به گزارش چیلان ، این سمینار ملی تخصصی و آموزشی، با محوریت “تأثیر هوش مصنوعی در آینده پایش وضعیت”، از ۱۷ مهرماه در مرکز همایشهای میلاد نور یزد برگزار میشود.
کامران شهبازی، دبیر اجرایی سومین سمینار پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات، هدف از برگزاری این همایش را ایجاد بستری برای تبادل اطلاعات و افکار میان جامعه مهندسی و فراهم کردن فرصتی برای هماندیشی و تحول در تکنیکهای پایش وضعیت عنوان کرد. وی افزود: «با توجه به برگزاری موفق دو دوره پیشین این سمینار، شرکت فولاد آلیاژی ایران تصمیم گرفت سومین دوره را نیز در روزهای ۱۷ و ۱۸ مهرماه برگزار کند.»
به گفته شهبازی، در این رویداد دو روزه بیش از ۶۵۰ نفر از سراسر کشور و از صنایع بزرگ حضور یافتهاند تا به تبادل اطلاعات و آموزش در زمینه پایش وضعیت بپردازند. دبیر اجرایی همچنین خاطرنشان کرد که در این سمینار ۲۲ کارگاه آموزشی برگزار میشود که ۳ کارگاه با حضور اساتید خارجی و ۱۹ کارگاه دیگر با حضور اساتید داخلی، به منظور تبادل تجربیات در حوزه پایش وضعیت برگزار خواهد شد.
شهبازی همچنین به برپایی نمایشگاهی در حاشیه این سمینار اشاره کرد که با حضور ۵۰ غرفه از شرکتهای فعال در حوزههایی همچون تولیدکنندگان روانکارها، ارتعاشات، نرمافزارهای تخصصی و سایر صنایع مرتبط، به نمایش گذاشته شده است.
هوش مصنوعی، آینده پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات در صنعت فولاد را متحول میکند
احمد پاکدامن، دبیر علمی این سمینار، با اشاره به اهمیت پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات در بهینهسازی فرآیندها و کاهش هزینههای صنعت، اعلام کرد: این سمینار برای سومین سال پیاپی به میزبانی شرکت فولاد آلیاژی ایران در یزد برگزار میشود و امسال بهویژه بر استفاده از هوش مصنوعی در این حوزه تمرکز دارد.
پاکدامن با بیان اینکه صنعت جهانی در حال تجربه یک انقلاب صنعتی جدید است، افزود: “متخصصان حوزه پایش وضعیت و عیبیابی در حال حرکت از روشهای سنتی به سمت الگوریتمهای مبتنی بر هوش مصنوعی هستند که میتوان آن را بخشی از انقلاب صنعتی چهارم دانست.”
وی همچنین توضیح داد که این سمینار با هدف گسترش استفاده از هوش مصنوعی در صنعت و تقویت ارتباط بین پایش وضعیت تجهیزات و حفظ محیطزیست برگزار میشود. از دیگر برنامههای این رویداد، برگزاری ۲۲ کارگاه و تالار هماندیشی در حوزه تخصصی پایش وضعیت و ارائه ۴۵ مقاله تخصصی است که ۳ مورد از این مقالات توسط اساتید خارجی ارائه میشود.
پاکدامن همچنین تأکید کرد که مباحث تخصصی این دوره بر روانکاوی ارتعاشسنجی و عیبیابی تجهیزات با دستگاههای پیشرفته متمرکز است و استقبال قابل توجهی از آن به عمل آمده است.
وی ابراز امیدواری کرد که این سمینار بتواند نقشی مؤثر در توسعه صنعت سبز و پایش وضعیت مبتنی بر هوش مصنوعی در صنعت فولاد داشته باشد.
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران