محمدرضا فتحی افزود: در این تعمیرات سالانه که زمان برنامه ریزی شدۀ آن ۳۰ روز بود و با همت و همدلی تمامی واحدها در ۲۷ روز به پایان رسید، ۷۵ هزار نفر ساعت با رعایت کامل دستورالعمل های ایمنی مشارکت داشتند.
وی از تعمیرات اساسی ریفورمر، تعویض کاتالیست، تعویض فیدلگ های کوره و بازسازی مجدد نسوز داگلگها به عنوان بخشی از این فعالیتها یاد و اضافه کرد: بارگذاری کاتالیستهای ریفورمر با کاتالیست بومی سازی شدۀ ساخت داخل در مگامدولهای شهید خرازی دستاورد بزرگی برای صنعت فولادسازی کشور است.
فتحی با تأکید بر اینکه پس از اجرای این کار تعمیراتی بزرگ، مجدداً واحد به ظرفیت تولید اصلی خود رسیده است گفت: بدون شک مشارکت واحدهای خرید، خدمات فنی پشتیبانی، نسوز، بهره برداری ناحیۀ آهن سازی و پیمانکاران مجری، اجرای تعمیرات را میسر ساخت که از تلاش کارکنان این واحدها قدردانی می کنیم.
در همین خصوص، نادر اروج نژاد سرپرست تعمیرات احیا مستقیم افزود: تعمیرات مذکور یکی از بزرگترین تعمیرات سالانه به لحاظ نفر ساعت، حجم فعالیتهای مکانیک، برق، ابزار دقیق و نسوز بوده است.
حمیدرضا بذار سرپرست پشتیبانی تعمیرات مکانیک نیز تصریح کرد: این اولین بار در فولاد مبارکه است که توقف تعمیراتی سالانه یک مگامدول احیا مستقیم با این حجم نیروی انسانی و انجام فعالیت های بزرگ صورت می گیرد. برای اجرای باکیفیت و ایمن این توقف سالانه باید اقدامات مؤثری در مدیریت، مهندسی، ارزیابی ریسک فعالیت ها، و عملکرد و سازماندهی نیروی انسانی انجام پذیرد. بخش دیگری از فعالیتهای انجام شده عبارتند از: شارژ کاتالیست به تعداد ۴۸۰ عدد تیوپ (۲۵۹۲۰ نفر ساعت)، کوره، تاپگس، کولینگ گس، کمپرسورها، پمپخانه و رکلدر. پس از آن مگا مدول A به موقع برای بهره برداری تحویل واحد تولید احیا مستقیم ۲ شد.
وی ادامه داد: این دستاورد بزرگ و عظیم مرهون همت و تلاش تمامی همکاران بوده است که با غیرت و تلاش فراوان خود چرخۀ تولید فولاد مبارکه را به حرکت درمی آورند و شایسته است از همۀ این بلندهمتان تشکر و قدردانی کنیم.
محسن زمانی رئیس تعمیرات نسوز سایر نواحی فولاد مبارکه نیز در این خصوص گفت: با توجه به گذشت ۶ سال از راه اندازی و تولید مدول فوق و تشخیص واحد تولید جهت تعویض کاتالیست تیوبها و به سبب آن سرد کردن ریفورمر و دمونتاژ و تعویض کلیۀ قطعاتی که نسوزکاری بوده مانند شعله پخش کن، اینسرکن، شیپوری سیستم تعلیق، داگلگ ها و محل اتصال لاینهدر به داگلگ ها این امکان فراهم شد تا تعمیرات نسوز از این فرصت استفاده کند و با برنامه ریزی دقیق و مشترک با واحد تولید و تعمیرات واحد احیای مستقیم خرازی و تعمیرات مرکزی با نسوزکاری داخل و خارج ریفورمر و اصلاح و ترمیم بلانکت های سقف و دیوارۀ جانبی و عرضی داخل ریفورمر ایفای نقش کند.
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- «نوچاد» گامی مهم در بومی سازی و صرفه جویی ارزی
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- مشاهده کنید: تولید نسل جدید کاتالیست های بهبود یافته صنعت فولاد برای اولین بار در کشور
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
- فولاد مبارکه با احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و خورشیدی در مسیر صنعت سبز و خودتامینی انرژی است
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران