
با بهرهبرداری ازهمه این ۳۶ طرح ، ۱۳۳ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری به نتیجه خواهد رسید و برای ۱۳ هزار و ۳۰۰ نفر نیز به طور مستقیم شغل ایجاد می شود.
گفتنی است راه اندازی و بهره برداری از این طرح ها در زنجیره ارزش صنعت و معدن در حوزههای مختلف از جمله افزایش صادرات غیرنفتی کشور، تأمین مواد اولیه برای زنجیره پایین دستی هر یک از طرحها، ارتقای نسبی درون زایی و فراهمسازی برونگرایی بیشتر ، کاهش نیاز به واردات محصولات تولیدی این طرحها، جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش، فراهمسازی امکان بهرهبرداری از ظرفیتها و سرمایهگذاریها در صنایع پایین دستی تأثیرات قابل توجهی خواهد داشت.
هم چنین افزایش ظرفیت تولید در صنایع و زیرمجموعههای صنعتی و معدنی کشور از مهم ترین تاثیرات راه اندازی این واحدهاست به طوری که در بخش زنجیره فولاد ۱۹.۲ میلیون تن، برق ۲.۳ میلیون دستگاه الکتروموتور و ترانسفورماتور قدرت، سیمان ۴.۵ میلیون تن، سلولزی ۱۶۵ هزارتن ، دارویی ۳ هزار و ۵۰۰ تن و شیمیایی ۲۸ هزارتن به توان تولید کشور افزوده خواهد شد.
در زنجیره فولاد ۱۹.۲ میلیون تن شامل ۱۰ میلیون تن گندله، ۵ میلیون و ۴۵۰ هزار تن آهن اسفنجی، ۲ میلیون و ۷۲۰ هزار تن شمش و یک میلیون و ۶۰ هزار تن نورد به ظرفیت تولید اضافه می شود.
در بخش های زنجیره مس، کانی غیر فلزی، طلا و نفت و پتروشیمی نیز به ترتیب ۲۷ هزار تن (۱۷ هزار تن کنسانتره، ۱۰ هزار تن مس کاتد) ، ۴۰۰ هزار تن، ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن (۲ میلیون و ۳۱۰ هزار تن متانول، ۳۰۰ هزارتن پلیاتیلن سبک) به میزان تولید پیشین افزوده می شود.

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان