چیلان آنلاین
کدخبر : ۲۳۵۵۲
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۳۰ دی ماه ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۴:۱۸
مدیرعامل هلیدنگ کاوه پارس در گفت و گو با چیلان:
در حوزه زیرساخت های صنعت فولاد می بایست بر حمل و نقل به ویژه ریلی، اسکله ها و بنادر و تامین آب تمرکز بیشتری داشته باشیم.
برای رشد صادرات فولاد زیر ساخت لازم مهیا نیست

محمد اتابک مدیرعامل هلدینگ کاوه پارس در گفت و گو با چیلان گفت: در سند چشم انداز 1404، ظرفیت فولاد کشور 55 میلیون تن پیش بینی شده که البته مطابق با تقاضای داخلی نیست و باید برای صادرات حدود 25 میلیون تن فولاد که افزون بر 45 درصد ظرفیت تولید است، چاره اندیشی جدی صورت گیرد.

وی افزود: به هر حال واقعیت این است که برای صادرات این حجم از تولیدات فولادی زیرساخت کافی نداریم و باید در این زمینه با شتاب بسیار بیشتری پیش برویم تا اهداف چشم انداز 1404 محقق شود.

اتابک خاطرنشان کرد: به طور خاص در حوزه زیرساخت ها می بایست بر حمل و نقل به ویژه ریلی، اسکله ها و بنادر و تامین آب تمرکز بیشتری داشته باشیم و بر اساس برنامه مدون عمل کنیم چرا که اگر صادرات فولاد مطابق با اهداف تعیین شده در افق 1404 صورت نگیرد، با توجه به نیاز حداکثر 30 تا 32 میلیون تنی بازار داخلی کشور، تولید فولاد با مشکلات جدی روبرو می شود.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر علاوه بر زیرساخت ها، تامین مواد اولیه موزد نیاز تولید فولاد یکی از مهم ترین چالش های توسعه این صنعت می باشد. چرا که در افق 1404 سالیانه 164 میلیون تن سنگ آهن مورد نیاز است اما اکنون در این بخش فقط حدود 47 میلیون تن ظرفیت داریم.

مدیرعامل هلدینگ کاوه پارس در خاتمه گفت: بنابراین با توجه به زمان بر بودن فرآیند اکتشاف و استخراج، لازم است علاوه بر واگذاری پهنه های اکتشافی به بخش خصوصی، برنامه ها در این بخش به صورت دوره ای پایش شده و مسائل مرتفع گردد تا دغدغه تامین سنگ آهن برای سرمایه گذاران کاهش یابد.

اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .