چیلان آنلاین
کدخبر : ۸۶۶۷
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۲۴ آبان ماه ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۷:۳۰
با حضور اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور کارخانه گندله سازی شماره 2 گل گهر افتتاح شد.
کارخانه گندله سازی شماره 2 گل گهر افتتاح شد

به گزارش چیلان، در این سفر علاوه بر کارخانه گندله سازی شماره 2، مجموعه ورزشی این شرکت نیز توسط معاون اول رئیس جمهور افتتاح شد.

اسحاق جهانگیری در مراسم افتتاح گندله سازی 5 میلیون تنی شماره 2 گل گهر با بیان اینکه توسعه کشور در مسیر درستی قرار گرفته است گفت: اما ممکن است برخی تنها نکات منفی را ببینند.

وی افزود: با بودجه دولت توسعه در کشور رخ نخواهد داد و امروز شرکت های خصوصی به موتور اصلی توسعه کشور تبدیل شده اند.

جهانگیری ظرفیت تولید گندله سازی 5 میلیون تنی گل گهر را به راحتی قابل افزایش به 7 میلیون تن دانست و گفت: در این پروژه دولت به هیچ وجه سرمایه گذاری نکرده است و گل گهر به سرعت در حال تبدیل شدن به یک شرکت در مقیاس های بین المللی است.

معاون اول رئیس جمهور یکی از اولویت های اصلی کشور را توسعه صنایع معدنی عنوان کرد.

جهانگیری خاطرنشان کرد: قطار توسعه کشور در مسیر صحیح حرکت می کند که این مسیر به علت انتخاب درست به سرعت در حال پیشرفت است.

وی ادامه داد: در جامعه ای هستیم که به شدت نیازمند ایجاد اشتغال است و بخش وسیعی از مردم نیازمند این هستند که به سرعت به معیشت آنها پرداخته شده و مشکلات رفع شود.

جهانگیری ادامه داد: مناطق زیادی از کشور نیازمند اقدامات توسعه ای هستند و کارهای بزرگی در این زمینه باید انجام شود که این موارد باید براساس اولویت های اساسی کشور در دستور کار قرار گیرد.

وی در مراسم افتتاح ورزشگاه گل گهر از سرمایه گذاری 45 میلیارد تومانی در این طرح خبر داد.

پیش از این ناصر تقی زاده، مدیرعامل مجتمع گل گهر راه اندازی کارخانه گندله سازی شماره دو کشور را عاملی بر خودکفایی کشور از واردات گندله عنوان کرده و گفته بود: برای راه اندازی این پروژه حدود هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای ۵۰۰ نفر شغل مستقیم و برای دو هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد می کند.

تقی زاده ظرفیت اسمی پروژه را سالانه پنج میلیون تن و قابل افزایش تا هفت میلیون تن ذکر کرد و افزود: همچنین بیش از ۶۰ درصد تجهیزات بکار رفته در این پروژه ساخت داخل و ۴۰ درصد آن وارداتی و از شرکت های معتبر اروپای غربی است.

تقی زاده ظرفیت فعلی فولاد کشور را حدود ۲۴ میلیون تن ذکر کرد و گفت: با این میزان تولید فولاد، مصرف گندله به ۳۰ میلیون تن می رسد که با ورود تولیدات گندله سازی دو این کمبود جبران می شود.

مدیرعامل شرکت گل گهر یکی از ویژگی های منحصر بفرد در پروژه گندله سازی دو را اجرای عملیات راه اندازی آن در مدت ۴۵ روز ذکر و تصریح کرد: طبق اظهارات مسئولان شرکت اتوتک یک رکوردشکنی در سطح جهانی محسوب می شود.

وی جبران ظرفیت خالی فولادسازی و برقراری توازن در زنجیره فولاد، خودکفایی کشور از واردات گندله و جلوگیری از خروج ارز و همچنین جلوگیری از خام فروشی ناشی از عدم توازن در زنجیره فولاد را از اهداف پروژه گندله سازی دو بیان کرد.

اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .