به گزارش چیلان ، احمد زمانی رئیس هیئت مدیره و مهدی کوهی مدیر عامل ذوبآهن اصفهان، محمود حقیقت سرشت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ، میثم مداحی مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان اصفهان و جمعی از مسئولین ذوب آهن اصفهان در محل کارگاه پلنت اکسیژن به صورت آنلاین در این مراسم حضور یافتند.
مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در آیین افتتاح این پروژه ها گفت : امروزه با توجه به تنوع محصولات فولادی مورد نیاز بازار و ضرورت دقت در آلیاژ سازی و یکنواختی دما و همچنین ترکیب شیمیایی، وجود واحد متالورژی ثانویه در کارگاه های فولادسازی ضروری می باشد. کارگاه متالورژی ثانویه عموماً شامل واحدهایی از جمله کوره پاتیلی (LF) ، واحد گاز زدایی تحت خلا (VD) و… می باشد. واحد کوره پاتیلی با توجه به سهولت در اضافه کردن عناصر آلیاژی و همگن سازی مذاب از نظر دما و ترکیب شیمیایی بیشتر مورد توجه فولادسازان جهان قرار گرفته است.
وی افزود : در راستای تحقق جهش تولید فولادهای صنعتی در ذوب آهن اصفهان و همچنین به دلیل قدمت بالا و ظرفیت پایینLF 1 ، ساخت پروژهLF3 در برنامه توسعه قرار گرفت.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان خاطرنشان کرد: امروز پروژه LF3 با هدف ارتقاء تنوع گریدهای فولادی،افزایش کیفیت فولاد تولید شده،کاهش ضایعات،کاهش قیمت تمام شده محصول، افزایش استفاده از آهن قراضه و همچنین ارتقاء راندمان در بخش فولادسازی این مجتمع عظیم صنعتی، به بهره برداری رسید.
مهدی کوهی اظهار داشت : در دهه ۸۰ حدود ۱۰ مارک فولادی در ذوب آهن اصفهان تولید می شد که هم اکنون به بیش از ۵۰ مارک افزایش یافته است که ذوب ریل مهمترین مارک آن به شمار می رود. از جمله سایر گریدهای فولاد صنعتی تولیدی در این مجتمع عظیم می توان به گریدهای C70 ، C60 و ذوب ویژه تولید کلاف اشاره نمود. در کل از طریق پروژه LF3 گریدهای فولاد در ذوب آهن اصفهان با رشد ۱۰ درصدی رو به گسترش است.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت : در پروژه LF3 ایجاد نرخ گرمایش ۵ درجه بر دقیقه است که سرعت عملیات بر روی ذوب در LF3 نسبت به LF1 را بیش از ۱۰۰ درصد افزایش می دهد و مزایایی از قبیل افزایش تولید،کاهش زمان عملیات متالورژی ثانویه و امکان استفاده از آهن قراضه بیشتر در کنورتور و در نتیجه کاهش HMR را در پی دارد.
مهدی کوهی خاطرنشان کرد : درعملیات متالورژی ثانویه در کوره پاتیلی پس از استقرار پاتیل حاوی فولاد مذاب ، ابتدا هموژن سازی ذوب صورت گرفته و نمونه برداری از مذاب انجام می شود و چنانچه نیاز به اصلاح ترکیب شیمیایی بود با افزودن مواد، اصلاح لازم انجام خواهد شد و سپس دمای مذاب بر اساس دستورالعمل مناسب جهت ریخته گری آماده می شود و آخال ها (ناخالصی های ) آن نیز به سرباره منتقل می گردد که این فرایند، تولید فولاد کیفی و تمیز را محقق می کند.
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران