فوری: مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در گفت‌وگو با چیلان خبر داد:نامه توانیر مورد توافق وزارتخانه صمت نیست / وزارت صمت با این کاهش سهمیه برق فولادی‌ها امسال موافق نیست
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد این وزارتخانه هیچ نقشی در تنظیم نامه‌ای که توانیر با محتوای کاهش سهمیه برق صنایع فولادی در ماه‌های گرم پیش رو منتشر کرده ندارد و این نامه بدون توافق با وزارتخانه تنظیم و ارسال شده است.

به گزارش  چیلان ، سیف‌الله امیری، مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت معدن و تجارت در گفت‌وگوی اختصاصی با  چیلان  درباره نامه‌ای که اخیرا شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع برق ایران (توانیر) با موضوع مدیریت بار صنایع انرژی‌بر، سیمان و فولاد در شرکت‌های توزیع منتشر کرده گفت: وزارت صمت نه تنها از این نامه خبر ندارد بلکه هیچ دخل و تصرفی هم در تدوین آن نداشته، بنابراین محتوای نامه از نظر این وزارتخانه قابل‌قبول نیست.

وی افزود: توانیر این نامه را به طور مستقل تهیه و ارسال کرده و در این زمینه هیچ توافقی با وزارت صمت نداشته است.

امیری تصریح کرد: فولادی‌ها در زمستان با کمبود گاز و در تابستان با کمبود برق رو‌به‌رو هستند و وزارت صمت به دنبال این است که کمترین محدودیت انرژی به فولادی‌ها تحمیل شود.

گفتنی است در نامه‌ توانیر خطاب به مدیران عامل شرکت‌های توزیع نیروی برق تصریح شده است که صنایع انرژی‌بر از جمله صنعت فولاد از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور با کاهش چشمگیر بار الکتریکی رو‌به‌رو خواهند شد.

وزارت صمت در تلاش برای حل بحران انرژی فولادی‌هاست 

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در تشریح تلاش‌های این وزارتخانه برای کاهش فشار ناشی از بحران انرژی بر واحدهای فولادی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ وزارت صمت تلاش کرد تا بحران برق را برای فولادسازان مدیریت کند، در پی همین تلاش‌ها بود که تولید فولاد در ماه‌های گرم سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش یافت.

او ادامه داد: در سه ماهه سوم سال ۱۴۰۰ و همزمان با اوج‌گیری گرما و تشدید مصرف برق، تولید فولاد در مقایسه با سه ماهه اول سال ۴۰ درصد افت داشت. این حجم در سال سال ۱۴۰۱ به ۱۵ درصد کاهش پیدا کرد.

امیری افزود: امیدواریم در سال جاری با مدیریت وزارت صمت، اوضاع از سال گذشته نیز بهتر باشد.

2

تاریخ انتشار : ۷ خرداد ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۲۷
شناسه مطلب : 50201
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی