روحانی در واکنش به رد کلیات بودجه توسط مجلس: دولت نمی‌خواست برای فولاد، محصولات پتروشیمی و بازار سرمایه مشکل ایجاد شود/ نمی‌خواستیم قیمت سوخت صنایع بزرگ را ۵ برابر کنیم
حسن روحانی رئیس جمهور در واکنش به رد کلیات بودجه توسط مجلس گفت: ما نمی‌خواستیم در معادن طوری با مالیات‌های سنگین تعرفه گذاری کنیم که تعطیل شود و ما نمی‌خواستیم برای محصولات پتروشیمی و فولاد مشکل پیش بیاید و بازار سرمایه دچار مشکل شود و قیمت سوخت را برای صنایع بزرگ کشور ۵ برابر کنیم. تورم شاخ و دم ندارد، ما بلد بودیم، اما نکردیم، زیرا این به معنای گرانی و تورم بود.

امروز حسن روحانی به رد کلیات بودجه واکنش نشان داد. نکات مهم سخنان حسن روحانی رئیس جمهور در واکنش به رد کلیات بودجه توسط مجلس به شرح زیر است:

دولت بهترین بودجه‌ای که می‌توانست تهیه و به مجلس تقدیم کرد. توقع ما این بود که بودجه روندی را طی کند و به تصویب برسد و مردم از آن بهره‌مند شوند، اما این که نمایندگان مجلس بودجه را تصویب کنند یا نکنند حق آنهاست. اما در حین بررسی دو ماهه بودجه در کمیسیون تلفیق حرف‌هایی زده شد، مصاحبه‌هایی شد، وعده‌هایی داده شد و تخریب‌هایی صورت گرفت که مورد انتظار ما نبود. در بودجه زحمت کشیدیم و انتظار ما این بود که بودجه در کمیسیون تلفیق کامل‌تر شود، اما متأسفانه اهداف ما در بودجه مورد توجه نمایندگان محترم در کمیسیون تلفیق قرار نگرفت.

خدا را گواه می‌گیرم تمام تلاش این است که با پایان دولت به دو آرزو برسیم یکی این که کشور از مشکلات اصلی کرونا و از مشکلات اصلی تحریم نیز عبور کرده باشد و در بودجه نیز همین را گفتیم.

وقتی به دنیا علامت می‌دهیم که ارز ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان است همه دنیا می‌فهمد که این پیام یعنی چه و وقتی که ارز را متعادل می‌کنیم یعنی درآمد ارزی بیشتری را پیش بینی کرده ایم. ما می‌خواستیم آینده مردم بهتر باشد، تولید حرکت بهتری داشته باشد و جهش تولید را ادامه دهیم.

ما نمی‌خواستیم در معادن طوری با مالیات‌های سنگین تعرفه گذاری کنیم که تعطیل شود و ما نمی‌خواستیم برای محصولات پتروشیمی و فولاد مشکل پیش بیاید و بازار سرمایه دچار مشکل شود و قیمت سوخت را برای صنایع بزرگ کشور ۵ برابر کنیم. تورم شاخ و دم ندارد، ما بلد بودیم، اما نکردیم، زیرا این به معنای گرانی و تورم بود.

من از این می‌ترسیدم که مصوبات کمیسیون تلفیق را صدا و سیما مرتب به مردم بگوید و بازار و اقتصاد را خراب کند و بالاخره این مصوبات تصویب نشود و همین گونه هم شد. اگر مصوبه کمیسیون تلفیق به دولت هم می‌آمد در دولت هم رد می‌شد، زیرا این ربطی به مصوبه دولت نداشت و زمین تا آسمان فرق می‌کرد و همه را به هم می‌ریخت. آثار این مصوبه اگر تصویب می‌شد بسیار خطرناک بود.

این که ماشین لوکس را از مناطق آزاد وارد سرزمین اصلی کنیم و بعد یک رانت بزرگ را درست کنیم ما هم بلد بودیم، اما نمی‌خواستیم و نکردیم، زیرا نمی‌خواستیم رانت بوجود بیاید. معیشت مردم برای ما مهم است و معتقدیم این که ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی باید به تدریج تغییر کند شعار نیست که یک دفعه آن را تغییر دهیم.

برخی‌ها مصاحبه می‌کنند که من از آن حیرت می‌کنم که ۴۲۰۰ را برای آن جنس حساب می‌کنند و بعد ضرب می‌کنند و می‌گویند این قیمت از بازار گران‌تر است. مگر طرف که جنس می‌آورد فقط ۴۲۰۰ را می‌دهد، اصلا می‌دانید نقل و انتقال ارز با توجه به تحریم‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد خرج دارد؟ حمل و نقل، کشتی، گمرک و عوارض را کنار می‌گذارند و فقط ۴۲۰۰ را حساب می‌کنند.

2

تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۳۷
شناسه مطلب : 34629
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی