
به گزارش چیلان ، فردین علی میرزایی رئیس تولید شرکت ورق خودرو در این خصوص اظهار کرد: در نخستین ماه سال جاری، کارکنان تلاشگر شرکت ورق خودرو در راستای اهداف استراتژیک شرکت و با بهره گیری از ظرفیت های موجود توانستند در تولید ماهانه محصولات کیفی خودرویی رکورد جدیدی را ثبت کنند.
وی با بیان اینکه این موفقیت در کنار افزایش بهره وری، کاهش هزینه ها، بهبود مستمر و با همکاری و تلاش تمامی همکاران در حوزه های تولید، تعمیرات، پشتیبانی، ستاد و در پی اجرای دقیق برنامه های عملیاتی و تأکید مدیریت عالی شرکت محقق شد، اظهار امیدواری کرد: با اجرایی شدن طرح توسعه این مجموعه در سال جاری، شاهد موفقیت های روزافزون بیشتری باشیم.
رئیس تولید شرکت ورق خودرو در پایان تأکید کرد: با تعامل مثبت با خودروسازان و حفظ مودت و همدلی موجود بین کارکنان، این شرکت قادر است هرچه سریع تر به رکوردهای جدید در برنامه تولید محصولات خودرویی دست یابد.

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان

حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران