مکانیسم کنترل بازار در بلند مدت جوابگو نیست
محمود اسلامیان، رئیس سابق انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
فولاد اگرچه به دلیل رشد قیمت مواد اولیه و نهاده های تولید خود، افزایش قیمت داشته ولی در همین حدود باقی خواهد ماند و با دستورالعمل های وزارت صنعت، معدن و تجارت نیاز کوتاه مدت واحدهای نوردی به مواد اولیه تامین خواهد شد اما قطعا مکانیسم سوسیالیستی برای کنترل بازار فولاد در بلند مدت جوابگو نخواهد بود.
تأمین نیاز داخل و ارزآوری همزمان دیده شود
بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران و مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان
امروز بیش از هر زمان دیگر رسالت تولیدکنندگان فولاد از جمله فولاد مبارکه در توسعه اقتصادی کشور حائز اهمیت است. بنابراین باید ضمن تامین حداکثری نیاز داخل، با استفاده از فرصت صادرات برای کشور ارزآوری داشته باشیم. با افتخار می گویم فولاد مبارکه هم اکنون بالاتر از ظرفیت اسمی در حال تولید است و همچنین با سرعت به بومی سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز شرکت توجه داشته دارد. همگی متعهد شویم با حمایت هرچه بیشتر از سازندگان داخلی، تمامی اقلام مورد نیاز صنعت فولاد کشور را در لیست بومی سازی قرار دهیم.
علاوه بر تامین نیاز داخل صادرات تقویت شود
حمیدرضا طاهری زاده، نایب رئیس سابق انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
بدون شک با اعمال تحریم های آمریکا در حوزه بیمه، کشتی و نقل و انتقال پول، کشور در بحث صادرات فولاد دچار مشکل خواهد شد. این درحالی است که ضمن تامین نیاز مواد اولیه صنایع پایین دستی داخلی، صادرات فولاد کشور هم باید تقویت شود. در غیر این صورت با رکود و مشکلات بسیار بیشتری در این صنایع روبرو می شویم.
دولت شناگر خوبی در مسیر سرمایه گذاری صنعتی نیست
سید رضا شهرستانی، عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
برای حمایت از تولید باید بازنگری در قانون مالیات صورت گیرد و حتی در شرایط فعلی اخذ مالیات بر ارزش افزوده برای صنعت حذف گردد. دولت برخلاف اخذ مالیات می تواند از طریق ارائه مشوق هایی، شرکت ها را به سمت سرمایه گذاری در نسل چهارم تکنولوژی سوق دهد. دولت حتی بحران کمبود آب را جدی نمی گیرد این در حالی است که شرکت های فولادی در قالب مسئولیت اجتماعی در تکنولوژی های کاهش مصرف آب یا استفاده از پساب در صنایع سرمایه گذاری می کنند.
بازار داخل تمام تولید آهن اسفنجی را مصرف می کند
احمد دنیانور، مدیرعامل کارخانه فولاد جنوب
ممنوعیت صادرات آهن اسفنجی بدون اخذ مجوز از سوی وزارت صمت مطرح و وزارتخانه نظر انجمن فولاد را در این خصوص جویا شد. بازار داخلی، تمام تولید آهن اسفنجی را مصرف میکند لذا نظام قیمتگذاری و عرضه دوباره مورد بررسی قرار گرفت. پیش از این، با وجود نیاز صنایع تولیدی داخلی، این محصول به عمان، قطر و اروپا صادر می شد.
توسعه پایدار و تحقق اقتصاد مقاومتی با صنعت فولاد
احمد خوروش، مدیرعامل فولاد کویر کاشان
صنعت فولاد به دلیل فراهم کردن زیرساخت های توسعه سایر صنایع و ضریب بالای اشتغالزایی یکی از مهمترین ملزومات تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی است. نتیجه توسعه صنایع مادر مانند فولاد تقویت تولید داخلی، کاهش وابستگی به خارج، ارزآوری و زمینه سازی توسعه پایدار است که در این راستا مجتمع فولاد کویر افزایش ظرفیت تولید را در دستور کار دارد.
دولت به بخش خصوصی اعتماد کند
احمد سعدی، مدیرعامل مجتمع فولاد البرز غرب
دولت باید به بخش خصوصی اعتماد کند و حتی المقدور سرمایه در گردش واحدهای واگذار شده به بخش خصوصی واقعی را تا حدودی تامین نماید تا قادر به تولید بهینه و با ظرفیت بالا باشد. رقابت کردن بخش خصوصی که مواد اولیه تولید را با قیمت های آزاد تهیه می کند با شرکت های خصولتی بسیار دشوار است.
تشخیص مالیات ها فراتر از استحقاق تولیدکنندگان است
جهانبخش شکری، رئیس هیئت مدیره جهان فولاد غرب
قطعا دو فاکتور اصلی در خصوص مشکلات تولید کنندگان فولاد مطرح است: یکی مالیات با تشخیص های فراتر از استحقاق تولیدکننده و دیگری نرخ سود تسهیلات بانکی. اگر دولت به دنبال کمک به تولید کنندگان و معالجه اقتصاد کشور است ضرورتا بایستی به این دو مسئله توجه نموده و به درد دل و کارآفرینان گوش دهد و بخشی از مشکل تولیدکنندگان با اداره دارایی را در جهت حمایت از تولید ملی و تسهیل فضای کسب و کار اصلاح کند.
درد و دل یک تولیدکننده با وزیر صنعت
سید احمد رضوی نیک، مدیرعامل شرکت نیک صدرای توس
نفس بخش خصوصی فولاد در سال حمایت از کالای ایرانی و تولید ایرانی به شماره افتاده است و واحدها یکی پس از دیگری تعطیل می شوند. جناب وزیر محترم صنعت این است رسالت حفظ اشتغال و افق ۱۴۰۴ توسعه ملی و برنامه راهبردی صنایع کشور؟! خوب است سری به شهرک های صنعتی بزنید. چند هزار از واحدهای تعطیل شده دوباره احیاء شده اند؟ سعی نکنیم با قوانین و دستورالعمل های اشتباه، فولاد را از مزیت رقابتی خارج و سبب خودزنی داخلی و عدم توجیح صادراتی شده و بازار صادراتی که در حال شکل گیری است را از دست فولاد سازان ایرانی خارج خواهد کنیم.
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۸۸ (تازهترین شماره) + دانلود
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۸۷ (تازهترین شماره) + دانلود
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۸۶ (تازهترین شماره) + دانلود
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۸۵ (تازهترین شماره) + دانلود
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۸۴ (تازهترین شماره) + دانلود
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۸۳ (تازهترین شماره) + دانلود
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۸۰ (تازهترین شماره) + دانلود
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۷۶ (تازهترین شماره) + دانلود
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۶۷ (تازهترین شماره) + دانلود
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران