به گزارش چیلان ، محمد آقاجانلو رییس هیات عامل ایمیدرو شنبه ۳ آذرماه در حاشیه آیین افتتاح بیست و یکمین نمایشگاه ایران متافو با حضور در غرفه ذوب آهن اصفهان از انواع سبد محصولات این مجتمع عظیم صنعتی شامل انواع ریل، تیرآهن، آرک … بازدید نمود.
وی گفت : برنامه تحولی این شرکت در خصوص تولید محصولات آلیاژی و خاص مانند انواع ریل و تیرآهن بال پهن بسیار امیدبخش است و همواره از این مجتمع به عنوان اولین تولید کننده ریل در کشور حمایت می کنیم.
وی افزود : ذوب آهن اصفهان در بخش بومی سازی نیز اقدامات موفق بسیاری انجام داده است که این رویکرد ثمره تلاش و کوشش شبانه روزی کارکنان در بخش های مختلف این مجتمع می باشد و در همین فرصت به همه این پولادمردان خسته نباشید می گویم.
رییس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد : تامین پایدار مواد اولیه برای خط تولید ذوب آهن اصفهان با رویکردهای بسیار خوبی در سطح ملی و همچنین در درون این شرکت مادر صنعتی در دست پیگیری قرار دارد.
مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در این بازدید گزارش جامعی از روند تولیدات این مجتمع و همچنین روند تامین پایدار مواد اولیه ارائه نمود.
وی افزود : ذوب آهن اصفهان به عنوان تنها تولید کننده ریل در غرب آسیا ریل مورد نیاز کلیه خطوط مترو و راه آهن سراسری را با افتخار تولید می کند.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان تصریح کرد : فعالیت های معدنی خوبی در معدن ققنوس در دست پیگیری قرار دارد تا بتوانیم برای تامین مواد خط تولید برنامه ریزی بلند مدت داشته باشیم.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chilanon/public_html/wp-content/themes/chilan/class/template/WPTemplate.php on line 1984
محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه
مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان
عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان
اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)