چیلان آنلاین
کدخبر : ۱۹۷۳۸
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۵ مرداد ماه ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۹:۲۱
آمار صادرات فولاد چین در شش ماهه اول ۲۰۱۸ نشان داد که با 14 درصد افت به 35.4 میلیون تن رسیده است و پیش بینی می گردد تا پایان سال 2018 به 71 میلیون تن برسد که 6 درصد کاهش نسبت به سال 2017 خواهد داشت.
در بازار مقاطع طویل چه می گذرد؟

به گزارش چیلان، کیوان جعفری طهرانی، کارشناسان ارشد بازارهای بین المللی فولاد و سنگ آهن گفت: چین در سال 2017 بالغ بر 75.6 میلیون تن فولاد صادر کرد.

وی افزود: چین در سال 2015 رکورد صادرات را شکست و صادرات فولادش به 112 میلیون تن بود.

ایم کارشناس بازارهای بین الملل فولاد و سنگ آهن ادامه داد: بررسی های بازار آسیا نشان می دهد که در ماه های اخیر صادرات میلگرد چین به سنگاپور و هنگ کنگ به شدت افت داشته و قطر، ترکیه و هند جایگزین چین در این بازارها شدند.

وی گفت: درحالی که با توجه به شرایط آنتی دامپینگ از سوی اروپایی ها و همینطور اعمال تعرفه بر روی ورق سرد ویتنام توسط آمریکا باعث شده که تقاضا برای ورق وارداتی از چین کاهش یابد. قطر در 2 ماه گذشته 180 هزار تن میلگرد به هنگ کنگ صادر کرده و این درحالی است که صادرات میلگرد چین به قطر کاهش چشمگیری داشته و حتی نزدیک به صفر رسیده است.

جعفری طهرانی با بیان اینکه چینی ها در حال مذاکره با بازار هستند تا برای اواخر سال 2018 و اوایل سال 2019 میلگرد را 30 تا 50 دلار پایین تر از قیمت های فعلی بازار به فروش برسانند گفت: چراکه مقامات چینی معتقدند نباید بیش از این بازارهای صادراتی خود را از دست بدهند. افزایش عرضه در بازارهای آسیایی اتفاق افتاده و از آن جمله می توان به بازار مالزی اشاره کرد که سبب شده مفتول Wire Rod خود را با 560 تا 565 دلار فوب صادر نماید درحالی که چین با قیمت 575 تا 580 دلار فوب صادر کرده و همین امر باعث شده چین در حال از دست دادن سهم بازار خود باشد. بیشترین رقابت بر روی محصولات طویل و بیلت است.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که ترکیه، هند و قطر کشورهایی می باشند که در حال افزایش سهم بازار خود و جایگزین کردن محصولاتشان به جای کالای چینی در بازارهای آسیایی و اروپایی هستند. استراتژی که چینی ها در سال های قبل با کاهش ارزش پول و ترویج صادرات از صادرات خود حمایت می کردند دیگر مقدور نخواهد بود و این استراتژی دیگر مورد توجه دولت چین نیست چون دولت چین اعلام کرده عرضه و تقاضا تعیین کننده ارزش یوان است و قصد ندارد برای تحریک صادرات، ارزش پول را کاهش دهند. این درحالی است که ترکیه با کاهش ارزش پول خود به دنبال افزایش صادرات است.

اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .