- کاهش ۱۷ درصدی صادرات فولاد کشور در ۹ ماهه نخست امسال/ محدودیتهای صادرات فولاد و درآمدهای ارزی از دست رفته/ جزئیات کامل صادرات فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی
- نتیجه معاملات ورق فولادی در بورس کالا / کاهش حدوداً ۱۰ درصدی قیمت ورق گرم + جدول
- رشد ۲۲۹ درصدی خالص فولاژ + جدول
- داریوش اسماعیلی از معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت استعفا کرد
- رشد ۱۲ درصدی تولید فولاد کشور در ۹ ماه نخست سال جاری/ جزئیات تولید فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی
- تأمین گاز فولاد مبارکه، نصف شده است/ تأثیر افت فشار گاز بر تولید فولاد مبارکه
- خبر خوب و بد هفته/ خبر تحریمی هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
- آیا فولاد در ایران واقعاً گران است؟/ مقایسه نرخ شمش فولادی در ایران با نرخهای جهانی (به همراه نمودار)
- روند قیمت فولاد صادراتی ایران/ ثبات قیمتها در سقف/ آخرین قیمتهای فولاد در منطقه CIS (به همراه نمودار)
- آگهی استخدام در شرکت صنایع فولاد نور
چین: سهم ۵۲.۵ درصدی از کل تولید فولاد جهان
به گزارش گروه ترجمه چیلان ، چین با تولید ۳۱۴ میلیون و ۹۶۱ هزار تن فولاد میانی تا پایان آوریل سهم ۵۲.۵ درصدی از کل تولید جهان داشت و رتبه نخست را با اقتدار حفظ کرده است. دولت چین با سیاست های حمایتی همچنان عامل بالا بودن حاشیه سود فولادسازان و درنتیجه تمایل آنها به افزایش تولید است. رشد تولید فولاد میانی چین در ۴ ماهه اول امسال ۱۰.۱ درصد نسبت به ۴ ماهه اول سال ۲۰۱۸ بود.
هند: رتبه دوم با تولید ۳۶ میلیون فولاد
هند با تولید ۳۶ میلیون و ۱۱۸ هزار تن فولاد میانی در ۴ ماهه ۲۰۱۹ رتبه دوم را دارد که رشد تولید این کشور در این مدت تنها ۰.۲ درصد بود. هند در آوریل هم با رشد ۱.۵ درصدی تولید خود را به ۸ میلیون و ۷۸۵ هزار تن رساند که البته نسبت به تولید ماه مارس یعنی ۹ میلیون و ۴۱۲ هزار تن، کاهش داشته است.
ژاپن: سومین فولادساز برتر دنیا
ژاپن به عنوان سومین فولادساز برتر دنیا در ۴ ماهه امسال ۳۳ میلیون و ۶۱۷ هزار تن فولاد میانی تولید کرده بود که افت ۴.۳ درصدی در آن مشهود بود. ژاپن در آوریل با افت ۰.۸ درصدی تولید را به ۸ میلیون و ۶۴۷ هزار تن رساند.
آمریکا: رشد ۶.۷ درصدی تولید فولاد
آمریکا چهارمین فولادساز بزرگ دنیا در آوریل ۷ میلیون و ۴۲۸ هزار تن فولاد میانی تولید کرد که ۷.۳ درصد بالاتر از آوریل سال قبل است. این کشور در ۴ ماهه امسال هم با رشد ۶.۷ درصدی تولید فولاد خود را به ۲۹ میلیون و ۵۸۸ هزار تن رساند.
کره جنوبی: پنجمین فولادساز برتر دنیا
کره جنوبی پنجمین فولادساز برتر دنیا در ۴ ماهه امسال ۲۴ میلیون و ۳۸۷ هزار تن فولاد میانی تولید کرد که ۲.۸ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل است. این کشور در آوریل هم موفق به تولید ۵ میلیون و ۹۷۸ هزار تن فولاد میانی شد که ۱.۴ درصد بیشتر از آوریل سال قبل است.
روسیه: افت چشمگیر ۶.۱ درصدی
روسیه ششمین فولادساز جهان تا پایان آوریل ۲۲ میلیون و ۴۱۰ هزار تن فولاد میانی تولید کرده است که افت چشمگیر ۶.۱ درصدی داشت. روسیه در آوریل به تنهایی ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد میانی تولید کرد که افت ماه مذکور هم ۸.۳ درصد بوده است.
آلمان: هفتمین فولادساز بزرگ دنیا با تولید نزدیک به ۱۴ میلیون تن
تولید فولاد میانی آلمان به عنوان هفتمین فولادساز بزرگ دنیا ۱۳ میلیون و ۹۹۱ هزار تن بود که افت ۳.۶ درصدی نسبت به ۴ ماهه اول سال داشت. آلمان در آوریل با کاهش ۳.۵ درصدی تولید فولاد خود را ۳ میلیون و ۵۵۰ هزار تنی کرده بود.
برزیل: افت تولید فولاد
هشتمین فولادساز بزرگ دنیا برزیل است که توانست در طی ۴ ماه به تولید ۱۱ میلیون و ۲۷۷ هزار تن دست یابد که البته ۲.۵ درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل است. تولید فولاد برزیل در آوریل با افت ۱.۹ درصد به ۲ میلیون و ۸۸۶ هزار تن رسید.
ترکیه: افت ۱۰.۵ درصدی نهمین فولادساز برتر دنیا
ترکیه با تولید ۱۱ میلیون و ۲۳۳ هزار تن فولاد میانی، نهمین فولادساز برتر دنیا شد و تولید این کشور در طول ۴ ماه ۱۰.۵ درصد افت داشت. درحالی که نرخ رشد تولید این کشور در آوریل مثبت شده و با ۲.۶ درصد افزایش نسبت به آوریل سال قبل و حتی رشد نسبت به مارس امسال به ۳ میلیون و ۴۴ هزار تن رسیده است.
ایران: تثبیت جایگاه دهم تولید جهانی فولاد
ایران مجددا جایگاه دهم را از آن خود کرد و طی چهارماهه نخست سال جاری میلادی، ۸ میلیون و ۳۸۸ هزارتن فولاد میانی تولید کرد که در مقایسه با تولید سال گذشته یعنی ۷ میلیون و ۹۱۷ هزار تن، ۶ درصد رشد نشان می دهد. همچنین تولید فولاد خام ایران در آوریل ۲۰۱۹ با رشد ۲.۸ درصدی به۲ میلیون و ۱۶۵ هزارتن رسید. این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲ میلیون و ۱۰۶هزار تن بود.
- تولید فولاد ایران به حدود ۲۴.۶ میلیون تن رسید/ محصولات فولادی از مرز ۲۱.۵ میلیون تن گذشت
- فولادسازان در ۷ ماهه اول سال چه عملکردی را به ثبت رساندند؟
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۳۸+ دانلود/ در این شماره: تولید فولاد کشور از ۸ میلیون تن گذشت/ صادرات در مرز ۳.۵ میلیون تن
- آمار تولید MMK روسیه منتشر شد
- گزارشی آماری وضعیت تولید، صادرات، واردات و مصرف ظاهری فولاد ایران در سال ۹۵
- تولید فولاد خام ایران ۱۶ میلیون تن شد

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران