به گزارش چیلان ، شاهین زارع مدیر متالوژی و تحقیق و توسعه فولاد هرمزگان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان هرمزگان که با حضور استاندار هرمزگان افتتاح شد، با اعلام این مطلب گفت: ابزار هوشمند لبه یاب در دو مدل مختلف با اندازههای متفاوت قابل ساخت است و در ماشین ابزارهای صنعتی مانند فرز، دریل و تراش در مدلهای مختلف اتوماتیک (CNC)، نیمهاتوماتیک (NC) و دستی (معمولی) و دارای دقت عملکرد ۱ تا ۳ میکرون مورد استفاده قرار میگیرد.
وی افزود: از مهمترین ویژگی ابزار فوق، یکسانسازی دقت اسمی و واقعی ماشین ابزار در ساخت و تولید یا بازسازی قطعه کارهای با جنس و سایز مختلف است.
مدیر متالوژی و تحقیق و توسعه فولاد هرمزگان در مورد مزایای ابزار هوشمند رونمایی شده، تصریح کرد: کارکرد این ابزار موجب افزایش دقت ساخت قطعه کار و راندمان کاری و کاهش هزینه، زمان، تعداد مراحل ساخت و تولید یک قطعه کار یا یک محصول میشود که کاهش انرژی و استهلاک ماشین ابزارها را به همراه دارد.
وی با اشاره به مشکلات موجود در زمینه ساخت و ماشین کاری قطعه کارسازی در صنعت فولاد و تاکید بر گستردگی دامنه استفاده و مصرف ابزار هوشمند لبهیاب در کارگاههای کوچک و کارخانههای بزرگ صنعتی، خاطرنشان کرد: باید در راستای توسعه و بهبود فرآیند ساخت و تولید قطعات و محصولات صنعتی تولید شده توسط ماشین ابزارهای صنعتی مذکور به سمت بومیسازی این تکنولوژی گام برداشت.
زارع همچنین تاکید کرد: با تکیه بر توانایی بالای ابزار هوشمند نسبت به نمونههای خارجی میتوانیم ویژگیهای متفاوتی نظیر دقت و سرعت عمل بالا را یکجا در تولید قطعه کار داشته باشیم و با توجه به ارزش افزوده حاصل شده، قیمت تمام شده محصولات کاهش پیدا میکند که این امر با کاهش انرژی صرف شده جهت ساخت یک محصول انجام میگیرد و تعداد قطعات ماشین کاری شده در یک زمان معین (نسبت به حالتی که از این دستگاه استفاده نمیشود) بیشتر خواهد شد.
به گفته وی، ابزار هوشمند مذکور همچنین در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان هرمزگان بهعنوان محصول برتر R&D انتخاب شد.
مدیر متالوژی و تحقیق و توسعه فولاد هرمزگان افزود: ابزار هوشمند فوق نمونه مشابه داخلی ندارد و همچنین نمونه خارجی آن نیز از دقت پایینی برخوردار است.
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران