در این جلسه که بیشتر واحدهای تاثیرگذار بازار میلگرد از جمله ذوب آهن اصفهان، فولاد خراسان، مجتمع فولاد کویر، فولاد صنعت بناب، صبا فولاد زاگرس، فولاد هیربد، سیما فولاد جهان و گروه ملی صنعتی فولاد در آن حضور داشتند، تصمیماتی جهت هماهنگی بیشتر واحدهای نوردی اتخاذ شد.
احمد خوروش، عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در گفت و گوی اختصاصی با چیلان در خصوص نتایج جلسه مذکور گفت: تولید محصولات نوردی در شرایط فعلی در وضعیت مطلوبی نیست و امیدواریم با تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه به نتیجه مطلوب رسیده و از کاهش بیشتر قیمت ها جلوگیری کنیم. وی با اشاره به هم قسم شدن واحدهای تولیدی در این جلسه اضافه کرد: باید هماهنگی هایی توسط شرکت های نوردی صورت گیرد تا قیمت ها در بازار به ثبات برسدکه در جلسه مذکور و حضور واحدهای بزرگ و تاثیرگذار در بازار میلگرد این تصمیمات اتخاذ شد.
خوروش اظهار داشت: واحدهای طویل جزو آخرین حلقه زنجیره فولاد هستند که باید به آنها توجه ویژه شود اما در حال حاضر به دلیل نبود توازن در زنجیره شاهد تعطیلی یا کاهش ظرفیت های تولید آنها هستیم اما با اقدامات مثبتی که در حال انجام است دیگر شاهد تعطیلی واحدهای نوردی در کشور نخواهیم بود.
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد از رسته نورد طویل با بیان اینکه ازجمله مشکلات واحدهای نوردی در حال حاضر همین عدم ثبات نرخ ها است گفت: این عدم ثبات و کاهش قیمت ها سبب تعطیلی برخی واحدها شده است. واحدهایی هم که فعال هستند فقط برای پوشش بخشی از هزینه های ثابت خود با ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیت تولید می کنند.
وی به کاهش ارزش پول ترکیه و تهدید این موضوع بر صادرات فولاد ایران نیز اشاره کرد و گفت: اتفاقات اخیر در ترکیه سبب شده که ارزش پول این کشور کاهش یابد و صادرات فولاد این کشور صرفه اقتصادی پیدا کند از این رو این موضوع بر صادرات ایران می تواند اثرگذار باشد بنابراین در انجمن این موضوعات مطرح شد تا با ارائه راهکارهایی بازارهای هدف را از دست ندهیم.
خوروش همچنین ایجاد هماهنگی بین تولیدکنندگان را از رسالت های اصلی انجمن ها دانست و اظهار داشت: قصد داریم این جلسات هم اندیشی را به طور مستمر و به صورت هفتگی برگزار کنیم تا رصد بهتری از بازار صورت گیرد و به هماهنگی بیشتری بین نوردکاران دست پیدا کنیم تا بتوان از آشفتگی در بازار جلوگیری کرد.
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد در خاتمه گفت و گو با « چیلان » با تاکید بر لزوم همگون سازی قیمت ها در بازار فولاد خاطر نشان کرد: در این جلسه توافق کردیم که در گام اول با همکاری کارخانجات بزرگ نوردی و با هدف واقعی سازی قیمت میلگرد کارخانجات مختلف در بازار، فروش های اعتباری متوقف شود و کارخانجات تولیدکننده میلگرد قیمت های نقدی و واقعی را اعلام کنند.
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- ایجاد نهاد رگولاتور برق برای حل مشکل صنایع
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) منتشر شد/ کتاب سال فولاد شامل چه مطالبی است؟ + جلد و ویدئو
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- بخشنامه کاهش عوارض صادرات محصولات زنجیره فولاد اجرایی نشد / وزارت صمت به محاق رفته
- گزارش چیلان از نشست خبری هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
- ثبت رکورد جدید واحد توزین و بارگیری جادهای اپال پارسیان سنگان در پایان مالی ۱۴۰۲
- شماره آذر ماه نشریه «چیلان» منتشر شد/ «فولاد هوشمند»
- مشاهده کنید: مروری کوتاه بر مجمع عمومی عادی سالیانه انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران