وی با اشاره به افزایش ۱۱۰ میلیارد تومانی سرمایه صندوق بیمه فعالیت های معدنی، افزود: قرارداد بانک ملت و صندوق بیمه فعالیت های معدنی حدود ۷ ماه معطل مانده بود که دو هفته پیش نهایی شد.طبق این قرارداد جدید در قبال ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه، ۳۰۰ میلیارد تومان وام به معادن کوچک و متوسط بخش خصوصی اختصاص پیدا میکند. بر همین اساس ۱۲ قرارداد در مرحله عملیاتی شدن قرار گرفته است.
کرباسیان با اشاره به پیشنهاد سازمان برای برنامه ششم اختصاص ۳۰ میلیارد یورو برای سرمایه گذاری در بخش معدن و صنایع معدنی است، اظهارداشت: البته پیشنهاد می کنیم٣ تا ۴ میلیارد یورو وام به سازمان توسعه ارائه شود تا با همکاری سرمایه گذاران خارجی و داخلی سرعت جذب سرمایه گذاری به ٣ برابر افزایش پیدا کند.
وی در خصوص درج اسم خود در لیست مدیران وزارت صنعت که حقوق های غیر متعارف دریافت می کردند، افزود: اسم بنده به هیچ عنوان در این لیست نبوده و هیچ رقم غیر معقولی دریافت نکرده ام . در مورد سایر مدیران هم باید از خود وزارت خانه سوال شود.
کرباسیان در ادامه صحبت های خود به گشایش اعتبار ۷ طرح فولادی اشاره کرد و گفت: در این ۷ طرح مشکل قیمت داشتیم که با دریافت تخفیف این مشکل حل شد و ماشین الات مورد نیاز طرح ها هم از ماشین الات اروپایی به چینی تغییر کرد.
وی اضافه کرد: واحد احیاء فولاد سپید دشت تا پایان شهریور و فولاد میانه، فولاد نی ریز و فولاد شادگان هم در اینده نزدیک به بهره برداری می رسد ضمن اینکه ۳ طرح دیگر فولادی هم درحال اجراست.
مدیرعامل ایمیدرو با اشاره به افزایش ۳.۲ میلیون تنی ظرفیت اهن اسفنجی تا پایان امسال تصریح کرد: در جهت تحقق طرح جامع فولاد تا سال ۱۴۰۴ و رسیدن به ظرفیت تولید ۵۵ میلیون تن فولاد ، ظرفیت تولید فولاد مبارکه تا پایان شهریور امسال از ۵.۴ میلیون تن به ۷.۲ میلیون تن افزایش می یابد.
کرباسیان افزود : در ابتدای فعالیت دولت ۲۴۰ هزار میلیارد ریال طرح نیمه تمام و راکد در بخش فولاد داشتیم که ۱۳ طرح نیمه تمام تا پایان امسال به بهره برداری می رسد .
کرباسیان گفت : برای ۳۸ طرح دیگر فولادی که عملیات اجرایی ان شروع شده یا فعال است سرمایه زیادی نیاز است که امیدواریم تا پایان سال ۹۶ به بهره برداری برسد.
مدیرعامل سازمان گسترش نوسازی معادن و صنایع معدنی افزود : طرح های راکد و متوقف شده زنجیره فولاد شامل واحدهای کنسانتره و گندله در حوزه سنگان و کرمان و بندرعباس فعال شد و پیش بینی می کنیم تا پایان امسال ۱۵ میلیون تن ظرفیت تولید کنسانتره به بهره برداری برسد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به افزایش صادارت غیرنفتی نیز اشاره ای داشت و گفت: ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی در چهارماهه نخست امسال بیش از ۲.۴ میلیارد دلار بود که در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد ۳۳ درصدی را نشان می دهد.
رییس هیات عامل سازمان ایمیدرو از رشد صادرات فولاد در دوره چهارماهه نخست امسال به میزان ۷۷ درصد خبر داد و افزود: چهار ماهه ابتدایی سال گذشته ۱.۱ میلیون تن فولاد صادر شده بود که امسال این رقم به ۲ میلیون تن رسید. سال ۹۴ در مجموع ۴.۱ میلیون تن فولاد خام صادر شده بود که دستاورد رکوردگونه ای در طول سال های انقلاب و پیش از آن به ثبت رسید.
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران