دکتر محمد فاطمیان، رئیس هیات مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو که مدیرکلی دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، عضویت در هیات مدیره شرکت ذوب آهن اصفهان، شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات و چندین شرکت فولادی دیگر را در کارنامه دارد، به خبرنگار چیلان گفت: مدیریت جدید چادرملو در سال جهش تولید، با استراتژی توسعهمحور خود به دنبال بالفعل کردن تمامی ظرفیتهای بالقوه شرکت و توسعه روزافزون ظرفیتهای تولیدی است تا از طریق اشتغال مولد به ایجاد ثروت مولد در بخش معدن و صنایع معدنی کشور کمک کند.
از افزایش تولید تا تنوع محصولات تولیدی
دکتر فاطمیان اظهار داشت: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو بهصورت جهشی، ارتقای ظرفیتهای تولید، افزایش مقیاس تولید، تنوعبخشی به محصولات تولیدی و تکمیل زنجیره تولید در هر دو بخش معدن و صنعت را بهصورت جدی و با استفاده از تمام ظرفیتهای سرمایهگذاری دنبال میکند.
برنامههای توسعهای چادرملو
رئیس هیات مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در تشریح برنامههای توسعهای این شرکت گفت: چادرملو احداث یک کارخانه گندلهسازی جدید (گندلهسازی شماره ۲) با ظرفیت تولید ۲.۲ میلیون تن در سال را در دست اجرا دارد که میزان پیشرفت این طرح در حال حاضر ۲۵ درصد است و پیشبینی میشود تا دو سال آینده این طرح به بهرهبرداری برسد.
وی افزود: یکی دیگر از طرحهای توسعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، احداث کارخانه تولید فروسیلیکو منگنز با ظرفیت ۵۰ هزار تن در سال است که در مرحله صدور مجوز قرار دارد. این فروآلیاژ به عنوان افزودنی در زنجیره تولید چادرملو در ترکیب مواد تولیدی نقش ایفا میکند و تولید آن در یک مقیاس اقتصادی در برنامههای چادرملو قرار دارد.
سرمایهگذاری گسترده در فولاد سرمد ابرکوه
دکتر فاطمیان اظهار داشت: از دیگر برنامههای توسعهای چادرملو میتوان به احداث واحد ذوب شرکت فولاد سرمد ابرکوه با ظرفیت ۶۰۰ هزار تن در سال اشاره کرد که به سرعت و با جدیت در حال اجرا است. همچنین شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طرح تولید کلاف با ظرفیت تولید ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تن در سال را در دست اجرا دارد که این طرح نیز در شرکت فولاد سرمد ابرکوه در دست احداث است.
از پهنه معدنی D19 تا یک طرح جدید تولید آهن اسفنجی
رئیس هیات مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو خاطرنشان ساخت: ما بهصورت جدی بهرهبرداری از پهنه معدنی D19 را در برنامه داریم و در حال حاضر اکتشافات تفصیلی این پهنه معدنی در دست انجام است.
وی ادامه داد: در راستای فعالسازی معدن D19، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، سرمایهگذاری در احداث یک واحد آهن اسفنجی جدید را در برنامه دارد.
تأسیس یک شرکت جدید با تجهیزات پیشرفته
دکتر فاطمیان با اشاره به اهمیت سرمایهگذاری در حوزه اکتشاف و حفاری معادن گفت: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به دنبال تأسیس یک شرکت جدید با تجهیزات مدرن و بهروز اکتشافی و حفاری است. این شرکت که در مرحله رایزنی با نهادهای مربوطه جهت تأسیس آن هستیم بهصورت حرفهای در اکتشافات عمیق و نیمهعمیق فعال خواهد شد تا بهرهبرداری از ظرفیت ذخایر قطعی و احتمالی با سهولیت بیشتر، با قیمت تمامشده پایینتر و در یک مقیاس اقتصادی صورت گیرد.
این صاحبنظر زنجیره فولاد بیان داشت: به تأسیس این شرکت جدید، چادرملو نه تنها توسعه پهنه جغرافیایی را در دستور کار دارد، بلکه همزمان به دنبال آن است تا با استفاده از تجهیزات مدرن در عمق خاک بهرهبرداری بیشتری از ذخایر معدنی موجود داشته باشد.
وی در پایان تأکید کرد: مدیریت جدید شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، افزایش پهنههای معدنیِ در اختیارِ جدید را همزمان با افزایش بهرهوری و افزایش ظرفیت تولید در پهنههای موجود دنبال میکند تا با بالفعل کردن ظرفیتها، استفاده حداکثری از زیرساختهای موجود و در عین حال، ایجاد ظرفیتهای جدید، گامهای بزرگی در راستای جهش تولید برداشته شود.
- صنعت فولاد در آستانه بحران
- تولید آهن اسفنجی هند به ۵۱.۵ میلیون رسید / ۷۱درصد تولید در شرکتهای کوچک و متوسط انجام میشود / تولید ۲۷۷ میلیون تن سنگ آهن در سال
- بندهایی که به دست و پای صنعت فولاد بسته اند؛ از ناترازی انرژی تا وضع عوارض صادراتی
- در مجمع «کچاد» چه گذشت؟
- اتمام موفقیت آمیز پروژه افزایش ظرفیت واحد احیا مستقیم شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان
- مدیرعامل چادرملو/کنسانتره بهاباد آماده افتتاح شد
- سقف سهمیه بهین یاب برای خرید آهن اسفنجی حذف شد
- شروع پرقدرت فولاد غدیر نی ریز در سال ۱۴۰۳
- کاهش عطش تقاضا برای آهن اسفنجی/ نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران