
به گزارش چیلان محسن صالحی نیا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک ایران در مراسم گشایش “نمایشگاه دائمی توسعه ساخت داخلی صنعت فولاد خراسان” در محل شهرک صنعتی توس مشهد اظهار داشت: این سازمان هم اینک متولی امور ۱۴ دفتر از مجموع ۱۹ “دفتر فن بازار منطقه ای” در سطح کشور است و یکی از این دفاتر در خراسان فعالیت دارد و آخرین دفتر فن بازار نیز دو روز پیش در استان لرستان راه اندازی شد.
وی ادامه داد: هدف از راه اندازی این دفاتر تبادل فناوری و ارتباط هرچه نزدیک تر بین واحدهای فناور و تولیدی است لذا بر همین اساس همه نقش آفرینان حوزه فن بازار در این دفاتر حضور دارند.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک ایران همچنین گفت: ۸۱۸ مجموعه دانش بنیان هم اینک در سطح شرکت شهرکهای صنعتی استانهای کشور فعالیت دارند. از این تعداد ۳۵۰ مجموعه در داخل شهرکهای صنعتی و حدود ۸۰ مجموعه در خارج از شهرکهای صنعتی برای تبدیل به شرکتهای دانش بنیان مورد حمایت قرار گرفته اند.
وی افزود: ۱۰ شتاب دهنده بخش صنایع در خراسان رضوی هم با هدفگذاری در ۴۰ حوزه فعالیت دارند که از این تعداد ۱۶ مورد به مرحله اجرایی رسیده اند.
صالحی نیا ادامه داد: همچنین به منظور حمایت از شرکتهای دانش بنیان با صندوق نوآوری شکوفایی جهت اختصاص تسهیلات، خطوط اعتباری و نیز صندوقهای اعتباری ویژه تفاهمنانه هایی امضا شده است.
وی در ادامه همچنین گفت: صنعت فولاد در ایران با اجرای طرح توازن و تکمیل زنجیره تولید توسعه پیدا کرده است. صنعت فولاد در بخش هایی همچون کنسانتره، گندله سازی، احیا و تولید فولاد نیازمند تولید داخلی یکسری تجهیزات و قطعات یدکی و ثابت می باشد که حوزه صنایع کوچک و متوسط دارای تجربه و توانمندیهایی خوبی در این حوزه است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: عمده نیازهای این بخش با پیوند امکانات و توانمندی تولیدکنندگان داخلی با صنعت فولاد در جهت برآورده نمودن نیازهای این حوزه که بیشتر ناشی از مشکلات بین المللی است حل می شود. برقراری ارتباط بین مهندسان خط تولید و تامین کنندگان قطعات مورد نیاز باعث کاهش قیمت نهایی و افزایش کیفیت قطعات تولیدی مورد نیاز می شود.
همچنین با حضور معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک ایران “کتابخانه الکترونیک” شهرک صنعتی توس، مرکز فن بازار دفاعی منطقه شمال شرق کشور و نیز نمایشگاه دائمی توسعه ساخت داخل صنعت فولاد شرق کشور گشایش یافتند. صالحی نیا در همین چارچوب با مدیران تعدادی از استارت آپها و شتاب دهنده ها گفت و گو کرد.
- بومیسازی ضرورت امروز صنعت و معدن ایران
- بومیسازی محور توسعه پایدار “کچاد”/نوسازی ناوگان معدن و هوشمندسازی عملیات معدنی
- تامین برق صنعت با بهرهبرداری از نیروگاههای جدید تا پایان ۱۴۰۴/ صنایع، نیروگاههای۱۰ هزار مگاواتی احداث میکنند/ تکلیف زیان قطعی برق چه می شود؟
- جزئیات «تولید از دست رفته» و «عدم النفع» فولاد خراسان از چالش انرژی/هدر رفت بیش از ۲۱۰۰ تن محصول در خلاء کمبود انرژی
- «نوچاد» گامی مهم در بومی سازی و صرفه جویی ارزی
- فولاد خراسان بار دیگر در فهرست «صد شرکت برتر» کشور درخشید
- هزینه انرژی صنایع فولادی به نرخهای جهانی رسیده است/ سهم صنعت فولاد از مصرف برق کشور تنها ۶ درصد است
- پیشروی صنعت فولاد از بومیسازی به توسعه فناوری/ فولاد ایران سبز است
- صنعت فولاد با بومیسازی قوام یافت / افراد تحصیلکرده و مستعد کشور را باور کنیم

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان

حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران