- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۷۴ (تازهترین شماره) + دانلود
- اقدامات فولاد مبارکه در زمینه بومیسازی باید الگوی بقیه شرکتها شود
- محصولات فولاد اکسین میتواند در پروژههای بینالمللی استفاده شود
- دستور معاون اول رئیس جمهور برای بازنگری و اصلاح شیوهنامه تنظیم بازار فولاد/ جهانگیری: هیچ علامت منفی به بورس داده نشود + تصویر نامه
- آغاز فصل نوینی در مناسبات وزارت صمت و زنجیره فولاد/ جنجالهای پیشین زنجیره فولاد حتی به کاخ سفید نیز میرسید
- فشار سنگین بهره بانکی بر شانه شرکتهای فولادی/ جزئیات طرحهای توسعهای فولاد نطنز
- خروج دلالان از بازار فولاد/ حدودا ۶۰ درصد شمش عرضه شده در بورس کالا، بیمشتری مانده است + نمودار
- اجرای یکی از کمنظیرترین تعمیرات سالیانه واحد احیا مستقیم در فولاد هرمزگان
- به فولادسازان، اجازه سرمایهگذاری در تولید گاز داده شود/ میتوان با قانون معادن، ذخایر گازی کشور را توسعه داد
- ایجاد نمایشگاه بومیسازی شرکت ملی فولاد ایران در آینده نزدیک
ذهیب سرافرازان مدیرعامل پارت نورد لاهور به چیلان اظهار داشت: راهکاری که در ادوار گذشته در زمینه صادرات برایمان اتفاق افتاده، سازوکاری است که بایستی صرافی ها و بانک مرکزی طراحی نمایند در حالی که این سازوکار تاکنون به درستی طراحی و تدوین نشده است.
وی گفت: فقدان ساز وکار مالی صحیح از سوی بانک مرکزی و صرافی ها ناشی از عدم تعامل درست با بخش خصوصی به ویژه در فولاد است. فولاد در ایران یک صنعت عمدتا دولتی بوده و عمده تولیدات آن متعلق به بخش دولتی است و سهم بخش خصوصی بسیار ناچیز می باشد لذا ارتباط بانک مرکزی با فولادسازان کمرنگ است.
سرافرازان خاطرناشن کرد: شرکت های بزرگ فولادی کشور تهاترهای بزرگی نیز از بابت واردات مواد اولیه و اقلام مورد نیاز تولید دارند که قاعدتا آسان تر قادر به طی کردن مسیر صادرات و بازگرداندن ارز به واسطه تهاتر هستند درحالی که این به معنای ارزبری است و یک اشتباه بزرگ محسوب می شود.
وی افزود: این درحالی است که چنانچه بخواهیم تولید ناخالصی داخلی (GDP) را افزایش دهیم تا برای همه تولیدکنندگان به ویژه بخش خصوصی در شرایط تحریم مثمر ثمر باشد، باید ساز وکار مالی با کمک تولیدکنندگان داخلی به گونه ای چیده شود که شرکت ها به ویژه شرکت هایی که بین المللی فعالیت می کنند بتوانند فرآیند مالی خود را کنترل نمایند. لذا به عقیده من اگر روابط فی مابین بانک مرکزی و بخش خصوصی بهبود یابد قطعا راه حل های بسیار خوبی پیدا خواهد شد. البته اقدام اخیر بانک مرکزی در نزدیک کردن و کاهش فاصله میان ارز نیمایی و ارز بازار آزاد بسیار کمک کننده بوده به این شرط که این شکاف مجددا افزایش پیدا نکند. از این رو برابری نرخ ارز در بازار آزاد و ارز نیمایی سبب خواهد شد تولیدکننده و صادرکننده ارز را به سامانه بازگرداند.
- وقتی کشور شدیداً به درآمدهای ارزی نیاز دارد، چرا با دستورالعملهای یکشبه چوب لای چرخ صادرات فولاد میگذارید؟/ نگاه چیلان به نامه انتقادی رئیس کل بانک مرکزی به رئیس جمهور
- تقدیر بانک مرکزی از شرکتهای فولادی به دلیل تأمین نیازهای ارزی کشور/ کدام شرکتهای فولادی پیشتاز «عرصه بازگشت ارز به کشور» بودند؟
- دخالت دولت در شرکت های معدنی و فولادی یک مانع است
- بروکراسی اداری مانع این روزهای صادرات فولاد
- صادرات ۹۰ درصد مشکلات تولید را حل می کند
- بانک مرکزی شرایط رفع تعهد ارزی صادرات ریالی سال گذشته به عراق و افغانستان را اعلام کرد

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران