چیلان آنلاین
کدخبر : ۲۱۷۴۸
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۲۴ مهر ماه ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۱:۵۷
سرپرست بازرگانی ذوب آهن اصفهان در گفت و گو با چیلان تشریح کرد:
ذوب آهن اصفهان در سال های گذشته هیچ گاه نتوانسته تولید پایداری را تضمین کند و دلیل این نوسانات نبود پایداری مناسب در زنجیره تامین بوده است اما با ایجاد معاونت بازرگانی، تلاش خواهد شد این پایداری ایجاد شود تا با ترکیب ایجاد شده در خرید و فروش این موضوع تضمین گردد لذا در آینده سطح اطمینان مناسبی در پایداری شبکه تامین و توزیع در شرکت به وجود خواهد آمد.
تغییر ساختاری در ذوب آهن برای مدیریت یکپارچه خرید و فروش/ شبکه تامین و توزیع در ذوب آهن تضمین شد/ اصلاحاتی در روابط ذوب آهن و تأمین کنندگان زغال سنگ

نعمت الله محسنی، سرپرست حوزه معاونت بازرگانی شرکت ذوب آهن اصفهان در گفت و گو با چیلان به تشریح فعالیت حوزه معاونت بازرگانی و دلایل ادغام واحدهای فروش و خرید پرداخت و گفت: با توجه به پیچیدگی هایی که هم در بازار داخل و هم بازارهای بین المللی وجود دارد و وابستگی شدیدی که منابع و مخارج با یکدیگر داشته و مشکلات زیادی که در روش های فروش و پرداخت نقدی به وجود آمده یکی از راهکارهای عملیاتی که ذوب آهن در پیش گرفته روش تهاتر در فضای داخلی و جهانی است.

وی توضیح داد: روش تهاتری نیازمند هماهنگی سیاست های متقابل تامین و هزینه است.

محسنی در گفتگو با خبرنگار چیلان اظهار داشت: در حوزه تامین، تامین منابع به بخش فروش سپرده شده و به طور همزمان عملیات تامین مواد اولیه و قطعات و تجهیزات به بخش خرید واگذار شده است. هماهنگی این دو حوزه و تدوین سیاست‌ های یکپارچه در نهایت به سهولت بیشتر مدیریت فرایندها در فضاهای اداری فعلی و مراودات بین المللی به ویژه در نقل و انتقال مالی در دوران تحریم کمک خواهد کرد.

سرپرست حوزه معاونت بازرگانی ذوب آهن اصفهان در ادامه گفت: نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که انتظار می رود براساس پیش بینی های مالی و بازار کامودیتی ها، بازارهای داخلی و جهانی که حدود سه سالی است در شرایط رونق قرار گرفته اند در انتظار رکود است و این موضوع توسط تحلیلگران و کارشناسان تذکر داده می شود لذا این موضوع حساس می طلبد که چاشنی علم، تجربه و هماهنگی ها در فرایندها بیشتر گردد. لذا ذوب آهن با همین دیدگاه، تدابیری را پیش از بروز بحران اندیشیده و از افراد با تجربه تری در این زمینه استفاده کرده است.

محسنی خاطرنشان کرد: اتفاقی که در ذوب آهن با ایجاد معاونت بازرگانی رخ داده این است که معاملات خرید و فروش را با یکدیگر ادغام کرده تا فرآیند خرید و فروش، به طور همزمان توسط یک واحد مستقل مدیریت می شود. در بسیاری از موارد، منافع شرکت ها در عملیات اقتصادی آن که شامل خرید و فروش می باشد، خلاصه می شود. چنانچه به هر دلیلی خرید و فروش با یکدیگر هماهنگ نباشند عملکرد کل مجموعه رضایت بخش نخواهد بود. بنابراین ادغام این دو بخش با یکدیگر علی رغم پیچیده کردن فرایندها و نیاز به افراد با تجربه تر، منافع کل مجموعه را بهبود بخشیده و تصمیمات درست تر و یکپارچه تری را به همراه دارد و ذوب آهن با همین دیدگاه این اقدام را انجام داده است.

این مدیر فولادی در خصوص برنامه های این معاونت در حوزه خرید و فروش گفت: این معاونت سعی خواهد کرد، شرکت را در حوزه تامین مواد اولیه و تجهیزات به سمت قراردادهای بلند مدت براساس مدل های اقتصادی ببرد تا بتوانیم زنجیره تامین پایداری را ایجاد نماییم. هدف از این اقدام این است که نوسانات تولید و استفاده از ظرفیت های تولید را تحت کنترل بگیریم.

سرپرست حوزه معاونت بازرگانی شرکت ذوب آهن اصفهان با اشاره به اینکه در سال های گذشته ذوب آهن هیچ گاه نتوانسته تولید پایداری را تضمین کند گفت: دلیل این نوسانات نبود پایداری مناسب در زنجیره تامین بوده است اما تلاش خواهد شد این پایداری ایجاد شود و یکی از پیش نیازهای آن تامین منابع مورد نیاز است که با ترکیب ایجاد شده در خرید و فروش این موضوع تضمین می شود. همچنین با قراردادهای بلند مدت نیز این موضوع تضمین می گردد. با این دو اقدام، در آینده سطح اطمینان مناسبی در پایداری شبکه تامین و توزیع خواهیم داشت.

وی ادامه داد: همچنین ذوب آهن در نظر دارد در شبکه توزیع نیز اقداماتی را به اجرا در آورد تا بتواند گردش مالی بین شبکه تامین، تدارک و شبکه توزیع تضمین شود تا علاوه بر تامین به موقع منابع مالی و نقدینگی مورد نیاز، یکی از اصلی ترین اصول زنجیره تامین پایدار یعنی تامین منابع قابل اطمینان تضمین شود.

محسنی در پاسخ به سوال خبرنگار چیلان در خصوص تامین کک و زغال گفت: تامین پایدار کک و زغال سنگ در ذوب آهن برنامه ریزی شده است و علی رغم تحریم ها کک وارداتی مورد نیاز برای تامین پایدار حداقل 8 ماه آینده را خریداری کرده ایم. درخصوص زغال داخلی نیز باید گفت، در تیر ماه با توافقاتی که با انجمن زغال سنگ ایران صورت گرفت یک افزایش 20 درصدی در قیمت زغال اتفاق افتاد. طی صبحت هایی که با مقامات مسئول و انجمن زغال داشتیم برنامه هایی برای سال آینده خواهیم داشت تا اصلاحاتی در روابط ذوب آهن و زغالی ها و فرموله کردن نرخ ها داشته باشیم.

محسنی در پایان و در پیش بینی بازارهای جهانی فولاد گفت: بازارهای جهانی شرایط چندان خوبی نداشته و پیش بینی می شود رکود مجددی در این بازارها اتفاق بیافتد. مشکلات تعرفه ای و تجاری که بین دو ابر قدرت جهان یعنی چین و آمریکا به وجود آمده، مازاد عرضه ای را در بازارهای جهانی ایجاد کرده که این امر مشکلاتی را در مراودات جهانی نیز ایجاد می کند. اما با توجه به مشتریان و بازاری که ذوب آهن پیدا کرده است، امیدواریم به برنامه صادراتی خود دست پیدا کرده و به تعهدات خود عمل کنیم. وی تصریح کرد: ذوب آهن بیشتر بر روی پایداری در بازارهای که تاکنون در آن حضور داشته متمرکز شده و آنرا هدف قرار داده است.

اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .