- نتیجه معاملات امروز مقاطع طویل فولادی در بورس کالا/ ضعف تقاضا همچنان مشهود است + جدول
- جلسه کمیته روابط عمومی زنجیره فولاد برگزار شد + جزئیات کامل و تصاویر
- نتیجه معاملات فولاد در بورس کالا/ معامله بیش از ۱۰۲ هزار تن شمش بلوم با قیمت میانگین ۱۰۳۰۳ تومان به ازای هر کیلو (به همراه جدول)
- بهرهبرداری از طرح قائم ذوب آهن اصفهان آغاز شد
- تصویب اهداف و اقدامات استراتژیک فولاد هرمزگان در افق ۱۴۰۲
- فولاد مبارکه یک قرارداد جدید با وزارت نفت امضاء میکند/ ۳۰۰ هزار تن عدم تولید در فولاد مبارکه بخاطر قطعی برق و گاز
- نصب لنس سوپرسونیک بر روی کوره یک کارخانه فولادسازی شرکت فولاد آلیاژی ایران با اتکاء به توان داخلی
- مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه چادرملو راهاندازی شد
- تولید کنسانتره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو از مرز ۱۰ میلیون و ۵۶۹ هزار تن عبور کرد
- تکمیل زنجیره ورقهای آلیاژی در فنورد/ مشارکت در تأسیس یک کنسرسیوم معدنی و صنعتی/ هدف فنورد برای تبدیل شدن به لیدر بازار قراضه در استان تهران

به گزارش چیلان ، احرامیان گفت: در دنیا بیش از ۱۰۰ کشور تولید گاز دارند و استخراج گاز از مخازن، در مقایسه با استخراج نفت، پیچیدگی کمتری دارد و تکنولوژی آن نیز سادهتر و قابل دسترستر است. برای مقایسه کمتر از ۲۵ کشور دنیا، تولید نفت دارند و افزایش عمق مخازن و تکنولوژیهایی مثل حفاری افقی، باعث شده تا کلا استخراج نفت پیچیدهتر از استخراج گاز باشد.
وی افزود: ما در ایران بزرگترین ذخایر گازی دنیا را در اختیار داریم و برای حل مشکل کمبود تولید گاز طبیعی، باید اجازه داد تا بخش خصوصی با ورود خود به این حوزه، تولید گاز را افزایش دهد. در سالهای دورتر گفته میشد که بخش خصوصی نمیتواند در تولید فولاد موفقیتی داشته باشد، چون تولید فولاد نیازمند تکنولوژی پیشرفته و سرمایهگذاری سنگین است. اما مشاهده شد که شرکتهای خصوصی خیلی بهتر از بخش دولتی میتوانند صنعت فولاد کشور را توسعه دهند. اکنون باید اجازه داد تا بخش خصوصی نیز به تولید گاز ورود کند و باعث مرتفع شدن مشکلاتی شود که در این حوزه وجود دارد.
نایب رئیس انجمن فولاد خاطرنشان ساخت: دولت میتواند برای ورود شرکتهای بخش خصوصی به حوزه استخراج و تولید گاز از قانون معادن استفاده کند؛ بدینترتیب که مخازن گازی را در اختیار بخش خصوصی قرار دهد و در عوض بهره مالکانه و حقوق دولتی دریافت کند. با استفاده از قانون معادن، شرکتهای خصوصی میتوانند در زمینه تولید گاز سرمایهگذاری کنند و بدین ترتیب مشکل کمبود گاز در کشور، و از طریق تحویل گاز بیشتر به نیروگاهها، مشکل قطعی برق کشور حل میشود.
احرامیان عنوان کرد: با این فرمول، فولادسازان نیز میتوانند در زمینه تولید گاز فعالیت کنند و با سرمایهگذاری شرکتهای فولادی در توسعه میادین گازی، هم مشکل کمبود گاز در کشور حل میشود و هم فولادسازان از اینکه دسترسی پایداری به گاز دارند، اطمینان حاصل خواهند کرد. کمبود برخی زیرساختها و خدمات جانبی، مثل برق و گاز، در حال حاضر تولید فولاد کشور را تهدید میکند و با ورود بخش خصوصی به حوزه استخراج و تولید گاز، این تهدید از سر بخش صنعت کشور، برداشته خواهد شد.
- جلسه کمیته روابط عمومی زنجیره فولاد برگزار شد + جزئیات کامل و تصاویر
- شماره ۹۴ نشریه چیلان منتشر شد
- رانت ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی بازار فولاد در جیب عدهای قلیل!/ کلامی که انجمن فولاد از سال ۹۷ گوشزد میکند
- در جلسه رسته نورد انجمن فولاد چه گذشت؟
- نوردکاران گردهم میآیند/ جلسه هماندیشی رسته نورد انجمن فولاد ششم دیماه برگزار میشود + تصویر دعوتنامه
- فوری،اختصاصی چیلان – در جلسه انجمن فولاد با وزیر صمت چه گذشت؟

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران