
به گزارش چیلان ،افشین ژیانی فر سرپرست تعمیرات ناوگان مدیریت راه آهن و ترابری شرکت در این خصوص گفت : با توجه به نقش حساسی که این پیستون ها در موتور لوکوموتیو دارند،احیا و بازسازی آنها توسط یک شرکت توانمند داخلی آغاز شد که انتقال تجربه خوبی نیز برای تعمیرات آتی به ثمر نشست.
وی افزود : این بازسازی که طی زمان کوتاهی انجام گرفت، توقفات حین کار را به میزان زیادی کاهش داد و لذا ارتقاء بهره وری را رقم زد.
این تلاشگر ذوب آهنی اظهار داشت : حمایت مسئولین شرکت در احیا و بومی سازی این پیستون های لوکوموتیو بسیار موثر بود و چنین رویکردهایی قطعاً نوید بخش بومی سازی های بیشتر برای کارخانه به شمار می رود.
* پوریا مقدس کاردان بازرگانی مدیریت خرید تجهیزات نیزگفت : بر اساس استعلام های اخذ شده در خصوص احیا و بازسازی این پیستون،شرکت سازنده مطابق با مشخصات مورد نیاز ذوب آهن مشخص گردید.
وی افزود : خرید این پیستون ۵۰ میلیارد ریال برای شرکت هزینه در برداشت اما بومی سازی آن با هزینه ای بالغ بر ۳۵۰ میلیون تومان و طی شش ماه انجام گرفت.
کاردان بازرگانی مدیریت خرید تجهیزات تصریح کرد : واردات این پیستون به دلیل تحریم ها امکان پذیر نبود و لذا یکبار دیگر از دل تحریم ها فرصتی برای بومی سازی و اثبات توانمندی سخت کوشان ذوب آهن اصفهان فراهم گردید.
* اکبر سلیمیان کاردان مدیریت سفارشات و کنترل کالا نیز اضافه کرد : پیستون های این لوکوموتیو، روسی هستند و لذا واردات و تامین آنها به دلیل تحریم ها زمان بر و بعضاً امکان پذیر نبود.
وی افزود : نمونه اولیه این پیستون توسط شرکت سازنده آماده و به ذوب آهن ارائه گردید و پس از بررسی فنی و تایید مدیریت مدیریت راه آهن و ترابری و جلسات با مدیریت سفارشات و کنترل کالا، احیا و بومی سازی ۱۰۰ عدد از آنها در دستور کار قرار گرفت.
- بومیسازی روتور مکنده آگلوماشین ۴ ذوب آهن اصفهان
- کاهش چشمگیر مصرف کک در کوره بلند ذوب آهن اصفهان
- امضای تفاهم نامه بین ذوب آهن اصفهان و فن بازار ایمیدرو با رویکرد دانش بنیان
- تامین پایدار مواد اولیه ذوب آهن اصفهان به صورت ویژه دنبال می شود
- ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
- عملکرد موفق ذوب آهن اصفهان در تامین مواد اولیه در ایام نوروز
- ذوب آهن اصفهان سبد میلگرد نهضت ملی مسکن عرضه کرد
- ذوب آهن اصفهان در ساخت محصولات صنعتی به توانمندی مطلوب رسیده است
- توسعه خط ۲ مترو اصفهان با ریل ذوب آهن اصفهان

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان

حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران