به گزارش چیلان ، بهره برداری از کارخانه کنسانتره خط ٧ شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با ظرفیت ٢ میلیون تن در سال، اجرای پروژه احداث کارخانه بریکت سرد آهن به روش کوره تونلی-شرکت سرمایه گذاری گل گهر، گهر عمران و نظم آوران با پیشرفت ٨١ درصد، اجرای پروژه احداث کارخانه بریکت سرد آهن به روش کوره تونلی – کاوند نهان زمین با پیشرفت ٣٠ درصد، احداث مجتمع صنعتی ذوب و ریخته گری فولاد به ظرفیت یک میلیون تن شمش فولادی در شرکت جهان فولاد سیرجان، احداث کارخانه ١/٨۵٠ میلیون تنی آهن اسفنجی (کوثر) در فاز دوم و برنامه ریزی جهت بهره برداری از کارخانه مذکور در شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر با کسب پیشرفت ٩١/٢٢ درصد و انجام Early Work پروژه احداث کارخانه فولادسازی و نورد خط ١ شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر از جمله پروژه های در دست اجرای گل گهر بود که تادر پایان سال به ثبت رسید.
همچنین ادامه عملیات اجرایی کارخانه تولید بریکت سرد به ظرفیت ۵٠٠ هزار تن در شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر با پیشرفت ٣٠ درصد، ادامه عملیات اجرایی احداث کارخانه کنسانتره خط ٣ شرکت سنگ آهن گهر زمین با پیشرفت ١٧/۵ درصد، ادامه عملیات اجرایی احداث کارخانه گندله سازی شرکت گهر زمین با پیشرفت ٧٢/١٩ درصد و کسب پیشرفت ۸۳/۲۴ درصدی در پروژه احداث نیروگاه ۱۰۰۰ مگاواتی شهید کاظمی سیرجان (گهران) -بلوک یک شامل دو واحد گازی و یک واحد بخار جمعا ۵۰۰ مگاوات در شرکت گهر انرژی سیرجان به گونه ای که واحدهای یک و دو گازی این نیروگاه در سال ۱۳۹۵ تحویل موقت گردید و در مرحله بهره برداری می باشد و پیشرفت ۸۶/۲۷ درصدی احداث پست ۴۰۰/۲۳۰ کیلو ولت نیروگاه و همینطور ادامه اجرای عملیات فاز اول طرح انتقال آب خلیج فارس، با پیشرفت ۵۵/۷۳ درصدی پروژه(تامین و اجرای قطعه اول) و پیشرفت ۲۰/۶۶ درصدی پروژه احداث مجتمع آب شیرین کن بندرعباس(فاز ۰ و ۱)، اجرای پروژه اصلاح و راه اندازی نوار نقاله و تاورهای موجود کارخانه گندله سازی شماره ۱ گل گهر با پیشرفت ۹۳/۸۳ درصد، اجرای پروژه احداث نوار نقاله ۶ کیلومتری انتقال گندله به واحدهای فولادسازی با پیشرفت ۹۳/۳۲ درصد، اجرای پروژه مهندسی، تامین کالا و تجهیزات به صورت توام، نظارت بر نصب و راه اندازی و آموزش پرسنل کارفرما واحد آبگیری و فیلتراسیون باطله با پیشرفت ۹۱/۳۹ درصد، اجرای پروژه احداث و تامین تجهیزات اصلی خارجی واحد خردایش ۲ و ناحیه انبار خطی سنگ آهن شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با پیشرفت ۳۸/۵۹ درصد، اجرای پروژه سیستم انتقال سنگ آهن شکسته شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با پیشرفت ۸۲/۱۸ درصد، خرید و نصب تجهیزات استکر و ریکلایمر جهت انبار خطی سنگ آهن شکسته شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، اجرای پروژه ارتقا سیستم کنترل کارخانه تغلیظ شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با پیشرفت ۹۰ درصد، اجرای پروژه احداث Taolimgs HR Thickener با پیشرفت ۹۹/۵۶ درصد، اجرای پروژه نوار نقاله ۱۵۰۰ متری انتقال کنسانتره از پایل شمالی به گندله سازی شماره ۱ گل گهر با پیشرفت ۹۵/۲۰ درصد، اجرای طرح گسترش پایل شمالی کنسانتره گل گهر با پیشرفت ۶۲/۴۵ درصد، اجرای پروژه احداث پایل دوم سنگ آهن شکسته و نصب ریکلایمر شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با پیشرفت ۲۲ درصد، اجرای پروژه احداث ایستگاه های پمپاژ و خطوط انتقال باطله کارخانجات فرآوری و برگشت آب شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با پیشرفت ۹۸/۱۷ درصد، اجرای پروژه تحلیل فاصله تکنولوژی و بهینه سازی تکنولوژی فرآیندهای تولیدی با مشارکت METSO-گل گهر با پیشرفت ۴۰ درصد، اجرای پروژه تدوین طرح جامع گل گهر و بررسی تکنولوژی ها با مشارکت شرکت HATCH کانادا – گل گهر با پیشرفت ۶۰ درصد از دیگر طرح های در دست اجرای گل گهر می باشد.
در بخش دیگری از این مجمع بر اهداف سال جاری شرکت معدنی و صنعتی گل گهر اشاره شده و اعلام گردید شرکت در نظر دارد امسال به تولید ۵ میلیون تن فولاد، تولید ۲۱ میلیون تن گندله و تولید ۲۴ میلیون تن کنسانتره دست یابد.
از این میزان ۱۶ میلیون تن کنسانتره و ۱۴ میلیون تن گندله سهم معدنی و صنعتی گل گهر، ۸ میلیون تن کنسانتره و ۷ میلیون تن گندله سهم سنگ آهن گهر زمین، ۳.۷ میلیون تن آهن اسفنجی و ۳ میلیون تن فولاد توسعه آهن و فولاد گل گهر و ۲ میلیون تن آهن اسفنجی و ۲ میلیون تن فولاد سهم جهان فولاد سیرجان بود.
در این مراسم ناصر تقی زاده مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر و دبیر مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت معدنی و صنعتی گل گهر طی سخنانی گفت: هنوز شدت تحریم ها مشخص نشده اما برای مقابله با تحریم ها برنامه ای جهت حضور در عمان را داریم.
وی افزود: شرکت های گهر زمین و جهان فولاد سیرجان امسال وارد بورس خواهند شد.
وی در بخشی از این سخنان گفت: میزان تولید کنسانتره سنگ آهن در کشور در سال ۱۳۹۶ نشان می دهد سهم گل گهر از کنسانتره کشور ۳۷ درصد بوده که سبب شده گل گهر رتبه اول کشور در تولید کنسانتره سنگ آهن در سال ۱۳۹۶ را بدست آورد. گل گهر در سال قبل موفق به کسب رکورد تولید کنسانتره سنگ آهن با تولید ۱۳ میلیون و ۴۹۸ هزار و ۷۶۱ تن شد. شرکت در سال گذشته رشد ۱۰.۳ درصدی در تولید کنسانتره سنگ آهن در سال ۱۳۹۶ در مقایسه با سال ۱۳۹۵ داشت.
وی در ادامه اظهار داشت: میزان تولید گندله در کشور در سال ۱۳۹۶-نیز نشان داد سهم گل گهر از کل تولید ۳۵ درصد بوده و سبب شده رتبه اول کشور در تولید گندله را کسب نماید. گل گهر در سال ۹۶ موفق به کسب رکورد در تولید گندله با تولید ۱۱ میلیون و ۸ هزار و ۶۹۲ تن شد. رشد ۵۰.۶۷ درصدی در تولید گندله در سال ۱۳۹۶ در مقایسه با سال ۱۳۹۵ به ثبت رسیده است.
وی با تاکید دوباره اینکه کسب رکورد در تولید محصولات نهایی در شرکت معدنی و صنعتی گل گهر به گونه ای بود که میزان تولید از ۱۹.۵ میلیون تن در سال ۱۳۹۵ به بیش از ۲۴.۵ میلیون تن در سال ۱۳۹۶ رسید گفت: افزایش ۱۰ درصدی تولید کنسانتره و افزایش ۵۱ درصدی در تولید گندله و در مجموع افزایش ۲۵.۴ درصدی در تولید محصولات شرکت ثبت شد. همچنین افزایش ۶۷ درصدی در “درآمد حاصل از فروش محصولات شرکت“ و ثبت رکورد در فروش به میزان ۵۰/۸۸۲ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۶ و افزایش ۸۸ درصدی در “درآمد حاصل از فروش تلفیقی” و همینطور افزایش ۷۶ درصدی در “سود عملیاتی شرکت” و کسب بیش از ۱۷/۷۴۱ میلیارد ریال سود عملیاتی در شرکت در سال ۱۳۹۶ و افزایش ۹۸ درصدی در “سود عملیاتی تلفیقی” دیده شد. علاوه بر این افزایش ۱۰۹ درصدی در “سود خالص شرکت” و کسب بیش از ۲۱/۱۳۴ میلیارد ریال سود خالص در شرکت در سال ۱۳۹۶ و افزایش ۹۶ درصدی “سود خالص تلفیقی” ثبت شد.
وی در ادامه به برنامه های آینده شرکت معدنی و صنعتی گل گهر اشاره کرد و گفت: تکمیل زنجیره ارزش گل گهر با اجرای طرح های توسعه مصوب در شرکت های تابعه، کاهش قیمت تمام شده محصولات در راستای افزایش سودآوری و بازده حقوق صاحبان سهام، بهره برداری کارآمد از حداکثر ظرفیت خطوط تولید، تسریع در تکمیل زیرساختهای مورد نیاز طرح های توسعه، حضور فعال در بازارهای صادراتی با تمرکز بر فروش محصولات مازاد بر نیاز داخل و بهینه سازی خطوط تولید با هدف افزایش ظرفیت با تمرکز بر محصول استراتژیک از جمله برنامه های آتی شرکت می باشد.
گفتنی است، در انتها سود هر سهم شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با توافق صاحبان سهام ۶۵۰ ریال تصویب شد.
- صنعت فولاد در آستانه بحران
- تولید آهن اسفنجی هند به ۵۱.۵ میلیون رسید / ۷۱درصد تولید در شرکتهای کوچک و متوسط انجام میشود / تولید ۲۷۷ میلیون تن سنگ آهن در سال
- بندهایی که به دست و پای صنعت فولاد بسته اند؛ از ناترازی انرژی تا وضع عوارض صادراتی
- اتمام موفقیت آمیز پروژه افزایش ظرفیت واحد احیا مستقیم شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان
- سقف سهمیه بهین یاب برای خرید آهن اسفنجی حذف شد
- شروع پرقدرت فولاد غدیر نی ریز در سال ۱۴۰۳
- کاهش عطش تقاضا برای آهن اسفنجی/ نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا
- کارخانه جدید احیاء استیل فولاد بافت راهاندازی میشود
- روسیه اصلیترین تامینکننده آهن اسفنجی اتحادیه اروپا / حجم واردات در سال ۲۰۲۳ چقدر بود؟
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران