
به گزارش چیلان ،عضو شورای عالی سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: بحث زیرساختها، به ویژه در زمینه حمل و نقل، بسیار حیاتی است. در این راستا، هزینههای حمل و نقل و تأثیر آن بر هزینه تمامشده تولید باید مورد بررسی قرار گیرد. پیش از این، پیشنهاد سیاستی ارائه داده بودم که بر اساس آن، به منظور توسعه شبکه حمل و نقل ریلی و جادههای منتهی به معادن و صنایع معدنی، درصدی از سود خالص شرکتها به این امر اختصاص یابد. این موضوع میتواند به بهبود وضعیت حمل و نقل کمک کند و در نهایت به نفع کل صنعت خواهد بود.
حمیدرضا فولادگر گفت: از سوی دیگر، چالش انرژی نیز یکی از دغدغههای اصلی ماست. در سالهای اخیر، ناترازی انرژی به وضوح احساس شده است؛ بهطوریکه در ۱۷ شهرک صنعتی، به دلیل محدودیتهای ناشی از کمبود انرژی، ساعتها قطع برق داشتیم. این وضعیت بهخصوص بر زندگی روزمره مردم و واحدهای تجاری و صنعتی تأثیر گذاشته است. اگر این ناترازیها ادامه یابد، مردم احساس صرفهجویی نخواهند کرد و این موضوع میتواند به بحرانهای جدیتری منجر شود.
وی افزود:در این میان، صنایع معدنی نیز باید در این زمینه مشارکت بیشتری داشته باشند. اجرای طرحهای بزرگ برای احداث نیروگاهها میتواند یکی از راهحلها باشد. اما آیا این تنها راهحل موجود است؟ باید بررسی کنیم که چرا سرمایهگذاری در این حوزه متوقف شده و چه موانعی بر سر راه توسعه وجود دارد.
وی گفت:قانونگذاری مناسب و راهاندازی نظام تنظیمگر مناسب میتواند به حل این مشکلات کمک کند. متأسفانه، در دولت دوازدهم، وزارت نیرو مسیر قبلی را ادامه داد و مانع از تصویب قوانین لازم شد.
فولاد گر گفت: در نهایت، من این چالشها را مطرح میکنم تا مدیران صنایع، بهویژه مدیرعاملان فولاد، با آگاهی بیشتری نسبت به آینده نگریسته و تدابیر لازم را اتخاذ کنند. ما نیازمند حمایتهای جدیتر از سوی دولت و بخش خصوصی هستیم تا بتوانیم بر مشکلات فائق آییم و صنعتی پایدار بسازیم.

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان

حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران