فاطمیان در گفتوگو با خبرنگار چیلان اظهار داشت: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو بهصورت جهشی، ارتقای ظرفیتهای تولید، افزایش مقیاس تولید، تنوعبخشی به محصولات تولیدی و تکمیل زنجیره تولید در هر دو بخش معدن و صنعت را بهصورت جدی و با استفاده از تمام ظرفیتهای سرمایهگذاری دنبال میکند.
برنامههای توسعهای چادرملو
رئیس هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در تشریح برنامههای توسعهای این شرکت گفت: چادرملو احداث یک کارخانه گندلهسازی جدید (گندلهسازی شماره ۲) با ظرفیت تولید ۲.۲ میلیون تن در سال را در دست اجرا دارد که میزان پیشرفت این طرح در حال حاضر ۲۵ درصد است و پیشبینی میشود تا دو سال آینده این طرح به بهرهبرداری برسد.
وی افزود: یکی دیگر از طرحهای توسعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، احداث کارخانه تولید فروسیلیکو منگنز با ظرفیت ۵۰ هزار تن در سال است که در مرحله صدور مجوز قرار دارد. این فروآلیاژ به عنوان افزودنی در زنجیره تولید چادرملو در ترکیب مواد تولیدی نقش ایفا میکند و تولید آن در یک مقیاس اقتصادی در برنامههای چادرملو قرار دارد.
سرمایهگذاری گسترده در فولاد سرمد ابرکوه
فاطمیان اظهار داشت: از دیگر برنامههای توسعهای چادرملو میتوان به احداث واحد ذوب شرکت فولاد سرمد ابرکوه با ظرفیت ۶۰۰ هزار تن در سال اشاره کرد که به سرعت و با جدیت در حال اجرا است. همچنین شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طرح تولید کلاف با ظرفیت تولید ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تن در سال را در دست اجرا دارد که این طرح نیز در شرکت فولاد سرمد ابرکوه در دست احداث است.
از پهنه معدنی D19 تا یک طرح جدید تولید آهن اسفنجی
رئیس هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو خاطرنشان ساخت: ما بهصورت جدی بهرهبرداری از پهنه معدنی D19 را در برنامه داریم و در حال حاضر اکتشافات تفصیلی این پهنه معدنی در دست انجام است.
وی ادامه داد: در راستای فعالسازی معدن D19، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، سرمایهگذاری در احداث یک واحد آهن اسفنجی جدید را در برنامه دارد.
تأسیس یک شرکت جدید با تجهیزات پیشرفته
دکتر فاطمیان با اشاره به اهمیت سرمایهگذاری در حوزه اکتشاف و حفاری معادن گفت: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به دنبال تأسیس یک شرکت جدید با تجهیزات مدرن و بهروز اکتشافی و حفاری است. این شرکت که در مرحله رایزنی با نهادهای مربوطه جهت تأسیس آن هستیم بهصورت حرفهای در اکتشافات عمیق و نیمهعمیق فعال خواهد شد تا بهرهبرداری از ظرفیت ذخایر قطعی و احتمالی با سهولیت بیشتر، با قیمت تمامشده پایینتر و در یک مقیاس اقتصادی صورت گیرد.
این صاحبنظر زنجیره فولاد بیان داشت: به تأسیس این شرکت جدید، چادرملو نه تنها توسعه پهنه جغرافیایی را در دستور کار دارد، بلکه همزمان به دنبال آن است تا با استفاده از تجهیزات مدرن در عمق خاک بهرهبرداری بیشتری از ذخایر معدنی موجود داشته باشد.
وی در پایان به خبرنگار چیلان گفت: مدیریت جدید شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، افزایش پهنههای معدنی در اختیارِ جدید را همزمان با افزایش بهرهوری و افزایش ظرفیت تولید در پهنههای موجود دنبال میکند تا با بالفعل کردن ظرفیتها، استفاده حداکثری از زیرساختهای موجود و در عین حال، ایجاد ظرفیتهای جدید، گامهای بزرگی در راستای جهش تولید برداشته شود.
- بومیسازی محور توسعه پایدار “کچاد”/نوسازی ناوگان معدن و هوشمندسازی عملیات معدنی
- مدیر مجتمع صنعتی چادرملو تغییر کرد/ دکتر ضیایی معارفه شد
- در مجمع «کچاد» چه گذشت؟
- کسب رتبه اول شرکت معدنی و صنعتی چادرملودر گروه فلزات آهنی از نظر بهره وری کل عوامل تولید
- رشد فروش ۳۵ درصدی چادرملو در ۹ ماهه امسال
- حضور پررنگ تجلی در توسعه صنایع معدنی استان یزد
- چادرملو همچنان در لیست برترین های بورس کالا / کچاد با فروش ۹۳۸۰ میلیارد ریال در رتبه ششم بورس کالا
- جزئیات اجرای طرحهای توسعهای در صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه
- رکوردشکنی تولید سالانه آهن اسفنجی و شمش فولاد در چادرملو
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران