نوع قراضه برای این واحد تولیدی است .
وی با بیان اینکه کارخانه یادشده با همکاری کارشناسان شرکت comes آلمان و نیروهای این کارخانه و با استفاده از فناوری روز زیست محیطی اروپا راه اندازی شد، گفت : این واحد با دستگاه های کاملا اتوماتیک با هدف کاهش آلایندگی صنایع فولاد فعالیت خود را آغاز کرد .
طاهرنژاد با بیان اینکه توان خرد کردن قراضه ها در این کارخانه ۵۰ تا ۶۰ تن در ساعت است، تاکید کرد: با توجه به ظرفیت کارخانه و قیمت فعلی قراضه میزان گردش مالی این واحد در سال بیش از هفت هزار میلیارد ریال است .
رئیس هیات مدیره کارخانه فولاد آلیاژی از جمله مزایای این واحد را افزایش کیفیت و خلوص ذوب ( نداشتن موادی مثل مس، آلومینیوم، کرم ، نیکل و… ) ، کاهش مصارف برق، الکترود و نسوز کوره ، افزایش بهروری قراضه ذوب، کاهش زمان ذوب، کاهش قیمت تمام شده محصول و از همه مهمتر کاهش آلودگی محیط زیست عنوان کرد.
همچنین محمد علی شاه حسینی، فرماندار اشکذر با تجلیل از اهتمام و رویکرد ویژه فولاد آلیاژی ایران به مباحث زیست محیطی اظهار کرد: در همین راستا واحد فراوری ضایعات فولاد آلیاژی راهاندازی شد تا ضمن استفاده خود شرکت، سایر واحدهای فولادسازی استان نیز نسبت به فرآوری قراضههای مصرفی خود برای افزایش بهرهوری و کاهش آلودگی زیست محیطی از این کارخانه بهرهمند شوند.
وی با تأکید به اینکه سیاست دولت تدبیر و امید حمایت از سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی است، افزود: دولت از طرحهای اشتغالزا بهویژه صنایع تبدیلی و تکمیلی پاک و های تک در حوزههای مختلف حمایت میکند.
بیش از ۶۵۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ در اشکذر دایر است که بیشترین آلایندگی ها در این شهرستان ناشی از فعالیت صنایع فولادی است.

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران