چیلان آنلاین
کدخبر : ۲۶۲۸۹
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۱۲ تیر ماه ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۰:۵۳
گزارش اختصاصی چیلان از مجمع فولاد هرمزگان:
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد هرمزگان با حضور 98.9 درصدی سهامداران، امروز 12 تیرماه 1398در هتل هرمز بندرعباس برگزار شد و ریاست اینن مجمع را مهندس رضا یزدخواستی، معاون سرمایه گذاری و امور سهام شرکت های فولاد مبارکه برعهده داشت.
تقسیم سود 110 ریالی میان سهامداران فولاد هرمزگان/ مشکل تامین مواد اولیه در فولاد هرمزگان نداریم/ در دوران تحریم رصد مي شويم؛ خودزني نكنيم/ فولاد هرمزگان به سودآوری 334 درصدی در سال 97 نسبت به سال قبل رسید

سهم 7.5 درصدی فولاد هرمزگان از تولید فولاد کشور/ "هرمز" چهارمین فولادساز برتر ایران

به گزارش چیلان، در مجمع عمومی عادی سالیانه فولاد هرمزگان، مهندس فرزاد ارزانی مدیرعامل شرکت فولاد در جمع سهامداران گفت: فولاد هرمزگان با توليد بيش از يك ميليون و ٤٠٠ هزار تن، پس از فولاد مبارکه، فولاد خوزستان و ذوب آهن اصفهان چهارمين توليدكننده برتر فولاد كشور است و سهم 7.5 درصدی از تولید فولاد میانی کشور را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: این شرکت در سال گذشته موفق به تولید یک میلیون و ٤٤٠ هزار تن تختال و یک میلیون و ٦٩١ هزار تن آهن اسفنجی شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به ترتیب رشد ۰.۲۱ درصد و ۱۰.۸۵ درصد رشد داشته است.

جزئیات هزینه های تولید در فولاد هرمزگان

ارزانی با اشاره به سیاست های کاهش بهای تمام شده در فولاد هرمزگان گفت: شرکت در سال قبل، مديريت كاهش مصرف الكترود، نسوز و رفع عيوب تختال را در دستور کار قرار داد و هزینه های تولید در مجموعه کاهش یافت به گونه ای کهبهای تمام شده هر کیلوگرم تختال شرکت به 1987 تومان رسید. وی توضیح داد: 49 درصد هزینه های تولید فولاد هرمزگان مربوط به خرید گندله می باشد. 8 درصد از بهای تمام شده تولید نیز متعلق به خرید آهن اسفنجی، 7 درصد حقوق و مزایا، 7 درصد فروآلیاژها و افزودنی ها، 4 درصد برق، 4 درصد تعمیرات، 4 درصد گاز طبیعی، 4 درصد الکترود، 4 درصد هزینه های عمومی و 3 درصد قطعات یدکی می باشد.

رشد 58 درصدی فروش داخلی فولاد هرمزگان در سالی که گذشت

مدیرعامل فولاد هرمزگان در خصوص فروش شرکت در سال قبل نیز گفت: شرکت در سال گذشته یک میلیون و 384 هزار تن تختال، 7 هزار تن بریکت و 31 هزار تن آهک فروخته است که نسبت به سال 96 در بخش تختال افت 14 درصدی و در بخش آهن کاهش 10 درصدی داشت اما در بخش بریکت رشد 1.32 درصدی را شاهد بود و اصلی ترین دلیل کاهش فروش در سال قبل افت حجم صادرات می باشد. فروش داخلی شرکت با رشد 58 درصدی به 802 هزار تن دست یافتدرحالی که فروش صادراتی به 584 هزار تن رسید.

وی در ادامه اشاره ای به عملکرد شرکت در حوزه مسئولت اجتماعی داشت و گفت: کمک به آزادسازی مددجویان، کمک به توسعه برنامه های فرهنگی با توجه به نیاز حوزه های استان، مساعدت جهت تهیه سبد کالا جهت زنان بدسرپرست و سرپرست خانواده، مساعدت به کمیته امداد امام خمینی، کمک به زلزله زدگان غرب کشور، همکاری با سازمان بسیج کارگری، مشارکت و همکاری جهت برگزاری برنامه های مناسبتی و همایش ها، مساعدت مالی جهت حمایت از کودکان سرطانی استان هرمزگان، حمایت از حوزه ها و بنیادهای فرهنگی و مذهبی استان و ارتباط با رسانه های محلی و ملی از جمله اقدامات فولاد هرمزگان در راستای ایفای نقش مسئولیت های اجتماعی است.

افزایش 33 درصدی درآمد فولاد هرمزگان در سال 97

مهندس ارزانی ادامه داد: شرکت فولاد هرمزگان افزايش ٣٣ درصدي درآمد را در سال ٩٧ شاهد بود. شرکت همچنین در سال قبل شاهد افزايش ٩٨ درصدي سود ناخالص و افزايش ٣٣٥ درصدي سود عملياتي را داشت.

وی تصریح کرد: روند قیمت سهم در سال گذشته مثبت بوده به گونه ای که قیمت هر سهم از ۱۹۱۸ ریال در فروردین ماه به ۵۴۳۵ ریال در اسفند ماه رسید. این ارقام گویای رشد چشمگیر ارزش سهم نسبت به سال ۹۶ نیز بوده است چراکه هر سهم فولاد هرمزگان که در اسفند ۹۶ به ۲۰۲۲ ریال رسیده بود در انتهای سال گذشته به ۵۴۳۵ ریال رسید.

ارزانی تاکید کرد: سود عملياتي شرکت در سال گذشته ١٨٦٧ ميليارد تومانی و سود خالص ١٦٤٣ ميليارد تومانی ثبت شد. وی خبر داد» سودآوري فولاد هرمزگان در سال گذشته نسبت به ٩٦ بالغ بر ٣٣٤درصد بود.

سهامداران به 110 ریال سود دست یافتند

ارزانی در بخش های انتهای صحبت خود پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع را تقسیم ۱۰ درصد سود خالص معادل هزار و ۶۴۳ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال میان سهامداران عنوان کرد و مجمع در نهایت با تقسیم 110 ریال سود میان سهامداران موافقت کرد.

مهندس ارزانی در حاشیه این مجمع و درجمع سهامداران با ابراز دلگرمي به سهامداران گفت: مشكل مواد اوليه در فولاد هرمزگان نداريم و تامين گندله براي شركت هاي فولادي يك مشكل بزرگ است اما در فولاد هرمزگان مديريت شده می باشد.

وی افزود: واقعيت هايي همانند تحريم فلزات وجود دارد اما ما اينجاييم كه وضعيت صادراتي و تامين شركت را مديريت كنيم. مشكل تامين مواد اوليه و قطعات يدكي را مديريت مي كنيم و جاي نگراني نيست.

ارزانی با بیان اینکه كاملا در شرايط تحريم توسط تحريم كنندگان رصد مي شويم گفت: این موضوع می طلبد که از انتشار اطلاعاتي كه وضعيت شركت هاي فولادي را دچار مشكل مي كند، اجتناب كنيم.

وی در ادامه به طرح های توسع پرداخت و گفت: شركتي كه توسعه نداشته باشد محكوم به مرگ است لذا از توسعه در فولاد هرمزگان غافل نمي شوم.

توليد ٥٥ ميليون تن فولاد يعني ٣٠ ميليون تن صادرات/ جلوگيري از موازي كاري در سرمايه گذاري هاي جديد

در ادامه برنامه های امروز، مهندس ارزانی مدیرعامل فولاد هرمزگان در جمع تنی چند از اصحاب رسانه گفت: توليد ٥٥ ميليون تن فولاد در افت 1404 به معنای ٣٠ ميليون تن صادرات است.

ارزانی رشد فروش داخلی در سال جاری را چنین تشریح کرد و گفت: در سه ماهه اول امسال رشد ٩٦ درصدي فروش داخلي فولاد هرمزگان نسبت به سال قبل به ثبت رسیده است. در مجموع نیز فروش شرکت در مدت مذکور رشد ٦٠ درصدي داشته است.

وی افزود: توليد ١٠ميليون تن فولاد در منطقه اقتصادي خليج فارس نيازمند سرمايه گذاري زيرساختي در حوزه حمل ريلی، اسكله، نيروگاه و غيره است که نیازمند توجه دولت است.

وی تصریح کرد: صادرات زماني بالانس شركت هاي فولادي بود اما هم اكنون به دليل عدم كشش نياز بازار داخلي، صادرات بخشي از برنامه هاي پايدار شركت هاي فولادي شده است.

مدیرعامل فولاد هرمزگان در بخش دیگری از صحبت های خود ادامه داد: از پتانسيل هاي شركت هاي منطقه خليج فارس همانند كاوه جنوب، صبانور و مادكوش استفاده خواهيم كرد تا از موازي كاري در سرمايه گذاري ها جلوگيري شود. بهتر است تامين كنندگان مواد اوليه همانند گل گهر هم به اين زنجيره اضافه شوند.

سودآوری فولاد هرمزگان ناشی از درك متقابل و اقدامات استراتژيك است

ارزانی در پاسخ به سوال خبرنگار چیلان گفت: فولاد هرمزگان كار ويژه ای بر روي مديريت هزينه ها انجام داده و یکی از نتایج این امر، كاهش شديد مصرف الكترود در فولاد هرمزگان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: سودآوري فولاد هرمزگان ناشي از درك متقابل و اقدامات استراتژيك در راستاي اهداف استراتژيك شركت است. كميته هاي تحول شركت فولاد هرمزگان نیز در این راستا فعال است و مستمر مورد ارزيابي قرار مي گيرد.

دور اندیشی در سرمایه گذاری های جدید فولاد داشته باشیم

در این مجمع همچنین مهندس رضا يزدخواستي، رئيس مجمع فولاد نیز به مقوله سرمایه گذاری پرداخت و گفت: چرا به جاي سرمايه گذاري غيرمشاركتي در مناطق كويري به سرمايه گذاري مشاركتي در كنار دريا روي نياوريم؟

وی افزود: تحريم ها جدي است اما ما را قفل نمي كند و باید دورانديشي در سرمايه گذاری های جديد فولاد داشته باشیم تا زمانی که از این وضعیت عبور می کنیم به سطح خوبی از سرمایه گذاری مشترک و اقتصادی دست یابیم.

یزدخواستی خاطرنشان کرد: همكاري هاي منطقه اي فولاد هرمزگان براي كاهش هزينه هاي سرمايه گذاري نیاز است و همچنین در سطح ملی نیز نیازمند همكاري و سرمايه گذاري مشترك در زنجيره فولاد بين شركت هاي بزرگ هستیم تا بتوانیم به ظرفیت های چند میلیون تنی در مقیاس بزرگ و با بهره وری مناسب دست یابیم.

 
اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .