- ثبت اطلاعات ۲۲ هزار قلم تجهیز و قطعه در سامانه بومیسازی فولاد/ هدف از سامانه بومیسازی، خودگردان شدن ساختِ داخل در زنجیره فولاد کشور است
- اکسین جای خارجیها را گرفت/ فولاد اکسین کشور را از واردات ورقهای خاص بینیاز کرد
- تمام بدهیهای بانکی مجتمع فولاد صنعت بناب تسویه شد/ فولاد بناب باید همگام با آخرین دستاوردهای روز دنیا حرکت کند
- رقابت ۲۰ درصدی در بورس کالا برای خرید سنگ آهن، «خودزنی» است/ معاملات روز گذشته سنگ آهن، هزینه تولید فولاد را تا ۸۰۰ تومان به ازای هر کیلو بالا میبرد/ چه شرکتی خریدار سنگ آهن با رقابت ۲۰ درصدی بود؟
- نتیجه عرضه سنگ آهن در بورس کالا/ سنگ آهن تا ۲۰ درصد بالاتر از قیمت پایه معامله شد!
- جزئیات اقدامات ذوب آهن اصفهان در حوزه بومیسازی
- امین ابراهیمی بهعنوان مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان معرفی شد+ سوابق
- تولید آزمایشی میلگرد زنگ نزن ۳۰۴Lبا قطر ۱۱۵میلیمتر در شرکت فولاد آلیاژی ایران
- تامین ریل هفت محور راه آهن کشور توسط ذوب آهن اصفهان
- کارکنان فولاد اکسین از مزایای سودآوری این شرکت بهرهمند شدند
به گزارش چیلان ، بر اساس گزارش آماری انجمن فولاد، مصرف ظاهری فولاد میانی (بیلت و بلوم و اسلب) با ۲۱ درصد رشد به ۱۶ میلیون و ۸۱۴ هزار تن رسید و مصرف ظاهری کل محصولات فولادی با ۱۸ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۱۳ میلیون و ۵۶۷ هزار تن رسید.
در بخش فولاد میانی، ۹ میلیون و ۹۷۸ هزار تن سهم مصرف ظاهری بیلت و بلوم و ۶ میلیون و ۸۳۶ هزار تن سهم مصرف ظاهری اسلب بوده است. رشد مصرف ظاهری بیلت و بلوم ۲۳ درصد بود درحالی که مصرف ظاهری اسلب رشد ۱۹ درصدی داشت.
مصرف ظاهری محصولات فولادی با ۱۸ درصد رشد در هشت ماهه نخست سال جاری به ۱۳ میلیون و ۵۶۷ هزار تن رسید. رشد مصرف مقاطع تخت فولادی ۱۳ درصد و مقاطع طویل فولادی ۲۶ درصد اعلام شده است.
مصرف ظاهری مقاطع تخت ۶ میلیون و ۱۲۸ هزار تن بوده که ۵ میلیون و ۸۸۹ هزار تن سهم ورق گرم، ۱ میلیون و ۹۶۲ هزار تن سهم ورق سرد و یک میلیون و ۱۴۵ هزار تن سهم ورق پوششدار بوده است.
در هشت ماهه نخست سال جاری، مصرف ظاهری تیرآهن با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۷۵۰ هزار تن رسیده است و مصرف ظاهری میلگرد هم با ۲۹ درصد افزایش به ۵ میلیون و ۷۷ هزار تن رسیده است. مصرف ظاهری نبشی، ناودانی و سایر مقاطع طویل فولادی نیز با رشد ۱ درصدی همراه بوده است.
در آبان ماه تقاضا برای مقاطع طویل فولادی در بورس کالا به شدت افت کرد که این امر کاهش نرخ رشد مصرف ظاهری این محصولات فولادی را در پی داشته است. نرخ رشد مصرف ظاهری مقاطع طویل فولادی در دوره ۷ ماهه نخست امسال ۳۴ درصد بوده که همزمان با کاهش تقاضاهای سوداگرانه برای این مقاطع، این نرخ رشد به ۲۶ درصد در دوره هشت ماهه نخست امسال رسیده است. گفتنی است در ماههای گذشته رشد خیرهکننده مصرف ظاهری مقاطع طویل فولادی، خصوصاً میلگرد، هیچ نسبتی به کاهش ساخت و سازها در کشور و پایین بودن بودجه عمرانی دولت نداشت. حالا با از تب و تاب افتادن تقاضاهای سوداگرانه، نرخ رشد مصرف ظاهری این مقاطع نیز رو به کاهش گذاشته است.
مصرف ظاهری آهن اسفنجی نیز طبق گزارش انجمن فولاد با رشد ۱۴ درصدی به ۲۰ میلیون و ۳۰۱ هزار تن رسیده است.
جدول زیر که جزئیات مصرف ظاهری فولاد میانی و محصولات فولادی ایران در دوره هشت ماهه نخست امسال را نشان میدهد، ببینید:

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران