به گزارش چیلان ،مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان خواف، طی سخنانی در پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ به عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین از سوی مقام معظم رهبری، به راهبرد کلان نقش شرکت های دانش بنیان از نگاه رهبر معظم انقلاب پرداخت و گفت: درحال حاضر تولیدات دانشبنیان محور توسعه اقتصادی در تمام کشورهای دنیاست، ایران میان ۱۳۰ کشور دنیا از لحاظ میزان خروجی نوآوری رتبه ۴۷ را دارد که امیدواریم طی سالهای آتی رتبه و جایگاه کشور در این بخش ارتقا یابد.
علی امرایی بیان داشت: مسیر اقتصادی کشور باید به سمت دانشبنیان شدن در حرکت باشد، فولاد سنگان به عنوان بزرگترین مجموعه صنایع معدنی در شمال شرق کشور خود را موظف به عملکرد همسو با حوزه دانشبنیان میداند و در این راستا از تمام ظرفیت و پتانسیل خود استفاده میکند و از حمایت و آمادگی کامل این شرکت برای همکاری با شرکت های دانش بنیان خبر داد.
وی افزود: مجموع اشتغالزایی صنایع معدنی در شهرستان خواف بصورت مستقیم و غیر مستقیم ۲۶ هزار نفر است که جامعه آماری بسیار بزرگی محسوب میشود، بخش اعظمی از مواد معدنی مورد نیاز در کل کشور از طریق منطقه سنگان خواف تامین میشود.
مدیرعامل شرکت فولاد سنگان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ارتباطات صنعت و دانشگاه از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست و از این رو دنبال چارهاندیشی برای بهبود وضعیت تعاملات فی ما بین دو طرف هستیم و شرایط باید به گونهای برقرار شود که هم صنعتکاران و هم فعالان حاضر در دانشگاه از برقراری ارتباط دوطرفهشان منفعت کافی ببرند.
وی اضافه کرد: حرکت به سمت انقلاب صنعتی نسل چهارم از مهمترین مسائلی است که باید در صنعت ایران تحت بررسی و پیگیری قرار گیرد. هدایت صنایع کشور به سمت انقلاب صنعتی نسل چهارم راه دستیابی به توسعه اقتصادی کشور است.
امرایی اظهار داشت: با وقوع انقلاب صنعتی چهارم در دنیا بین ۸۵ تا ۹۰ میلیون شغل نابود خواهد شد که این شامل مشاغلی است که از سطح علمی پایینی برخوردار است. به ازای حذف این ۸۵ تا ۹۰ میلیون شغل، شغلهای جدیدی در دنیا ارائه خواهد شد که تنها کسانی که مسلط به علم روز در دنیا هستند، قادر به انجام آن خواهند بود.
مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولادسنگان بیان کرد: معدنکاری هوشمند در خصوص سهولت استخراج، اکتشاف، شناسایی ذخایر، سرعت در استخراج و اکتشاف، عدم نیاز به حضور فیزیکی افراد در این شغل و تامین ایمنیهای لازم از فواید معدنکاری هوشمند محسوب میشود که آغاز آن در کشور گام بزرگی در توسعه فعالیتهای معدنی محسوب میشود.
گفتنی است در پایان این مراسم در چارچوب رویداد تانا( توسعه اکوسیستم نوآوری استان) تفاهم نامه همکاری بین شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان و پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی امضا شد.
- تولید کنسانتره فولاد سنگان از مرز ۹ میلیون تن عبور کرد
- به دنبال تداوم رشد تولید پایدار در فولاد سنگان: جابجایی رکوردهای تولید سالانه و روزانه
- برگزاری ارزیابی جایزه تعالی منابع انسانی ۳۴۰۰۰ در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان
- رسانه در عصر پست مدرن؛ از مرگ سوژه تا ستیز با واقعیت
- ثبت رکورد جدید حمل روزانه گندله در فولاد سنگان
- مدیریت ارزشآفرین در فولاد سنگان
- همکاری فولاد سنگان با شرکتهای دانشبنیان در زمینه کانیهای کمعیار آهن SMI
- کسب پنجمین گواهینامه متوالی Excellence توسط فولاد سنگان در آزمون مهارت PT
- بریکس، سکوی رشد اقتصادی و توسعه پایدار صنعت فولاد ایران در جهان
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران