به گزارش چیلان ،صنعت فولاد به عنوان یکی از صنایع مادر و تاثیرگذار در اقتصاد هر کشور، نقش بسزایی در ایجاد اشتغال، توسعه زیرساختها و ارزآوری ایفا میکند. در ایران نیز شرکتهای معدنی و فولادی متعددی با ظرفیتهای تولیدی مختلف، مشغول فعالیت هستند؛ این شرکتها با تولید طیف گستردهای از محصولات معدنی و فولادی، نیاز صنایع مختلف کشور را برطرف کرده و ارزآوری قابل توجهی برای کشور به همراه دارند. شرکت فولاد سنگان به عنوان یکی از قطبهای مهم تولید گندله و کنسانتره سنگ آهن در ایران، نقش بسزایی در توسعه صنعت فولاد کشور ایفا میکند.
این شرکت با بهرهگیری از تکنولوژیهای روز دنیا و نیروی انسانی متخصص، توانسته گامهای بلندی درجهت افزایش تولید، بهبود کیفیت محصولات و ارتقاء جایگاه خود در عرصه تولید مواد اولیه موردنیاز فولادسازی کشور بردارد. فولاد سنگان با دستاوردهای چشمگیر خود به عنوان یکی از موفقترین شرکتهای صنعتی و معدنی ایران شناخته میشود؛ همچنین این شرکت با تمرکز بر افزایش تولید، بهبود کیفیت محصولات، مسئولیت اجتماعی و نوآوری، نقش مهمی در صنعت فولاد کشور ایفا می کند.
دستاوردهای برجسته فولاد سنگان افزایش کمی وکیفی محصولات
فولاد سنگان با سرمایهگذاریهای خوب در بخش تولید، توانسته ظرفیت تولید خود را افزایش دهد. این افزایش تولید علاوه بر تامین نیاز داخل، می تواند زمینه صادرات گندله با کیفیت با استانداردهای جهانی را در آینده نیز فراهم آورد. بهبود کیفیت محصولات: فولاد سنگان با تمرکز بر بهبود کیفیت محصولات خود، استانداردهای جهانی را در تولید محصولات خود رعایت کرده و محصولات این شرکت به دلیل کیفیت بالا به عنوان منبع نخست تامین مواد اولیه، بزرگترین فولادساز خاورمیانه یعنی شرکت فولاد مبارکه به شمار می رود.
نوآوری و تحقیق و توسعه
فولاد سنگان با سرمایهگذاری در بخش تحقیق و توسعه، به دنبال گسترش فناوریهای جدید در ابتدای زنجیره تولید فولاد کشور است؛ این شرکت در نظر دارد با همکاری شرکتهای دانشبنیان بتواند فناوریهای مورد نیاز خود را بومی سازی کرده تا در نهایت به بهبود فرآیندهای تولید، کاهش هزینهها و افزایش بهرهوری در فولاد سنگان کمک کند. صنایع معدنی علی رغم نقش کلیدی آنها در اقتصاد، همواره با چالشهای زیست محیطی روبرو بودهاند.
شرکت فولاد سنگان با درک این مسئولیت مهم در قامت یک شرکت شهروند، گامهای موثری در حوزه مسئولیتهای اجتماعی به خصوص در جهت کاهش اثرات زیست محیطی تولید برداشته است. این شرکت با بهرهگیری از آخرین دستاوردهای فناوری، پروژههای نوآورانهای را در حوزه محیط زیست اجرا کرده است؛ یکی از این پروژهها اجرای سیستم انباشت مکانیزه باطله تر است که از ایجاد سدهای باطله تر و آلودگی محیط زیست جلوگیری میکند؛ این فناوری که در ایران اولین بار توسط فولاد سنگان در دست اجراست، با سرمایهگذاری حدود ۲۳ میلیون یورویی انجام شده و ۷۰۰ میلیارد تومان نیز سرمایهگذاری ریالی این طرح است که در نهایت منجر به کاهش قابل توجه انتشار ذرات میکرونیزه وغبار باطله و بهبود کیفیت هوا می شود. با توجه به برنامههای توسعهای فولاد سنگان، می توان انتظار داشت این شرکت در آینده با استفاده از فناوریهای نوین و نیروی انسانی مجرب بتواند تاثیرگذار و بزرگی در تولید مواد اولیه فولادسازی کشور بردارد.
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران