
به گزارش چیلان ،در این همایش، از دکتر اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات به عنوان یکی از چهره های برتر در عرصه اقتصاد و به پاس همراهی با بورس کالا در توسعه بازار کالایی کشور تجلیل شد و تندیس ویژه همایش توسط وزیر امور اقتصاد و دارایی به وی اهداء گردید.
همچنین از میان شرکتهای گروه هلدینگ «ومعادن» شرکتهای معدنی و صنعتی چادرملو بخاطر بیشترین رشد افزایش حجم و ارزش معاملات، مجتمع جهان فولاد سیرجان، آهن و فولاد ارفع، مجتمع فولاد خراسان و صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه بخاطر نسبت فروش داخلی بالا، توسعه آهن و فولاد گل گهربه عنوان بزرگترین عرضه کننده آهن اسفنجی و شرکت معدنی و صنعتی گل گهر به عنوان بزرگترین عرضه کننده گندله مورد تقدیر قرار گرفتند.
- نتیجه معاملات مقاطع طویل فولادی در بورس کالا/ کاهش ۷ درصدی قیمت میلگرد
- نتیجه معاملات شمش فولادی در بورس کالا/ کاهش ۲.۷ درصدی قیمت شمش
- نتیجه معاملات امروز مقاطع طویل فولادی در بورس کالا/ علت تقاضای ضعیف برای مقاطع طویل فولادی
- نتیجه معاملات شمش فولادی در بورس کالا/ بزرگترین کاهش تاریخی قیمت شمش در کمتر از یک هفته!
- نتیجه معاملات شمش فولادی در بورس کالا/ شمش ۱۸.۳ درصد بالاتر از قیمت پایه معامله شد
- عرضه شمش ارزانتر از قراضه در بورس کالا/ استقبال از محدودیتهای برق با قیمتهای پایه غیرکارشناسی/ القاییها برای دومین هفته متوالی شمش عرضه نمیکنند

محمدجعفر صالحی
معاون خرید ذوب آهن اصفهان

علی اکبر صالحی
مدیرعامل مجتمع صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه