
به گزارش چیلان ، حمیدرضا طاهری زاده ، در مورد عدم بازگشت ارز صادراتی تولیدکنندگان محصولات نوردی گفت: از ابتدای سال جاری ارز نوردکاران که درسامانه ارز با نرخ توافقی فروش می رفت به دستور بانک مرکزی و وزارت صمت متوقف شد، ازاین رو عدم صرفه اقتصادی برای نوردکاران ایجاد و آنها را در بلاتکلیفی قرار داده است.
وی تصریح کرد: در شرایط کنونی برغم تعهدات و بازاریابی های صورت گرفته ، صادرکنندگان محصول نوردی نمی توانند قراردادهای خود را ادامه و به تعهدات خود عمل کنند که این امر منجر به از دست رفتن مشتریان و قفل روند صادرات شده است .
به گفته عضو هیات مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران ، پس از جلسات انجمن نوردکاران فولادی ایران با وزارت صمت و بانک مرکزی و بعد از گذشت سه ماه تا کنون به نتیجه مطلوبی در زمینه بازگشت ارز صادراتی برای رفع تعهد ارزی دست نیافتیم.
وی با بیان اینکه یک کریدورتعرفه ای برای بازگشت ارز صادراتی تعریف شده ، خاطرنشان کرد: بر این اساس چنانچه شرکت تولید کننده ای که دارای پروژه و طرح توسعه هستند ، می توانند از ارز صادراتی استفاده کنند و یا اینکه درصورت نبود تقاضا در سامانه که هنور رونمایی نشده ، ارز خود را ارایه دهند.
طاهری زاده با تاکید براینکه صادرات محصولات نوردی به کشورهای دیگر متوقف شده است ، افزود: اما در این شرایط شاهد صادرات محصولات نوردی از طریق کارت های بازرگانی یکبار مصرف هستیم که تعهدی نسبت به بازگشت ارزصادراتی شرکت خود به سامانه با نرخ توافقی ندارند.

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان

حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران