مجمع عمومی فوق العاده ذوب آهن اصفهان با حضور ۷۳.۳ درصدی سهامداران حقیقی و حقوقی، نمایندگان سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی و جمعی از مسئولین ذوب آهن دوشنبه ۱۱ بهمن ماه به منظور بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص افزایش سرمایه این شرکت برگزار شد، که این موضوع به تصویب رسید.
در این مجمع، مهندس احمد صادقی، مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گزارش هیات مدیره درخصوص افزایش سرمایه را به مجمع عمومی صاحبان سهام ارائه نمود.
در این گزارش اهداف این شرکت از افزایش سرمایه بدین شرح عنوان شد: بهبود ساختار صورت ها و نسبت های مالی، ایجاد امکان اخذ تسهیلات بانکی، استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود در قانون (ماده ۱۷ قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی و آیین نامه اجرایی آن)، استفاده از معافیت های مالیاتی ماده ۴۸ و ۱۰۵ قانون مالیات های مستقیم و خروج از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت.
- توضیح روابط عمومی تاصیکو در خصوص نامه نماینده تهران درباره شرکت ذوب آهن اصفهان
- خسارت ناترازی انرژی و راهحلهای پیشنهادی
- بومیسازی روتور مکنده آگلوماشین ۴ ذوب آهن اصفهان
- کاهش چشمگیر مصرف کک در کوره بلند ذوب آهن اصفهان
- امضای تفاهم نامه بین ذوب آهن اصفهان و فن بازار ایمیدرو با رویکرد دانش بنیان
- تامین پایدار مواد اولیه ذوب آهن اصفهان به صورت ویژه دنبال می شود
- ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
- عملکرد موفق ذوب آهن اصفهان در تامین مواد اولیه در ایام نوروز
- ذوب آهن اصفهان سبد میلگرد نهضت ملی مسکن عرضه کرد

دکتر حمید رضا فلاح
مدیر عامل شرکت فولاد توان آور آسیا

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)





















