- تأمین گاز فولاد مبارکه، نصف شده است/ تأثیر افت فشار گاز بر تولید فولاد مبارکه
- خبر خوب و بد هفته/ خبر تحریمی هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
- آیا فولاد در ایران واقعاً گران است؟/ مقایسه نرخ شمش فولادی در ایران با نرخهای جهانی (به همراه نمودار)
- روند قیمت فولاد صادراتی ایران/ ثبات قیمتها در سقف/ آخرین قیمتهای فولاد در منطقه CIS (به همراه نمودار)
- آگهی استخدام در شرکت صنایع فولاد نور
- رانت ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی بازار فولاد در جیب عدهای قلیل!/ کلامی که انجمن فولاد از سال ۹۷ گوشزد میکند
- دوره کاربردی ” مهندسی فروش و ارتباط با مشتریان در صنعت فولاد ایران”
- کلیات طرح مجلس برای تنظیم بازار فولاد تصویب شد/ جزئیات این طرح مجدداً کمیسیون صنایع و معادن مجلس بررسی میشود/ مخالفت دولت با طرح مجلس
- غلبه بر رکود تورمی با اهرم صنعت فولاد/ چرا سیاستگذاری فعلی صنعت فولاد اشتباه است؟
- به خاطر مداخله دولت رانت ۱۲ هزار میلیارد تومانی در بازار فولاد ایجاد شد

به گزارش خبرنگار چیلان ، سعد محمدی، معاونت طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو در دومین سمینار بینالمللی آموزشی فناوری معدن و صنایع معدنی ایران گفت: کوره های زیر ۵ میلیون تن صرفه اقتصادی ندارد پس نیازمند تغییر رویکرد سرمایه گذاری هستیم.
وی افزود: ۴۳ درصد گردش مالی جهان از بخش فولاد ایجاد می شود. ایران با تولید ۲۲ میلیون تن فولاد خام تقریبا سهم ۱.۲ تا ۱.۳ درصدی از تولید کل جهان دارد و در مقایسه با سهم چین که رتبه اول را دارد تفاوت قابل لمس است.
چین با ۵۲ واحد فولادی رتبه نخست تولید فولاد جهان را دارد و ۷ واحد فولادی این کشور دارای ظرفیت بالای ۲۰ میلیون تن است درحالی که تولید ایران در مجموع به این رقم می رسد.
سعدمحمدی اظهار داشت: ۸ میلیارد دلار سرمایه گذاری در بخش زنجیره فولاد نیاز داریم. میزان سرمایه مورد نیاز در فولاد خام ۲.۸ میلیارد دلار، ۲ میلیارد دلار در آهن اسفنجی و ۱.۳ میلیارد دلار در گندله بوده و میزان سرمایه گذاری مورد نیاز در بخش زیر ساخت ۱۳ میلیارد دلار برآورد می گردد.
وی خاطرنشان کرد: همانطور که ذکر شد در بخش زیر ساخت نیازمند ۱۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری هستیم و باید حدود ۱۰۵ میلیون تن ماده معدنی از طریق ریل جا به جا شود. در نتیجه برای فولاد حداقل نیازمند ۳ هزار کیلومتر ریل جدید هستیم.
یارمحمدی ادامه داد: برای تولید ۵۵ میلیون تن فولاد نیازمند ۱۶۲ میلیون تن سنگ آهن هستیم. با توجه به میزان فعلی باید ۸۵ میلیون تن دیگر تولید شده تا این هدف محقق شود. در نتیجه در منطقه پرپتانسیتلی مانند سنگان نیازمند سرمایه گذاری است.
به گفته سعد محمدی، باید نگاه در بخش معادن را تغییر داد و بایستی در زمینه ماشین آلات و اکتشافات سرمایه گذاری صورت بگیرد. از سویی دیگر باید طراحی در معادن نیز تغییر کند. بنابراین برای ایجاد تحول نیازمند تغییرات جدی در بسیاری از زمینه ها و از همه مهمتر نیروی انسانی هستیم.

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران