به گزارش چیلان ،زمانیان بیان کرد: برای بررسی میزان توسعه در هر کشور باید با توجه به موضوع اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی… سرانه در نظر گرفت. مقام معظم رهبری نیز هر ساله بر موضوع توسعه اقتصادی کشور تأکید ویژه دارند.
وی در ادامه به تشریح روشهای رسیدن به توسعه اقتصادی در کشور پرداخت و گفت: لازمه توسعه اقتصادی در کشور سرمایهگذاری داخلی و خارجی است. بخش داخلی شامل سرمایهگذاری در بهداشت، نفت، گاز، معدن…می شود.
معاون مالی اقتصادی فولاد سنگان در ادامه به سرمایهگذاری در بخش فولاد پرداخت و گفت: نوعی سرمایهگذاری موفق وجود دارد که منابع مالی از طریق مشارکت مردم تأمین میشود که در اصل چهل و چهار قانون اساسی نیز وجود دارد و مورد تأکید رهبری و دولت است، اما در حال حاضر مشارکت مردم محدود، زیرا منابع کشوری هدفمند نیست.
زمانیان در ادامه به نقش شرکتهای پیشران در سرمایهگذاری داخلی پرداخت و گفت: شرکتهای پیشران در توسعه اقتصادی کشور نقش مهمی دارند. این شرکتها در طول فعالیت خود به شکوفایی رسیدند و دارای توانمندیهای بالا و سرعت در تصمیمگیری هستند.
وی افزود: در کشورهایی که اقتصاد پیشرفته دارند بر اساس شواهد علمی از مشارکت شرکتهای پیشران در توسعه اقتصادی استفاده کردند. به طور مثال، شرکت هیوندا در ابتدا نظامی بود اما با همکاری شرکتهای پیشران توانست تنوع محصولات خود را افزایش دهد و در دنیا از نظر کیفیت مطرح شود.
معاون مالی اقتصادی فولاد سنگان در ادامه از همکاری فولاد سنگان با شرکتهای پیشران خبر داد و گفت: شرکتهای پیشران در ابتدا باید شکوفا شوند و زمانی که به بلوغ برسند سبب سودآوری برای شرکت و سهامداران میشوند.
زمانیان تصریح کرد: این شرکتها در صنعت فولاد میتوانند در حوزه زیرساختها همانند جاده، ریل، انرژی و… سرمایهگذاری کنند. سرمایهگذاری شرکتهای پیشران سبب شکوفایی صنعت و اقتصاد کشور میشود و در عین حال مزیتهای جانبی چون ایجاد اشتغال و بهبود شاخصهای انرژی و رشد زیرساختها را در برمیگیرند.
وی در ادامه تأکید کرد: همکاری با شرکتهای پیشران به نفع پیشرفت کشور است، به طور مثال اگرشرکتهای پیشران اقدام به ساخت نیروگاه کنند به مشکل تأمین برق کشور کمک بزرگی میکنند و نیز مشکل انرژی شرکتهای فولادی نیز حل میشود.
معاون مالی اقتصادی فولاد سنگان در پایان خاطرنشان کرد: دولت و مجلس باید مسیر همکاری و قوانین را برای همکاری صنایع با شرکتهای پیشران تسهیل کنند. به طور مثال، منابع و مواد اولیه مورد نیاز شرکتها را به صورت اقساطی معامله کنند. برای توسعه اقتصادی کشور باید از مسیر توسعه جزیرهای شرکتها عبور کنیم.
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش