به گزارش چیلان ، دکتر معروفخانی در حاشیه مراسم افزایش تولید وکاهش مصارف در شرکت فولاد هرمزگان را یکی از اهدف استراتژی این شرکت در حوزه بهره برداری عنوان کرد و اظهار داشت : اهمیت پروژه کاهش مصرف قراضه در شارژ فلزی کوره ها در راستای کاهش هزینه ها، پاسخگویی به نیاز بازار و افزایش سود آوری است: وی افزایش تولید ۱۶ هزار تنی و افزایش ۱۵۰۰ میلیارد ریالی در سودآوری را از دستاوردهای اجرای این پروژه برشمرد . معروفخانی اظهار داشت: با توجه به برنامه های توسعه ای پیش رو در واحد فولاد سازی و افزایش ظرفیت تولید ، اجرای این پروژه کمک شایانی به اهداف توسعه ای خواهد کرد.
فولاد هرمزگان از شرکت های دانش بنیان حمایت می کند
وی در ادامه صحبتهای خود به حمایت از پروژه های تحقیقاتی و دانش بنیان ها اشاره کرد و گفت : در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تکیه بر توان داخل از هر پروژه تحقیقاتی که به افزایش بهره وری و راندمان تولید در شرکت منجر گردد حمایت خواهیم کرد. معروفخانی حمایت فولاد هرمزگان را صرفا در بازه کارکنان ندانست و گفت : فولاد هرمزگان با تعریف پروژه های گوناگون و حمایت مستمر مالی ، در اختیار دادن فضای مناسب تحقیقاتی و تضمین خرید محصول ، از شرکت های دانش بنیان و محققین و دانش پژو هان حمایت می کند.
وی این حمایت را در راستای دستور مقام معظم رهبری مبنی بر تکیه بر توان داخل عنوان کرد.
در ادامه پویان بنی اسد مدیر برنامه ریزی کنترل تولید و حمل شرکت فولاد هرمزگان در تشریح پروژه کاهش مصرف قراضه در شارژ فلزی کوره های قوسی که موفق به کسب رتبه برتر در همایش بهره وری شد، گفت :تحلیل توقفات کوره ها در اثر شارژ غیر ضروری قراضه منجر به بررسی شارژ فلزی کوره های قوسی و تغییر در برنامه ریزی مواد در آنها شد ، بطوریکه ارزیابی اقتصادی جایگزین کردن قراضه در مواقع غیر ضروری با آهن اسفنجی و افزایش تولید ناشی از اجرای این پروژه مورد بررسی قرار گرفت.
وی گفت : کاهش زمان توقف کوره ها و افزایش زمان های عملیاتی ، منجر به افزایش تولید ، بهینه سازی سکوینس ها و کاهش مصارف شد. که صرفه اقتصادی خوبی را در پی دارد.
بنی اسد اجرای این پروژه را بواسطه کار تیمی متشکل از واحد های برنامه ریزی کنترل تولید و حمل ، فولاد سازی ، خرید مواد اولیه ، حسابداری مدیریت با راهبری معاون بهره برداری و حمایت مدیرعامل شرکت دانست و گفت: تهیه برنامه های اقتصادی تولید نقش مهمی در افزایش سود آوری ، کاهش هزینه های تولید ، استفاده بهینه از منابع و رضایتمندی مشتریان خواهد داشت .
بنی اسد به پروژه ایجاد و راه اندازی تبلت صنعتی نیز اشاره کرد آن را اینگونه تشریح کرد : با هدف افزایش رضایتمندی مشتریان و کاهش زمان بارگیری محصول و همچنین کاهش خطاهای انسانی و افزایش ضریب خوش قولی تحویل محصول پروژه بارگیری تختال بوسیله تبلت صنعتی تعریف و اجرایی گردید که سبب انتقال بارگیری تختال از یک نقطه متمرکز به محل چیدمان تختال ها شد. از دستاوردهای این پروژه می توان به افزایش چابکی فرایند ، کاهش زمان انجام آن، کاهش خطاهای انسانی ، کاهش ترافیک ، کاهش مصرف سوخت ، حذف گلوگاه ها و ایجاد جریانی روان ، از ورود تا خروج کامیون ها از شرکت می باشد.
- مدیرعامل فولاد هرمزگان: درآمد بیش از ۱۵ همت در نیمه نخست امسال محقق شد
- صرفهجویی ارزی ۱۰۰ هزار دلاری در فولاد هرمزگان
- تجدید آگهی فراخوان عمومی ارزیابی کیفی پیمانکاران فولاد هرمزگان
- تولید ۹۴۵ هزار تن محصول در سهماهه نخست سال/ نگرانی فولاد هرمزگان از محدودیت انرژی
- رشد تولید در فولاد هرمزگان/ تولید تختال در هرمزگان باز هم رکورد شکست
- نهادینه شدن بهرهوری و کیفیت در فولاد هرمزگان
- بهار زیبای فولاد هرمزگان با رکوردشکنی آغاز شد
- مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان: ثبت رکوردهای روزانه، مقدمه تحقق جهش تولید است
- آغاز همکاری خوارزمی و فولاد هرمزگان
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران