به گزارش چیلان ،مصطفی عطاییپور در حاشیه بازدید اعضای هیئت مدیره شرکت فولاد هرمزگان از طرحهای توسعهای شرکت در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته برای اجرای طرحهای توسعهای، بیان کرد: هیچ طرح توسعهای بدون برنامهریزی و زمانبندی به ثمر نمیرسد. بنابراین برای توسعه باید برنامه مدون داشته باشیم تا بتوانیم به اهداف و استراتژیها دست یابیم.
وی در خصوص چالشهای اجرای طرحهای توسعهای به ویژه تامین قطعات و تجهیزات از طریق واردات، خاطرنشان کرد: با توجه به تحریمهای ظالمانه و عدم تامین به موقع قطعات وارداتی، فولاد مبارکه از دهه ۸۰ اقدام به بومیسازی کرد. به طوری که در حال حاضر ۹۰ درصد قطعات مکانیکی مورد نیاز مبارکه از داخل تامین میشوند. این اقدام علاوه بر تداوم حیات کارخانه، باعث رشد در تامینکنندگان و پیمانکاران شده است. خوشبختانه تیم بسیار قوی و باتجربه در فولاد هرمزگان در زمینه خرید و تامین مستقر است و همین امر به پیشرفت فعالیتها منجر شده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: زمانبندی مناسب طرحهای توسعهای یکی از عوامل کاهش هزینهها خواهد بود. چرا که با تورم موجود در کشور، در صورتی که اجرای پروژه به طول انجامد، با توجه به تعدیلات آتی اجرای قرارداد، هزینههای اضافی به شرکت تحمیل خواهد شد. از این رو، دقت نظر مدیران فولاد هرمزگان میتواند از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کند.
عطاییپور با اشاره به اهمیت حفظ نقدینگی و سودآوری در شرایط کنونی، عنوان کرد: ایجاد توازن در هزینهها بسیار ضروری است. برای این منظور رصد دقیق تقاضای بازار، شرایط تولید و تامین مواد اولیه، تقاضای بازار و فروش به موقع میتواند علاوه بر صرفهجویی در هزینهها، به سودآوری بیشتر منجر شود.
وی با تاکید بر اینکه تزریق به موقع نقدینگی به طرحهای توسعهای مانند تزریق خون تازه در رگهای کارخانه است، تصریح کرد: امروزه قیمتهای مواد اولیه و تجهیزات در بازار ثبات ندارند و بنابراین خرید به موقع تجهیزات و قطعات بهترین راهکار صرفهجویی و کاهش هزینههای اضافی به دلیل تورم خواهد بود.
رئیس هیئت مدیره شرکت فولاد هرمزگان در پایان تاکید کرد: خوشبختانه مجموع پیشرفت طرحهای توسعهای فولاد هرمزگان مثبت ارزیابی میشود و طبق برنامه جلو میرود. برای حفظ و بهبود این روند، لازم است جلسات منظم با همه ارکان توسعه مانند پیمانکاران، تامینکنندگان و… جهت هماهنگی بیشتر برگزار شود تا در نتیجه آن، اجرای پروژهها به ویژه نیمه دوم سال که آب و هوای استان هرمزگان شرایط بهتری دارد، با سرعت بیشتری پیگیری شود.
- مدیرعامل فولاد هرمزگان: درآمد بیش از ۱۵ همت در نیمه نخست امسال محقق شد
- صرفهجویی ارزی ۱۰۰ هزار دلاری در فولاد هرمزگان
- تجدید آگهی فراخوان عمومی ارزیابی کیفی پیمانکاران فولاد هرمزگان
- تولید ۹۴۵ هزار تن محصول در سهماهه نخست سال/ نگرانی فولاد هرمزگان از محدودیت انرژی
- رشد تولید در فولاد هرمزگان/ تولید تختال در هرمزگان باز هم رکورد شکست
- نهادینه شدن بهرهوری و کیفیت در فولاد هرمزگان
- بهار زیبای فولاد هرمزگان با رکوردشکنی آغاز شد
- مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان: ثبت رکوردهای روزانه، مقدمه تحقق جهش تولید است
- آغاز همکاری خوارزمی و فولاد هرمزگان
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران