ایران: حفظ جایگاه چهاردهم تولید فولاد جهان
به گزارش گروه ترجمه چیلان و براساس آمار منتشر شده از سوی انجمن جهانی فولاد، تولید فولاد خام ایران در ۷ ماهه نخست ۲۰۱۶ به ۱۰ میلیون و ۱۲۰ هزار تن رسید و تولید خام ایران نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۴.۹ درصدی را به ثبت رساند.
در ماه جولای نیز ایران یک میلیون و ۳۷۰ هزار تن فولاد خام تولید کرده که نسبت به جولای ۲۰۱۵ رشد ۷.۶ درصدی را نشان می دهد اما نسبت به ماه ژوئن که تولید به یک میلیون و ۵۳۴ هزار تن رسیده بود، کاهشی است.
چین: افت ۰.۵ درصدی تولید فولاد در ۷ ماهه سال جاری
این گزارش می افزاید، چین همچنان با تولید ۴۶۶ میلیون و ۵۱۶ هزار تن فولاد در رتبه نخست تولیدکنندگان فولاد خام جهان قرار دارد. تولید این کشور در ۷ ماهه امسال افت ۰.۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته که دلیل اصلی آن سیاست های این کشور در کاهش ظرفیت تولید و نیز فشارهای جامعه جهانی به این کشور در کاهش ظرفیت های مازاد و کنترل آلایندگی شهرهاست.
چین البته در ماه جولای رشد ۲.۶ درصدی را نسبت به جولای ۲۰۱۵ شاهد بوده چراکه تولید جولای این کشور ۶۶ میلیون و ۸۰۷ هزار تن بود درحالی در سال قبل تنها ۶۵ میلیون و ۱۱۷ هزار تن فولاد خام تولید کرده بود. باوجود رشد تولید فولاد چین در ماه جولای نسبت به مدت مشابه سال قبل اما کاهش نسبت به ژوئن چشمگیر بوده است. تولید ژوئن چین به ۶۹ میلیون و ۴۶۹ هزار تن رسیده بود.
ژاپن: تولید ۶۱ میلیون فولاد در ۷ ماهه اول سال
ژاپن که دومین فولادساز جهان محسوب می شود تولید ۶۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تنی را در ۷ ماهه ابتدایی امسال به ثبت رساند که این کشور هم افت ۰.۶ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل تجربه کره است. تولید فولاد خام ژاپن در ماه جولای هم براساس آمار انجمن جهانی فولاد ۹ میلیون و ۵۰ هزار تن است که رشد ۲.۳ درصدی نسبت به جولای ۲۰۱۵ بوده است. زاپن همچنین در جولای امسال نسبت به ژوئن هم افزایش تولید را به ثبت رسانده است، تولید ماه ژوئن این کشور ۸ میلیون و ۷۷۰ هزار تن بود.
هند: افزایش تولید و رشد ۴.۱ درصدی فولاد هند
بعد از چین و ژاپن به عنوان اولین و دومین فولادسازان برتر جهان، هند با تولید ۵۵ میلیون تن فولاد خام قرار دارد و سپس روسیه که تولیدی معادل ۴۱ میلیون و ۳۹۸ هزار تن دارد قرار گرفته است.
تولید فولاد هند در مقایسه با ۷ ماهه ابتدایی پارسال، در سال جاری رشد ۴.۱ درصدی داشته که قابل توجه بوده و جای تامل دارد. این حرکت هند نشان می دهد این کشور درصدد است شرایط رسیدن به هدف تولید در سال ۲۰۲۵ را فراهم کند.
این گزارش می افزاید، هند در ماه جولای بالغ بر ۸ میلیون و ۳۴۰ هزار تن فولاد خام تولید کرده در حالی که در جولای سال قبل، ۷ میلیون و ۶۴۳ هزار تن و در ژوئن امسال نیز ۸ میلیون و ۶۷ هزار تن فولاد تولید کرده بود.
امریکا: کاهش ۰.۲ درصدی و تولید ۴۶ میلون تن فولاد خام
امریکا همچنان چهارمین فولادساز جهان است که توانسته ۴۶ میلون و ۹۳۲ هزار تن فولاد خام در مدت ۷ ماه تولید کند که البته این رقم ۰.۲ درصد کمتر از مدت مشابه سال ۲۰۱۵ است. آمریکا همچنین تولید فولاد خام ماه جولای خود را ۶ میلیون و ۸۷۷ هزار تن اعلام کرده که نسبت به جولای پارسال افت ۲.۲ درصدی داشته است. البته تولید ژوئن امریکا ۶ میلیون و ۸۲۴ هزار تن بوده است.
روسیه: تولید ۴۱ میلیون و ۳۹۸ هزار تن فولاد خام
روسیه به عنوان پنجمین فولاد ساز برتر جهان از ابتدای سال تا پایان جولای توانسته است ۴۱ میلیون و ۳۹۸ هزار تن فولاد خام تولید کند. این در حالی است که تولید فولاد خام روسیه در مدت مشابه سال قبل ۴۱ میلیون و ۷۳۴ هزار تن بود. روسیه در جولای امسال رشد ۰.۹ درصدی را نسبت به جولای سال ۲۰۱۵ داشته چراکه تولید جولای امسال این کشور ۶ میلیون و ۱۳۱ هزار تن بود درحالی که پارسال ۶ میلیون و ۷۰ هزار تن رسیده بود. البته آمارها حاکی از آن است روسیه رشد تولید را نسبت به ژوئن داشته است. تولید ژوئن این کشور ۵ میلیون و ۸۷۰ هزار تن بود.
وضعیت تولید کره جنوبی، آلمان، ترکیه، برزیل، اوکراین، ایتالیا، تایوان، مکزیک
بعد از روسیه هم کره جنوبی با تولید ۳۹ میلیون و ۳۶۸ هزار تن، آلمان با تولید ۲۵ میلیون و ۲۵۲ هزار تن، ترکیه با تولید ۱۹ میلیون ۱۵۲ هزار تن، برزیل با تولید ۱۷ میلیون و ۵۷۲ هزار تن، اوکراین با تولید ۱۴ میلیون و ۴۷۷ هزار تن، ایتالیا با تولید ۱۴ میلیون و ۱۷۸ هزار تن، تایوان با تولید ۱۲ میلیون و ۶۳۶ هزار تن و مکزیک با تولید ۱۰ میلیون و ۶۷۲ هزار تن در رتبه های پنجم تا سیزدهم قرار دارند و بعد از آنها ایران در رتبه چهاردهم جهان قرار گرفته است.
بررسی وضعیت تولید ماهیانه فولاد ترکیه
شایان ذکر است، که آمارهای کشور ترکیه هم قابل توجه است، این کشور در ماه جولای موفق به تولید ۲ میلیون و ۶۶۱ هزار تن فولاد خام شد که رشد ۶.۵ درصدی نسبت به جولای ۲۰۱۵ داشت با این حال به دلیل کودتای نافرجام و برخی مسائل سیاسی در این کشور آمار ماه جولای نسبت به ژوئن کاهشی بوده است. ترکیه در ژوئن ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار تن فولاد خام تولید کرده است. تولید ۷ ماهه این کشور البته رشد ۳.۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۶ داشته و از ۱۸ میلیون و ۴۸۶ هزار تن به ۱۹ میلیون و ۱۵۲ هزار تن رسیده است.
- آخرین آمار جهانی تولید فولاد منتشر شد / افت ۴۱درصدی تولید فولاد ایران در سپتامبر ۲۰۲۴ نسبت به سپتامبر ۲۰۲۳
- یک فولادساز ایرانی دیگر عضو انجمن جهانی فولاد شد
- پیامدهای قطعی برق ادامه دارد / افت ۱۰درصدی تولید فولاد ایران در اوت ۲۰۲۴ نسبت به اوت ۲۰۲۳
- بازتاب رسانهای حضور شرکتهای ایرانی در متال اکسپو استانبول / کدام فولادسازان شرکت کردند؟
- کاهش ورود مواد خام متالورژی روسیه به اروپا / فروآلیاژها مستثنا هستند
- صنعت فولاد آلمان پیشتاز تولید فولاد کمکربن میشود / سرمایه گذاری ۲۰میلیارد یورویی در زیرساختهای هیدروژنی
- افت ۱۸.۷درصدی تولید فولاد ایران به دلیل قطعی برق / برزیل جایگاه ایران را تصاحب کرد
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- افت ۸.۵ درصدی تولید فولاد ایران در آغاز فصل گرما / همسایه غربی ماه گرم را با رشد ۴.۳درصدی پشت سر گذاشت
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران