افشین کاتوزیان، مدیر فروش آهن و فولاد ارفع در گفت و گو با چیلان با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر شاهد هستیم که عدم تعریف پروژه های عمرانی و سیاست های انقباضی حاکم بر نظام بانکی، گردش پول را کند کرده و حتی کاهش قیمت نفت و تامین بخشی از درآمدهای دولت از طریق درآمدهای مالیاتی، سیاست های انقباضی را تشدید کرده است.
وی افزود: این عوامل موجب می شود که برخی صنایع از جمله فولادی ها به تهاتر روی بیاورند و این تهاتر چون پایبند بر اصول اقتصادی نبوده و فنی هم نیست، بازار را از دست عرضه کننده مستقیم خارج می سازد و سبب ضرردهی آن بنگاه و همچنین بی ثباتی و آشفتگی بازار می شود و کسب و کار سایر واحدهای تولیدی همکار را مختل می سازد.
کاتوزیان تاکید کرد: یکی از راهکارهای کنترل بازار فولاد و دورساختن تولیدکنندگان از سم فروش تهاتری، حمایت های دولتی از قبیل تعریف طرح های عمرانی، تزریق سرمایه در گردش و تسهیل در بازپرداخت بدهی شرکت ها است. همچنین خود بنگاه های تولیدکننده هم باید با کارآیی در مدیریت نقدینگی، تامین سرمایه در گردش خود را تسهیل کنند چنانکه ما در آهن و فولاد ارفع تولید را به ظرفیت رساندیم و درنتیجه قیمت تمام شده محصول را کاهش دادیم و در نهایت با عرضه سریع تر محصول در بازار، سرمایه در گردش را به موقع به مجموعه تزریق کردیم و سعی کرده ایم از سرمایه سهامداران خود صیانت کنیم.
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش