به گزارش چیلان ، ناصحی گفت: فولاد دشتستان تولیدکننده نازکترین ورقهای گالوانیزه در ایران است.
جزئیات تولید ورقهای نازک
به گفته مدیرعامل مجتمع فولاد دشتستان، این شرکت مطابق استانداردهای روز دنیا و با بهترین کیفیت اقدام به تولید انواع ورقهای گالوانیزه در بازار ایران میکند؛ ورقهایی که سایر واحدها توان تولید آن را ندارند. فولاد دشتستان در مجموعه خود ورقهای ۰.۲، ۰.۲۲، ۰.۲۵ و ۰.۲۸ را تولید میکند و این در حالی است که تمام این سایزها قبلاً بهصورت کامل وارداتی بودهاند. مایه تاسف است که با وجود تولید ورقهای مذکور در داخل کشور، همچنان واردات آنها نیز انجام میشود. تقاضای ما از مسئولین این است که مانع واردات این محصول به داخل کشور شوند.
طرحهای توسعه فولاد دشتستان
مدیرعامل مجتمع فولاد دشتستان گفت: طرحهای توسعهای در شرکت فولاد دشتستان در حال انجام است که از این میان میتوان به فاز دوم مجتمع فولاد دشتستان -خط اسیدشویی و ورق سرد- اشاره کرد. در فاز سوم نیز ورقهای رنگی کیفی در این مجتمع تولید خواهد شد.
ناصحی خاطرنشان ساخت: در فاز دوم مجتمع، ما سالنها را ساختهایم، یوتیلیتی و خدمات جانبی همه آماده شده است و پیش پرداخت کلیه دستگاها انجام شده و این دستگاهها در حال ساخت هستند و احتمالا تا پایان سال ۱۴۰۱ شاهد بهرهبرداری از خط اسیدشویی و ورق سرد خواهیم بود.
وی تأکید کرد: ما منابع ارزی مورد نیاز برای اجرای طرح توسعه را از محل صادرات خود مجتمع فولاد دشتستان تأمین کردهایم و این نکته مهمی است که شرکت از طریق صادرات محصولات خود توانسته نیازهای ارزی خود را تأمین کند.
نباید بالادستیها بر پاییندستیها تسلط داشته باشند
به گزارش چیلان ، مدیرعامل مجتمع فولاد دشتستان گفت: ما خواستار عرضه عادلانه کالا بین تمامی حلقههای زنجیره فولاد و برخورد با شیوههای سلیقهای هستیم.
عباسعلی ناصحی گفت: متاسفانه ما از بورس کالا ورق سرد خریداری کردهایم اما شرکت فروشنده، کالا را تحویل نمیدهد و دلیل این کار خود را انجام معامله در قیمت کف اعلام میکند. ما خواستار نظارت بر اینگونه تخلفات و برخوردهای سلیقهای هستیم. میبایست شرایط عادلانهای در کل زنجیره فولاد به وجود آید تا همه حلقههای این زنجیره بتوانند در کنار هم به ادامه فعالیت بپردازند.
وی گفت: رابطه حلقههای متفاوت زنجیره فولاد باید عادلانه باشد و نباید حلقههای بالادستی بر حلقههای پایین دستی تسلط داشته باشند و خواستههای سلیقهای خود را تحمیل کنند. متاسفانه شرایطی که در حال حاضر رخ داده به همین صورت است که حلقههای بالادستی در حال تسلط به حلقههای پایین دستی هستند.
وی ضمن درخواست نظارت بر رابطه حلقههای متفاوت زنجیره فولاد ادامه داد: از مسئولین بورس کالا و مسئولین وزارت صمت درخواست داریم در این مورد ورود کرده و به حل این موضوع بپردازند تا شاهد برخی رویکردهای سلیقهای نباشیم.
حلقههای بعد از فولاد مبارکه مدیریت شود
مدیرعامل فولاد دشتستان گفت: باید سعی کنیم رابطه حلقههای متفاوت زنجیره فولاد عادلانه و منصفانه باشد. فولاد مبارکه با همکاری انجمن فولاد و بورس کالا امکان ایجاد شرایط عرضه عادلانه را دارد.
وی ادامه داد: عرضه اختصاصی ورق فولادی و خدمات فولاد مبارکه برای مشتریان جای تقدیر دارد و باید سعی شود با نظارت بر روی حلقههای بعد از فولاد مبارکه، زنجیره ارزش ورقهای فولادی مدیریت شود و مشکلات به صورت اورژانسی حل شود. در کل مسئله بسیار مهم این است که باید وحدت رویه وجود داشته باشد و شرایط برای تمام حلقههای زنجیره فولاد عادلانه باشد تا تمام بخشها توسعه یابند و به تولیدکنندگان برخی حلقهها زیان تحمیل نشود.
گفتوگو: محسن بیات احمدی
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران