مهندس محمد کشانی، مدیرعامل فولاد خوزستان ضمن تشریح دستاوردهای این شرکت گفت: با تلاش و همت کارکنان شرکت از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن تولید تعیین شده برای سال ۹۷ با گذشت ۱۰ ماه از سال به ۳ میلیون و ۲۷۵ هزار تُن محصول نهایی فولاد دست یافته ایم و در خط تولید گندله از ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تُن، امروز به مرز ۵ میلیون و ۶۲۰ هزار تُن رسیده ایم؛ همچنین در خط تولید آهن اسفنجی نیز به ۳ میلیون و ۵۵۰ هزار تُن تولید خود رسیده ایم که مطابق بودجه به تولید خود ادامه داده و در پایان سال به میزان مشخص شده خواهیم رسید.
وی با اشاره به میزان فروش و صادرات فولاد خوزستان اذعان داشت: تا کنون ۲ میلیون و ۹۷۸ هزار تُن محصول خود را به فروش رسانده ایم که ۱ میلیون و ۸۱۵ هزار تُن از محصول خود را به کشورهای مختلف صادر کرده ایم. همانگونه که کارکنان استحضار دارند سال ۹۶ توانستیم ۲ میلیون و ۷۶۵ هزار تُن بالغ بر ۷۳ درصد تولید خود را صادر نموده و ۱/۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته باشیم. اما از ابتدای سال ۹۷ به دلیل تغییرات بوجود آمده، خروج امریکا از برجام، صدور بخشنامههای جدید از سوی وزارت و همچنین به دلیل نیازهای کاذب در کشور، محدودیتهایی برای صادرات ایجاد شد. به همین دلیل با افزودن متممی به بودجه شرکت، از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن تولید تعیین شده برای سال ۹۷، ۲ میلیون تُن را برای صادرات در نظر گرفتیم. با توجه به ۱ میلیون و ۸۱۵ هزار تُن محصولی که تا کنون صادر شده، اطمینان داریم که میزان صادرات مان به ۲ میلیون تُن خواهد رسید و امیدواریم از مرز ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تُن نیز بگذرد.
کشانی با اشاره به نبود تقاضا در بازار داخلی تصریح کرد: با شرایط موجود شرکت های فولادی به دلیل عدم فروش داخلی و به منظور پیشگیری از انبارش ناکافی، نیاز به سوی صادرات بیشتر احساس می شود.
وی درباره دستاوردهای شرکتهای تابعه افزود: در شرکت های زیر گروه نیز اتفاقات خوبی افتاده است و با توجه به تملک شرکت صنعتی و معدنی توسعه ملی سنگان برای تأمین کنسانتره فولادخوزستان در اسفند ماه سال گذشته، در آغاز به کار معدن و پروژه تولید کنسانتره، ۱/۵ میلیون تُن برآورد تولید بوده که تا امروز ۱/۲ میلیون تن آن تولید شده و قطعاً تا پایان سال، مقدار تولید پیش بینی شده محقق خواهد شد و در سال آینده نیز این تولید به رقم ۲/۵ میلیون تُن خواهد رسید. با راهاندازی شرکت صنعت فولاد شادگان نیز بودجه ۷۰۰ هزار تُن آهن اسفنجی برای تولید برنامهریزی شد و اکنون با گذشت ۱۰ ماه از سال ۹۷ ، ۶۰۰ هزار تُن آن تحقق یافته و با تلاش و همت کارکنان تا پایان سال به بودجه برنامه ریزی شده خواهیم رسید.
کشانی با اشاره با طرحهای توسعهای فولادخوزستان بیان داشت: در برنامه طرح های توسعه سال ۹۷ با حضور معاون اول رییس جمهور، همزمان با افتتاح ورزشگاه شهدای فولاد خوزستان، کلنگ ساخت کارخانه مگامدول آهن اسفنجی با ظرفیت ۱/۷ میلیون تُن تولید بر زمین زده شد که با قرارداد منعقد شده در مدت ۳۶ ماه به مدار تولید میپیوندد.
وی با تأکید بر ضرورت برگشت فولاد اکسین به فولاد خوزستان اظهار داشت: براساس تدوین برنامه سال گذشته شرکت، تملک شرکت فولاداکسین در دست اقدام است. سالیان گذشته بنابر دلایلی این شرکت از زنجیره فولاد خوزستان جدا شد؛ که اکنون ضرورت برگشت این شرکت احساس شده و خوشبختانه با انعقاد قرارداد و پیگیریهای سهامداران و هیئت مدیره فولاد خوزستان، پس از قیمتگذاری و توافق نهایی، انتقال سهام فولاد اکسین به فولادخوزستان انجام خواهد شد و با تولید ۱ میلیون تُن از نوع ورقهای خاص بعد از تولید اسلب به چرخه تولید فولاد خوزستان بر خواهد گشت.
وی با اشاره به پایش گزارش های تولید، میزان آن را از نظر کیفیت و کمیت در حد مطلوب برشمرد.
کشانی در ادامه سخنان خود برای ارتباط کارکنان با مدیرعامل تأکید نمود: در کنار مراجعات حضوری به سایت و ارتباط مستقیم با کارکنان، مراجع دسترسی دیگری به مدیرعامل امکان پذیر است و کارکنان می توانند برای ملاقات از سه محور فوق اقدام نمایند: نخستین پل ارتباطی کارکنان محترم با مدیر عامل، واحد روابط عمومی میباشد؛ دومین راه ارتباط با مدیرعامل، صندوق هایی است که در سطح کارخانه برای دسترسی آسان کارکنان با مدیرعامل در نظر گرفته شده و با پایش ماهانه مورد پیگیری قرار میگیرند؛ سومین راه ارتباطی نیز کانال رسمی اطلاع رسانی فولادخوزستان در پیام رسان آیگپ است که تمامی اطلاعیه های شرکت از سوی معاونت منابع انسانی و امور اجتماعی و دیگر معاونت ها را به اطلاع کارکنان می رساند و هیچگونه کانال دیگری در فضای مجازی مورد تأیید نمی باشد.
مدیرعامل فولادخوزستان در پایان سخنان خود از همت و تلاش تمامی کارکنان این شرکت، تشکر و قدردانی نموده و ابراز امیدواری کرد که در پایان سال گزارش جامعی که موجب رضایت سایر کارکنان باشد، ارائه خواهد شد.
- صنعت فولاد در آستانه بحران
- تعمیرات بخش های مختلف فولاد خوزستان با موفقیت انجام شد
- تولید آهن اسفنجی هند به ۵۱.۵ میلیون رسید / ۷۱درصد تولید در شرکتهای کوچک و متوسط انجام میشود / تولید ۲۷۷ میلیون تن سنگ آهن در سال
- بندهایی که به دست و پای صنعت فولاد بسته اند؛ از ناترازی انرژی تا وضع عوارض صادراتی
- اتمام موفقیت آمیز پروژه افزایش ظرفیت واحد احیا مستقیم شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان
- رکوردِ تولید ماهانه آهن اسفنجی در فولاد شادگان شکسته شد
- اولویت شرکت فولاد خوزستان، تامین مواد اولیه از داخل کشور است
- سقف سهمیه بهین یاب برای خرید آهن اسفنجی حذف شد
- شروع پرقدرت فولاد غدیر نی ریز در سال ۱۴۰۳
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران