دوشنبه ۵ آذرماه سال جاری روز مهمی برای همگرایی شرکت های فولادی و معدنی و تامین کنندگان و متخصصان فولاد کشور در دوران تحریم اقتصادی بود. در این روز، مدیران شرکت های بزرگ فولادی و معدنی در انجمن تولید کنندگان فولاد گرد هم آمدند تا با اعلام حمایت از یک رویداد منحصر به فرد، عملیات اجرایی نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با رویکرد حمایت شرکت های فولادی از تامین داخلی و بومی سازی در زنجیره فولاد آغاز شود.
در این جلسه که علاوه بر اعضای هیئت مدیره انجمن فولاد، مدیران شرکت های فولاد مبارکه اصفهان، ذوب آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد خراسان، هلدینگ میدکو، هلدینگ کاوه پارس، فولاد هرمزگان، مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر و مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو حضور داشتند، موضوع حمایت واحدهای فولادی از بومی سازی در قالب شرکت های دانش بنیان، استارت آپ ها و تامین کنندگان داخلی مورد تصویب قرار گرفت و مقرر شد طبق هماهنگی های قبلی، دستاوردها و فرصت های بومی سازی در زنجیره فولاد کشور در قالب نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران ارائه شود.
دکتر بهرام سبحانی، رئیس جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران در این خصوص گفت: در این جشنواره، علاوه بر ارائه توانمندی های شرکت های زنجیره فولاد و تامین کنندگان آنها، مجموعه ای از نیازمندی های زنجیره فولاد کشور که فرصتی برای بومی سازی محسوب می شود نیز ارائه خواهد شد.
دکتر سبحانی افزود: نکته قابل توجه در این جشنواره و نمایشگاه، پذیرش ریسک بومی سازی توسط فولادسازان و شرکت های بزرگ معدنی و حمایت آنها از داخلی سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز است که برای اولین بار در کشور اتفاق می افتد.
مهندس حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان نیز در این جلسه با اشاره به شرایط خاص اقتصادی کشور گفت: رویکردهای فعلی شرکت ها در بومی سازی هر چند دستاوردهای بزرگی تاکنون به همراه داشته است اما با توجه به تغییر شرایط محیط کسب و کار و اعمال تحریمهای ظالمانه دشمنان، قصد داریم با برگزاری این جشنواره و نمایشگاه و شناسایی افراد و شرکت هایی که می توانند به ما در بهره برداری از فرصت ها کمک کنند، فرآیند ارزیابی و انتخاب تامین کنندگان را تسریع و تسهیل کنیم و حتی در مواردی که نیازمند حمایت مالی در بدو فعالیت باشند، این کار را انجام دهیم.
عظیمیان با اشاره به نقش ویژه استارتاپ ها و شتاب دهنده ها در توسعه بومی سازی در کشور اظهار داشت: در این جشنواره و نمایشگاه بزرگ، حمایت ویژه ای از این شرکت ها بعمل خواهد آمد و فولاد مبارکه در کنار سایر فولادسازان، عزم جدی برای شکل گیری تحولی نوین در بومی سازی زنجیره فولاد دارد.
به گزارش چیلان ، این جشنواره و نمایشگاه از ۱۷ تا ۲۰ دی ماه در برج میلاد تهران و با حضور گسترده تولیدکنندگان فولادی و معدنی، بخش خصوصی، تأمین کنندگان و مقامات عالی کشور برگزار و در آن از برگزیدگان زنجیره فولاد کشور در حوزه های مختلف، با حضور مقامات عالی رتبه کشور تجلیل خواهد شد.
جزئیات بیشتری از این رویداد مهم صنعتی و معدنی به زودی اطلاع رسانی می شود.
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- ایجاد نهاد رگولاتور برق برای حل مشکل صنایع
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) منتشر شد/ کتاب سال فولاد شامل چه مطالبی است؟ + جلد و ویدئو
- بخشنامه کاهش عوارض صادرات محصولات زنجیره فولاد اجرایی نشد / وزارت صمت به محاق رفته
- «نوچاد» گامی مهم در بومی سازی و صرفه جویی ارزی
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش