رصد چیلان از متال اکسپرت 29 می 2017پاکستان در مسیر تعیین تعرفه های ضد دامپینگی/نگرانی ترکیه از چشم انداز منفی بازار میلگرد
چیلان به منظور آشنایی خوانندگان خود از بازارهای جهانی فولاد به ترجمه و انتشار گزارش های موسسات تحلیلی بین المللی می پردازد. پیشنهاد می کنیم در ادامه سرفصل مهم ترین موضوعات منتشر شده در متال اکسپرت 29 می 2017 را دنبال نمایید.

مهم ترین عناوین و سرفصل های خبری زنجیره فولاد به پیشنهاد  چیلان :

  • متال اکسپرت – گزارش ۲۹ می ۲۰۱۷:

      ?گزارشی از نگرانی ترکیه از چشم انداز منفی بازار میلگرد و کاهش حجم فروش در سال جاری میلادی:

صادرکنندگان میلگرد ترکیه نگران از حضور در بازار آمریکا هستند. حضور این فولادسازان در بازار آمریکا تهدید شده است و فعالان بازار ترکیه بر این باورند که حجم قابل توجهی ار فروش را در بازار جهانی از دست خواهد داد. خرید میلگرد ترکیه از سوی آمریکا به احتمال زیاد تا بررسی قانون ۳۲۳ بخشی تجارت خارجه در آمریکا بعنی اواسط ماه جولای محدود خواهد شد. با این وجود تولیدکنندگان ترکیه ای نسبت به تحولات آینده در این کشور خوش بین نیستند. گفتنی است، فروش میلگرد ترکیه به آمریکا از اواخر ماه اوریل به دلیل عدم قطعیت در مقررات تجارت خارجی کنترل شده و محدود بود.

      ?تصمیم کمیسیون ملی پاکستان بر تعیین تعرفه های ضد دامپینگی بر روی واردات میلگرد از چین:

کمیسیون ملی خدمات تعرفه در پاکستان (NTC) تحقیقات را پیرامون دامپینگ و واردات میلگرد به ترکیه آغاز کرده است. این کمیسیون در ۲۳ ماه می تعرفه های موقت ۵۲.۵۲ درصدی را برای واردات میلگرد از چین در نظر گرفت. تحقیقات کمیسیون ملی خدمات تعرفه پاکستان در تحقیقات خود به این نتیجه رسید که دامپینگ چین آسیب جدی را بر فولاد و عرضه های داخلی فولادسازان پاکستانی رسانده است. این کمیسیون اظهار داشته ظرف ۱۸۰ روز پس از اعلام اولیه تعرفه های موقتی رای خود را صادر و تصمیم نهایی را اعلام می دارد. لازم به ذکر است در طول سال ۲۰۱۶ کل واردات فولاد پاکستان از چین بالغ بر ۳.۲ میلیون تن بود که ۳ درصد از کل صادرات چین به حساب می آید.

      ?تداوم افت قیمت سنگ اهن و پیش بینی کاهش شدیدتر این ماده معدنی:

در پی افزایش عرضه و تجارت ضعیف سنگ آهن، بهای این ماده معدنی نزولی شد. سنگ آهن ۶۲ درصد استرالیا به دنبال محدود شدن خریدها و انباشت سنگ آهن در بنادر طی یک روز ۱.۵ دلارکاهش یافت و احتساب این کاهش، درمجموع یک هفته ۵.۲۵ دلار افت کرد. بسیاری از کارخانه های فولادی نیز منتظر کاهش دوباره قیمت ها هستند چراکه معتقدند نرول قیمت متوقف نشده است. این فعالیت های محدود معاملاتی در بنادر چین سبب شده قیمت ها به روند نزولی خود ادامه دهد و چشم انداز منفی بر بازار غالب باشد. وضعیت در بخش فولاد کاملا پایدار است.

     ? گران شدن بیلت صادراتی چین نسبت به عرضه داخلی

      ?رشد بهای قراضه در معاملات روسیه و ژاپن با کره جنوبی

      ?ثبات بازار بیلت کشورهای CIS در ماه رمضان

      ?سرمایه گذاری مشترک آرسلورمیتال با یک شرکت آمریکایی برای بهینه سازی انرژی

      ?حفظ روند صعودی تولید و تقاضای امریکای لاتین

جهت دریافت فایل این گزارش اینجا کلیک کرده یا فایل ضمیمه را دانلود نمایید.

2

تاریخ انتشار : ۷ خرداد ماه ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۰۲
شناسه مطلب : 12609
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی