چیلان آنلاین
کدخبر : ۱۹۲۳۷
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۱۴ تیر ماه ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۴:۳۰
با توجه به ذخاير بالاي گاز و سنگ آهن در كشور و همچنين نبود مزيت نسبي در ايران براي توليد برق و البته بحران آب در مناطق مختلف كشور، شايد بتوان گفت توليد تا مرحله آهن اسفنجي در زنجيره فولاد ايران داراي مزيت نسبي است
تلاش برای تعادل در عرضه و تقاضای آهن اسفنجی

سيد رسول خليفه سلطاني دبير انجمن توليدكنندگان فولاد ايران در گفت و گو با چیلان گفت: با توجه به ذخاير بالاي گاز و سنگ آهن در كشور و همچنين نبود مزيت نسبي در ايران براي توليد برق و البته بحران آب در مناطق مختلف كشور، شايد بتوان گفت توليد تا مرحله آهن اسفنجي در زنجيره فولاد ايران داراي مزيت نسبي است چرا كه علاوه بر استفاده بهينه از انرژي، بازار داخلي و به ويژه صادراتي اين محصول از جذابيت زيادي برخوردار است.

وی افزود: در سال 96، حدود 5.22 ميليون تن آهن اسفنجي در كشور توليد شد كه 713 هزارتن آن صادر شده است. اين در حالي است كه بر اساس برآورد انجمن از ميزان عرضه و تقاضا، حدود 5.1 ميليون تن كمبود عرضه در آهن اسفنجي در سال گذشته برقرار بوده است.

خلیفه سلطانی ادامه داد: با توجه به راه اندازي طرح هاي جديد فولادي، لازم است صادرات و عرضه آهن اسفنجي در كوتاه مدت و به ويژه سال جاري مورد نظارت، برنامه ريزي و تدبير بيشتري قرار گيرد. البته خوشبختانه برخي عرضه كنندگان بزرگ آهن اسفنجي با در اولويت قراردادن تامين نياز داخلي در برابر صادرات، در جهت ايجاد تعادل عرضه و تقاضاي آهن اسفنجي اقدام كرده اند كه از اين احساس مسئوليت صنفي و ملي بايد قدرداني كرد.

اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .