به گزارش چیلان ، با تکمیل عملیات پیش راه اندازی در فرایند توسعه مگاپروژه زمزم ۳ در مجتمع فولاد خوزستان، بزرگترین پروژه اجرایی آهن اسفنجی در صنعت فولاد کشور از سوی گروه MMTE در مدار راه اندازی نهایی و تولید محصول قرار گرفت .
به گزارش روابط عمومی، با تحقق اهداف برنامه ای در مسیر راه اندازی طرح ۲ میلیون تنی احیاء مستقیم زمزم ۳ در فولاد خوزستان و نیز آغاز گازرسانی اولیه به خطوط تولید، سومین پروژه آهن اسفنجی مجتمع فولاد خوزستان به تولید اولیه دست یافت که با اجرای آن، طرح زمزم ۳ به زودی به مرحله بهره برداری رسمی می رسد.
هم اکنون تولید این مجتمع به ظرفیت عملیاتی ۹۰ تن آهن اسفنجی در ساعت رسیده است که پیش بینی می شود با حصول اطمینان از پایداری عملکرد بهینه تاسیسات در بازه های مورد انتظار، تولید این مگامدول با ظرفیت اسمی نهایی در مدار قرار گیرد .
تمرکز بر کیفی سازی اقدامات در دوره پیش راه اندازی و راه اندازی پروژه و نیز انجام مراحل توسعه طرح در کوتاه ترین زمان از جمله اقدامات موثر MMTE در مسیر تحقق تولید محصول آهن اسفنجی در این مجتمع بوده است .
همچنین انجام تمامی عملیات راه اندازی تجهیزات و فرایندها بدون حضور، مشاوره و پشتیبانی فنی شرکت سازنده خارجی در شرایط تحریمی از ویژگی های نمونه و ممتاز مراحل توسعه این پروژه است که راه اندازی کامل مگامدول های صنعت فولاد را بر پایه دانش و تجارب و خودباوری ایرانی در دوره عدم تعهدپذیری شرکتهای سازنده تجهیزات خارجی در مراحل نصب تاسیسات برای اولین بار در کشور محقق ساخته است .
فرایند راه اندازی پروژه زمزم ۳ مبتنی بر دانش فنی میدرکس ژاپن و در تراز استانداردهای بین المللی بوده و اکنون با آغاز تولید محصول با خلوص ۹۴ درصد و ایجاد ثبات در کارکرد خطوط تولید، آمادگی کامل برای بهره برداری رسمی این مگامدول ایرانی وجود دارد .
گروه MMTE در این طرح که بزرگترین تجربه اجرایی این شرکت نیز محسوب می شود به عنوان یک شرکت فنی و مهندسی پیشرو در تمام مراحل اجرای پروژه در نقش EPC ( مهندسی، تدارک کالا و راه اندازی) با بهره گیری از دانش و توان اجرایی نیروی انسانی توانمند و متخصص خود و استفاده موثر از ظرفیت های موجود داخلی علاوه بر افزایش سهم بومی سازی و ساخت داخل به عنوان یک راهبرد اساسی در سال تولید ملی ، صرفه جویی ارزی مناسبی در بسته اجرایی این مگامدول حاصل نموده است .
پروژه زمزم ۳ ، سومین تجربه همکاری گروه MMTE با کارفرمایی فولاد خوزستان پس از مشاوره و اجرای طرح های زمزم یک و زمزم ۲ ( هر کدام به ظرفیت ۸۰۰ هزار تن ) می باشد که توانسته است در اثنای این مشارکت پایدار، ظرفیت تولید محصول پرتقاضای آهن اسفنجی را در یکی از قطب های مهم تولید فولاد کشور در مقیاس اقتصادی ارتقاء دهد .
- صنعت فولاد در آستانه بحران
- تولید آهن اسفنجی هند به ۵۱.۵ میلیون رسید / ۷۱درصد تولید در شرکتهای کوچک و متوسط انجام میشود / تولید ۲۷۷ میلیون تن سنگ آهن در سال
- بندهایی که به دست و پای صنعت فولاد بسته اند؛ از ناترازی انرژی تا وضع عوارض صادراتی
- اتمام موفقیت آمیز پروژه افزایش ظرفیت واحد احیا مستقیم شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان
- دستیابی پروژه کولینگ تاور فولاد خوزستان به پیشرفت۹۴درصد
- سقف سهمیه بهین یاب برای خرید آهن اسفنجی حذف شد
- شروع پرقدرت فولاد غدیر نی ریز در سال ۱۴۰۳
- کاهش عطش تقاضا برای آهن اسفنجی/ نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا
- کارخانه جدید احیاء استیل فولاد بافت راهاندازی میشود
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران