به گزارش چیلان ، هیل در این باره نوشت: ‘رابرت لایتزیر’ (Robert Lighthizer) نماینده تجاری آمریکا اعلام کرد که واشنگتن علیه چین، اتحادیه اروپا، کانادا، مکزیک و ترکیه که هریک تعرفه های جدید علیه کالاهای صادراتی آمریکا وضع کرده اند، اقامه دعوی کرده است.
بنابراین گزارش لایتزیر افزود: این اقامه دعوی به علت اقدام تلافی جویانه این کشورها بر اعمال تعرفه های گمرکی رئیس جمهور دونالد ترامپ بر آلومینیوم و آهن صادراتی از این کشورها که به منظور منافع امنیت ملی آمریکا وضع شده، صورت گرفته است.
نماینده تجاری آمریکا گفت: اقدام های صورت گرفته (اعمال تعرفه های گمرکی آهن و آلومینیوم) بنابر قوانین آمریکا و قوانین تجارت بین الملل کاملا مشروع و موجه بوده است.
لایتزیر در ادامه گفت: به جای آنکه (شرکای تجاری آمریکا) با ما برای رسیدگی به یک معضل مشترک همکاری کنند، برخی از این شرکا، پاسخ تعرفه های انتقامجویانه که کارگران، کشاورزان و شرکت های آمریکایی را مجازات می کند، برگزیده اند.
هیل نوشت: نماینده تجاری آمریکا گفت که اقدام تلافی جویانه تعرفه گمرکی از سوی شرکای تجاری آمریکا، آشکارا نقض قوانین سازمان تجارت جهانی است.
بنابراین گزارش لایتزیر گفت: آمریکا تمامی اقدامات لازم جهت محافظت از منافع خود را به کار خواهد بست و از شرکای تجاری خود می خواهیم که بطور سازنده ای با آمریکا بر روی مشکلات بزرگ و ممتد بوجود آمده در بخش های فولاد و آلومینیونم کار کنند.
تارنمای خبری هیل در ادامه نوشت: در ماه مارس گذشته دونالد ترامپ تعرفه گمرکی ۲۵ درصدی بر فولاد و ۱۰ درصدی بر آلومینیوم وارداتی به آمریکا را وضع کرد، آنگاه شرکای تجاری آمریکا نیز در پاسخ میلیاردها دلار تعرفه گمرکی بر انواع کالاهای صادراتی آمریکا وضع کردند.
هیل نوشت: در اوایل ماه آوریل گذشته چین بین ۱۵ تا ۲۵ درصد تعرفه گمرکی بر کالاهای وارداتی آمریکا به ارزش سه میلیارد دلار وضع کرد، در ۲۱ ماه ژوئن ( ۳۱ خرداد) نیز ترکیه نزدیک به دو میلیارد دلار تعرفه گمرکی بر محصولات آمریکا اعمال کرد.
این تارنمای خبری آمریکایی در ادامه نوشت: اتحادیه اروپا، کانادا و مکزیک در ابتدا از این تعرفه گمرکی معاف شدند اما ترامپ در اواخر ماه مه این بخشودگی گمرکی را حذف کرد و منجر شد تا ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا و دو شریک تجاری آمریکای شمالی به آن پاسخ دهند، کانادا بزرگترین شریک تجاری آمریکا تعرفه های گمرکی ۱۰ تا ۲۵ درصدی بر کالاهایی به ارزش نزدیک به ۱۳میلیارد دلار آمریکا وضع کرد.
هیل نوشت: مکزیک نیز در دو مرحله و در ماه های ژوئن و جولای با اعمال تعرفه های ۷ تا ۲۵ درصدی به کالاهای آمریکایی به ارزش سه میلیاردو ۶۰۰ میلیون دلار اقدام کرد.
بنابراین گزارش اتحادیه اروپا نیز تعرفه های گمرکی ۱۰تا ۲۵ درصدی بر کالاهای آمریکایی به ارزش سه میلیاردو ۲۰۰ میلیون دلار تا پایان ماه ژوئن وضع کرده است.
- بازتاب رسانهای حضور شرکتهای ایرانی در متال اکسپو استانبول / کدام فولادسازان شرکت کردند؟
- صنعت فولاد آلمان پیشتاز تولید فولاد کمکربن میشود / سرمایه گذاری ۲۰میلیارد یورویی در زیرساختهای هیدروژنی
- بازار ورق گرم اروپا در تصرف آسیا و شمال آفریقا / هند در صدر فهرست تامین کنندگان
- رشد صادرات و کاهش واردات فولاد ترکیه / ترکها چه میزان از ظرفیت را تولید میکنند؟
- روسیه اصلیترین تامینکننده آهن اسفنجی اتحادیه اروپا / حجم واردات در سال ۲۰۲۳ چقدر بود؟
- اروپا عوارض واردات فولادهای مقاوم در برابر خوردگی را تمدید کرد
- تداوم واردات محصولات فولادی از روسیه به اتحادیه اروپا / حجم و ارزش واردات در سال ۲۰۲۳
- آغاز تحقیقات بر واردات مفتول در ترکیه / تداوم اعمال سختگیری بر واردات فولاد / روسیه ارزانفروشترین تامینکننده فولادی ترکیه
- آغاز تحقیقات ضددامپینگ فولاد در ترکیه / کشورهای مورد بررسی کدامند؟
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش