استفاده بهینه از انرژی و ممانعت از هدر رفتن آن در شرایط فعلی کشور اهمیت بسزایی دارد لذا اتخاذ سیاست ها و روش هایی به منظور صرفه جویی مانند عایق کاری و … نیاز است سرلوحه فعالیت ها به ویژه در عرصه ساخت و ساز قرار گیرد زیرا دوام انرژی ادامه حیات نسل های مختلف بشر را تضمین می نماید.
در این راستا تولید محصولات کیفی و معرفی به بازارهای هدف اقدامی شاخص به شمارمی رود. بدین منظور شرکت تارابگین ذوب آهن اصفهان با بهره گیری از دانش بومی و تولید محصولی استراتژیک تحت عنوان پشم معدنی با قابلیت و ضخامت های مختلف و متفاوت، در زمینه کاهش مصرف انرژی نقش موثری داشته است.
علیرضا بختیاری مدیرعامل شرکت تارابگین ذوب آهن اصفهان در خصوص کم و کیف این محصول گفت: پشم معدنی تولید شده توسط این شرکت با قابلیت تولید در ضخامت ها و دانسیته های مختلف و مطابق با نیاز مشتری است اما به طور خاص بیشترین مصارف با ضخامت ۵۰mm و دانسیته ۸۰kh/m3 می باشد. دیوارهای LPMW دارای ضریب هدایت حرارتی پایین (W/M.k034/0) است به نحوی که محیط داخل ساختمان در زمستان گرم و در تابستان خنک و مطبوع می باشد.
وی افزود: تبادل حرارتی در این نوع دیوارها به حداقل رسیده و بالطبع هزینه مصرف انرژی به شدت کاهش می یابد. در واقع منازل و ساختمان هایی که مبحث عایق کاری یا پشم های معدنی این شرکت در آنها رعایت شده باشد، دارای حداقل مصرف انرژی سرمایشی و گرمایشی هستند که این موضوع می تواند به اقتصاد خانواده و در نهایت به کاهش مصرف انرژی درکشور کمک نماید.
مدیرعامل شرکت تارابگین ادامه داد: این دیوارها به طور معمول ۸۰ درصد شدت صوت را نیز جذب می کنند، بنابراین داخل ساختمان آرامش کامل وجود دارد و، ورود سروصدا از بیرون به داخل ساختمان به حداقل می رسد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: عملیات نصب این دیوارها با سرعت قابل توجهی انجام می شود. به شکلی که با یک اکیپ سه نفره می توان روزانه ۷۰ متر مربع را در ساختمان اجرا و نصب نمود. دیوارهای مذکور به دلیل استفاده از پشم معدنی ضد آتش نیز هستند و در صورت حادثه، سرایت آتش به واحدهای مجاور به حداقل می رسد.
بختیاری با اشاره به اینکه ضایعات و نخاله دراین نوع دیوارها درحد صفر است بیان کرد: سبک سازی در ساختمان در این نوع دیوارها رعایت شده است به طوری که هرمتر مربع این دیوارها بدون اندود (گچ یا سیمان) حدود ۱۲ کیلوگرم بر مترمربع است و مقاومت در برابر زلزله، تخریب و ترمیم آسان، قابلیت جابجایی، عدم استفاده از مواد آلاینده زیست محیطی ،هزینه کمتر در طراحی فوندانسیون ساختمان و …از ویژگی های این نوع دیوار به شمار می رود. پشم معدنی موجود در این دیوارها در شرکت تارابگین تولید می گردد و ملزومات دیگر شامل مقاطعی مثل رانر و استاد و مش رابیتس نیز با کیفیت مناسب در داخل کشور در حال تولید می باشد.
وی گفت: شرکت تارابگین قابلیت تولید سالیانه یک میلیون متر مربع از این دیوارها را در شرایط کنونی دارد و با برنامه ریزی و هدف گذاری انجام شده تولید حداقل ۱۰ برابر ظرفیت فعلی را به عنوان چشم انداز این محصول پیش بینی نموده است.
مدیرعامل شرکت تارابگین گفت: این محصول در تمامی مناطق سردسیر و گرمسیر یا مناطق دارای رطوبت بالا مثل سواحل دریا قابلیت اجرا داشته و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. همچنین با توجه به رشد تکنولوژی در صنعت ساختمان، سرعت اجرا، سبک سازی و افزایش قیمت حامل های انرژی که هر روز با آن مواجه هستیم، پیش بینی می شود این محصول جایگزین بسیار مناسبی برای موارد مشابه باشد.
- محصولات جدید ذوب آهن به صنعتی شدن ساخت و ساز مسکن کمک می کند
- روشهای مواجهه با چالشهای عدم پایداری برق
- تمرکز شرکت مهندسی فولاد مبارکه بر بومیسازی تکنولوژی و فرآیندها/ فولاد مبارکه رقیب قطعهسازان و تجهیزسازان داخلی نیست
- تکنولوژیهای مورد استفاده در گندلهسازی و بررسی رویکرد ایران و جهان نسبت به آنها
- چادرملو به دنبال دستیابی به تکنولوژی حفاریهای عمیق/ نتیجه نهایی اکتشاف تفصیلی آنومالی D19 به زودی اعلام میشود
- اولین کنفرانس ریخته گری مداوم فولاد آغاز شد + برنامه کارگاه ها و پنل ها
- صفر تا صد احداث واحدهای نورد در داخل کشور قابل اجرا است
- چرا تجهیزات واحدهای احیا مستقیم بومی سازی نشده است؟
- حمایت وزارت صنعت از بومی سازی تولید الکترود گرافیتی
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران